Doktor 40 gün demişti zaten o sürede de ayrıydık ama 45 günlüktü oğlum döndüğümüzdeDoktor tarafından verilen süre doldu mu?
Doktor 40 gün demişti zaten o sürede de ayrıydık ama 45 günlüktü oğlum döndüğümüzde
Eşimle doğum sorası 20 gün görüştük ama tek derdimiz çocuktu zaten ben kendimi normal buluyorum ama ona göre çok kaprisliymişimAnnenizin evi size uzak mıydı? 3 ayda eşinizle ne sıklıkta görüştünüz? Bence bu şekilde davranması normal, onu boşladığınızı düşünüyordur bence.. Ben de öyle soğuk davranırdım sanırım. Zamanla düzelir ama bence.. Siz biraz daha güler yüz, samimiyet gösterin derim.
O günlerde de hiç mi opusme ufak yakınlaşmalar olmuyordu,sonucta illaki ilişkiye girmek gerekmez onlar da olmuyorsa uzaklasmissiniz demektir.tabi dert bebek oluyor ama normal bir çift dayanamaz opusur falanĞ
Eşimle doğum sorası 20 gün görüştük ama tek derdimiz çocuktu zaten ben kendimi normal buluyorum ama ona göre çok kaprisliymişim
Bi kere dedim çok uykum var dedi bi kerede o bana dedi ama çocuk uyanıktı çocuk uyuyunca uyudu anlamadım bende önceden olsa 3 gün beklemezdi ayrıca mecbur olmasam bende karşıyımdırO kadar uzun sure ayrı olmak hiç doğru gelmiyor bana evliyken.mecbur muydun bilmiyorum ama öyle degilsen keske o kadar kalmasaydin.her neyse ama sen birşeyler yapsan.normalde 40 gün dolunca sabırsızlıkla başlaması lazım birseylerin o kadar gün olmamış sonuçta.s en hiç girişimde bulundun mu
Olmadı ewe geldikten sonra sadece bi kere öpüştükO günlerde de hiç mi opusme ufak yakınlaşmalar olmuyordu,sonucta illaki ilişkiye girmek gerekmez onlar da olmuyorsa uzaklasmissiniz demektir.tabi dert bebek oluyor ama normal bir çift dayanamaz opusur falan
bence demekten ote bir girişimde bulunBi kere dedim çok uykum var dedi bi kerede o bana dedi ama çocuk uyanıktı çocuk uyuyunca uyudu anlamadım bende önceden olsa 3 gün beklemezdi ayrıca mecbur olmasam bende karşıyımdır
Aslında çoğu konuya bakarak belki dert sayılmaz ama ben doğum yapalı 73 gün oldu hamileyken de riskli gebelik grubundaydım o yüzden hiç ilişki yaşamadık eşimle doğumu annemlerin yanında yaptım kırkımız çıkınca ewe döndük ama hala eşimle yine birlikte olmadık
Sebep ne bilmiyorum ama sohbetlerimizde azaldı çocuğumuzla ilgili ama benmle HİÇ ilgili değil sanki 50 yıllık evliler gibi olduk akşam geliyo nasılsın diyo bitiyo sanki sohbet bu kadar eşim benden soğumuş olabilir mi tam 3 ay kadar ewde yoktum
bazen uzun süreli ayrılıklarda eşler ilişki bazında uzaklaşır. Geçici bir durum kendinizi eşinize hatırlatınAslında çoğu konuya bakarak belki dert sayılmaz ama ben doğum yapalı 73 gün oldu hamileyken de riskli gebelik grubundaydım o yüzden hiç ilişki yaşamadık eşimle doğumu annemlerin yanında yaptım kırkımız çıkınca ewe döndük ama hala eşimle yine birlikte olmadık
Sebep ne bilmiyorum ama sohbetlerimizde azaldı çocuğumuzla ilgili ama benmle HİÇ ilgili değil sanki 50 yıllık evliler gibi olduk akşam geliyo nasılsın diyo bitiyo sanki sohbet bu kadar eşim benden soğumuş olabilir mi tam 3 ay kadar ewde yoktum
Bende de bişey var sanırım kendime yediremiyorum 10 ay olmuş o gelsin şstiyorumbence demekten ote bir girişimde bulun
Bende duymuştum garip gelmişti ama şuan eşimle aynı sorunu yaşıyorumaynı derttten muzdarip arkadaşlarım var, demek herkesin başında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?