Normale döner mi!

Bende duymuştum garip gelmişti ama şuan eşimle aynı sorunu yaşıyorum

1. arkadaşımın bebeği 1 yaşında (doğumdan sonra 2 kere oldu dedi)
2. arkadaşımın bebeği 8 aylık (hemen hemen her gün arayıp tık yok diyor)
3. arkadaşımın eşi loğusalığı bitmeye gün saydı adam.

Ben sizin yerinizde olsam adamın üstüne atlardım. Ülkemizde evlilik üremenin yasal izni gibi bir şey. Cinsellik yaşamamak büyük bir sorun ve çiftlerin arasını çok hızlı açıyor. İnterneti kapatıp girişimde bulunun bence,soğukluk büyümesin

Bende de bişey var sanırım kendime yediremiyorum 10 ay olmuş o gelsin şstiyorum
Yanlış düşünüyorsunuz. Sizin hazır olduğunuzu bilmediği içindir. Çok uzun zaman girmiş araya. Sevişilecekse ha o demiş ha sen ne farkeder?

bende ekimde dogum yaptm simdiye kadar nasl durmus esiniz. bnm esim logusalk bitmeye 1 hafta kala beni kandirmaya clisiodu.

Bende de bişey var sanırım kendime yediremiyorum 10 ay olmuş o gelsin şstiyorum
Tabi haklisiniz o nu beklemekte siz istemezsiniz önce girişimde bulunmak ama bu durum çok sıkıntılı çözmek lazım o yüzden siz yine de girişimde bulunun gerisine artık karismazsiniz.ama su garip geldi nasıl 10 ay yani hamilelikte hiç mi yakınlaşma olmadı bu da normal değil,sizden mi kaynaklandı ondan mi

Doktor yasaklamıştı önce kanamam oldu daha sonra korktuk bişe olursa die

Cogu erkekte var bu durum. Sanki dogumu yapan kendileriymis gibi. Duzelir de cok uzun surer, duyduklarim ve yasadiklarima bakarak

Cogu erkekte var bu durum. Sanki dogumu yapan kendileriymis gibi. Duzelir de cok uzun surer, duyduklarim ve yasadiklarima bakarak
Önceden çok iyi giden bi ewliliğimiz vardı sanki koptuk her anlamda cinselliğin olmayışı mı tetikliyo yoksa zaten uzaklaşacaktık hepsi birden mi oşdu anlamadım sizde mi yaşadınız

Önceden çok iyi giden bi ewliliğimiz vardı sanki koptuk her anlamda cinselliğin olmayışı mı tetikliyo yoksa zaten uzaklaşacaktık hepsi birden mi oşdu anlamadım sizde mi yaşadınız
Ben de benzer sekilde yasadim ama bizde cinsellik yasagi yoktu hamilelik boyunca. Esim kendisi istemedi,ben de saygi duydum. Zaten oldu olasi cinsellige pek duskun bir adam degildir benle kiyaslaninca. Hamilelik ve sonrasinda 1,5 yila yaklasmistir bizim durumumuz. Ama dedigim gibi her erkek farkli oluyor. Cinselligin olmamasi tetiklemiyor bu soguklugu, adam artik sizi kadin olarak gormuyor anne olarak goruyor. Sanki ikisi arasinda bir baglanti yokmus gibi

Ben öle şeylere gelemem ama ben cilveli bi kadınımdır nazlanırım sewilmek isterim insanlar ewlilikleri iyi gittiği için çocuk yapıyo demek ki çocuk doğunca bazı ewlilikler kötüleşiyo
Sizin nasıl düzeldi

Ozel bir sey yapmakla duzelmiyor,zamana birakmak gerektigine inaniyorum. Bir uzmana gorunmesinde fayda da var. benim esim bir sorun olmadigini dusundugu icin gitmedi doktora. Karsiniza alip konusun, anlatin. Anlarsa ne ala. yoksa da akisina birakmak lazim. Ben oyle kirmizi gecelik giydim adama gorundum diyenlere sasiriyorum gercekten cunku o sekilde duzelecegini dusunmuyorum. Eger karsinizdaki erkek kaliteli bir erkekse zaten o kirmizi gecelige gerek kalmiyor,bu arada kaliteli erkekten kastim esinin dusuncelerine ve duygularina onem veren,cinselligi amac olarak gormeyen,evliligin bir parcasi olarak goren erkektir.

O yüzden ilk adımı ben atmak istemiyorum annem yanımızdaydı bugün gidiyor hiç sanmıyorum ama belki değişir yeniden

Eşinle otur konuş bu meseleyi. Konuşamıyorsan da mektup yaz veya mail yaz. Hayal kırıklığına uğradığından bahset. Üzüntünden endişelerinden bahset. Yeniden eskisi gibi olmak istediğinden bahset. Sorun neyse gel birlikte çözelim de ne bileyim...

Kendimi yerine koymaya çalıştım da benim aşırı derecede gururum kırılırdı heralde. Bir de başka biri mi var diye şüpheye kapılırdım...

O yüzden ilk adımı ben atmak istemiyorum annem yanımızdaydı bugün gidiyor hiç sanmıyorum ama belki değişir yeniden
Ilk adimi sen at ama konusma olarak at. Al karsina icinden gelenleri soyle. Cocuk sahibi olmak zor bir surectir. Erkekler de bizlerden daha takintili ve daha problemliler ustelik boyle olduklarini kabul de etmezler. Sen konus once,bakalim ne diyecek. Sonrasina bakarsin.

Biz lohusalık döneminde gün sayıyorduk eşimle :) 40. Gün açılışı yaptık. Hazır olduğunuzu hissettirin,belki çekiniyordur. Tek göreviniz annelikmiş gibi davranmayın,kadınlığınızı unutmayın. Birde lütfen salmayın.. bakın kendinize. Ben erkek olsam bende istemem bakımsız kadını. Bizde çoğunluk böyle nedense,doğum yaptığı anda evrim geçiriyor..

Evet bu noktayi ben unutmusum iyi ki yazmissiniz
Konu sahibi evlenince oh ne de olsa koca buldum deme,cocuktan sonra hele hele hic deme. Bakimini yap kendin icin. Hic bir seyi kocan icin yaptigini hissettirme. Kendine suslen o zaman akli basina gelebilir

Ewet o konuda siz haklısınız çünkü ben dünya oğlumun etrafında dönüyormuş gibi yaşamaya başladım adam çocuğu bırakıp yürüyüşe çıkalım diyo yok acıkırsa yok ağlar annem susturamazsa die çıkmıyorum bi kere çıktım sürekli çocuktan bahsettim dönünce dedim başka bişe konışmadım die

Çocuktan dolayı yok kendime bakamıyorum yok bilmemne diyen çok var. Bizimkide çocuk.. hemde çok zor bi çocuk.. yalnız olduğum dönemlerde bebek arabasını banyoya koyup öyle duş aldığımı bilirim.. hemde ne duş agu gugu diye diye :) bigün bile duş almadan makyajımı saçımı yapmadan gezmedim.. çok zoroldu ama yaptım yinede.. eşimde çocuk oldu hayatımız değişti ysmdfn artıksadece anne moduna girmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…