Sizi çok iyi anlıyorum inanın. Gitmek isteme sebeplerinizi de tahmin edebiliyorum. Hatta sizin sebeplerinizle benimki, bir kadın olarak, eminim örtüşüyordur bugünün ülkemiz şartlarında...

biz Tandem denen bir uygulamada tanıştık. Tamamen eğlence amaçlı indirmiştim. Dil pratiği yapmaya olanak sağlayan bir uygulama. Bildiğin ve öğrenmek istediğin dilleri seçiyorsun, karşına bu dili ana dil olarak konuşan insanlar çıkıyor. Bu şekilde tanışmıştık) Onun yaşadığı yer Norveç’in güneyi olduğu için 6 ay yaz-kış durumu yok pek ama yine de kışın 10’da aydınlanıp 3’te de kararan bir hava söz konusu

Aslında ben dd Almanha isterdim, Norveç çok uzak ve ıssız geliyor bana. Bir başınalık hissi veriyor

Almanya’da herkes gibi benim de akrabalarım var, psikolojik olarak daha rahat hissederdim. Yurtdışına gitmek için evlilik prosedür açısından en kolayı

o güzden size de öneririm

eşitlikçi, saygılı bir insanla hayat birleştirmek... ev işi üstlenen, belli bir kültür seviyesi olan, seni kısıtlamak değil rahat ettirmeye odaklanmış, ufku geniş, komplekssiz, geçmişinde kusur aramayan... yapamazsın-edemezsin’lerden azade... Gerçekten Türk kadını, bu yaklaşımları hak ediyor