Not bıraktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam emekli dedeme benziyo bu mu ideal erkek beklentin?

Benimde mutfak perdem hep açık,bende sürekli balkonda mutfakta dolanıyorum lambalar açık oturuyorum ve bazen arabalar fln park ediyor boş alana sevgilileriyle geliyorlar diye düşünüyorum inşallah alınan olmamıştır,arkadaşlarınız nasıl farketmiş olabilir,sağa sola bakarken sizede gözü kaymış olabilir,şahsen bende balkondayken salondayken bir başkası bakarsa bende bakarım noluyoki diye yada yine baktımı diye,bu anlattığınız şey bana çok çok çok ütopik geldi kusura bakmayın,ha belki bakıyordur bir etkileşim olmuştur ama ben acaba alınıyormuyum diye düşünürdüm,geri dönüşü farklı olabilir mahçup olabilirim,cesaretinizi sevdim ama sonuç düşündürücü.

Ne yazdın merak ettim

Kenetlenseniz ölür müsünüz iki dakka

Siz bakmayın o zaman. Hanımefendi? Sürekli bakıyordu diyorum? Okuduğunuzu anlamıyor musunuz? Karşılıklı etkileşim.
Afedersin ök.... gibi bakmak yerine o iletişime geçseydi sizinle.Bence kadın atmamalı asla ilk adımı,aranızda bir şey başlasa evlenseniz hayat boyu siz itelersiniz adamı,sonra söylenirsiniz niye diye.

Seri katil olsa hergün robot süpürge açıp maşrapayla balkon yıkar mı Hatçe teyze gibi

Bana ne oluyorsa ben bile heyecanlandım.inşallah hayal kırıklığına uğramazsınız

Buzdolabina bahaneyle giderek acip kapatmak, nasil flortoz bi davranis oluyor ben neyi kacirdim?

Adam gay olmasin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…