• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Not bıraktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar, karşılıklı balkonlarımızın olduğu yerde biriyle bakışmaya başladık birkaç ay. Bana gelen arkadaşlarım sürekli bakıştığım kişinin buzdolabına bahaneyle giderek açıp kapattığını ve bana ilgisi olduğundan bunları yaptıklarını söylüyorlardı. İlgisini kesinlikle fark ediyordum ben de örneğin perdelerini açıp maç izlemesi, kışın bile balkona çıkması, perdeyi açıp kapatması, sabah kahveyle balkonda bana doğru bakması vs. Bu kişiden ben de etkilendim lakin ben de baksam kafamı çevirdim ve o bakarken bakmıyormuş gibi yaptım. Bu adam titiz, temiz, düzenli olup efendi, işinde gücünde olduğu için dikkatimi çekti. Hislerime de güveniyorum aslında. Bu kişi yaklaşık 2 ay kadar falan evde yoktu o sırada ben taşındım. Taşındıktan sonra uzaktan baktım, neredeyse dönmüş. Ben de kapısına bir bahaneyle yazı yazıp bıraktım. Ve numaramı da bıraktım. Sizce arar mı? Muhtemelen maç var diye eve geç gitti, geç oldu diye aramadı. Notu maç saatinde bıraktım. Yarın ararsa arar, yarın aramazsa hiç aramaz.
Arkadaşlar adamdan bu hikayeyi dinlemediğimiz için bazıları sadece ben gözetliyormuşum gibi algılamış. Yani adama sorsak benim evime gelenleri, çamaşırlarımı, temizliğimi, balkonda oturduğumuzu, yemek yediğimizi vs. gördüğünü söyler. Sonuçta bakışıyoruz o da beni görüyor, ben de onu görüyorum. Onun bakması zaten benim ilgimi çekmişti ve ben de bakmaya başlamıştım. Hayırlısı olsun, zaten dediğiniz gibi olsa olurdu ama en azından içimde kalmadı. 🙏🏻

Bence platonik tek taraflı bir hoslanti sizinki. Adam sizin için aynı şeyi düşünseydi bir bahane bulup konuşurdu. Not olayı fena değil, en azından cesaret edermişsiniz ama keşke gizli saklı değilde açıkça konuşsaymissiniz

ya ben bu kadın kadına destek olsun muhabbetinin her yerde kullanılmasına anlam veremiyorum, bu böyle bir şey değil?? sırf aynı cinsiyettenim diye dünyanın yarısıyla kenetlenmek zorunda değilim?
kadın sana "siz" diye hitap ediyor, sen de aklınca aşağılamak için ona teyze diyorsun, sana cevap olarak tek cümle yazıyor, sen hınçla destan yazıyorsun, ne desteği bekliyorsun allah aşkına? destek illa sana arka çıkmak mı, dürüstçe fikrini yazıyor herkes, bu da destek.
herkese saldırmışsın - ayrıca haklılar ilgileniyorsa o adım atsaydı, ilgilense bu kadar beklemezdi de zaten çoğu insan aynı yerde oturduğu biriyle flörtleşme riskine de girmez. taşınmasan sen de girmeyecektin.
bu arada ben çok rahatsız olurdum biri bana bunu yapsa. düşün ki adamın teki sana bunu yaptı, senin hoşuna mı gidecekti? bakışıyorsunuz madem biriniz selam verseydi sohbet açsaydı. mesela oturduğum mekanda sürekli bakan bir adam olmuştu bir gün, ikimiz de tek başımıza oturuyorduk ve o sürekli baktığı için ister istemez göz göze geliyorduk, hiçbir şey demeden olumsuz anlamında kafa sallamıştım, adam da gülümseyip bakmayı kesmişti. oha ne kadar medeni oldu lan demiştim kendi kendime. onu aklıma getirdin. :D

Bak benim birsey kabullenmem su an yaptigin isin komikligini degistirmeyecek
Gercek hayat boyle degil, adam istese adim atardi buradan masum peri masali cikmaz
Ayrica istersen anneanne nene de benim icin zerre onemin yok sinirlenip hirslanmanin da önemi yok kendi sinirini atmanin baska yollarini bulmalisin
Niye sürekli erkekler adım atmak zorunda ki? Benim çevremde benden hoşlandığını hissettiğim çok kişi oldu, hiçbirinde de yanilmadım. Sonradan itiraflar geldi, seneyi bulan da vardı. Çoğu çekinmiş reddeceğimden, düşündükleri gibi de oldu😅😅. Ben artık ilk adımı erkekten beklemiyorum, hoşlanırsam ve çekim olursa adım atarım, cevabına da saygı duyarım. Bence not bırakarak iyi yapmış, içinde kalacağına yaşadı ve bir cevap alacak. Bu şey değil, aaa bu erkek bana baktı, kesin benden hoşlanıyor falan. İnsanlar gerçekten anlıyor çekimi.

Sanırım ilgisi olsa başka türlü iletişime geçerdi. Hatta 2 aydır yokmuş zaten ondan önce bir girişimde bulunurdu diye düşünüyorum.
Ama diğer üyelerin de söylediği gibi yaptığınız şey şikayete konu olacak bir durum. Evin çamaşırı, temizliği vs zamanını sayısını bilebilmek için bayağı zaman harcamak izlemek lazım.

Şöyle adamın kötü alışlanlıkları yok. Her yağmur yağdığında cam kenarlarını maşrapa ile yıkıyor. Sık sık çamaşır ve ayakkabılarını yıkıyor. Bitkisine bakıyor ve evinde robot süpürge var. İşten her eve geldiğinde robot süpürgesini açıyor. Evine geç gelmiyor ve erken uyuyor. Hissiyat olarak da kötü hissetmedim ama bence görünen kısmıyla yeterli düzeni için. Efendi kısmına gelince de evine kadın falan gelmedi, günümüzde tek yaşayan erkeklerin %90’ında her gün başka kadın oluyor ne yazık ki.
Cok korkunc

Yengeç burcu olduğum için romantik bir aşk hikayesine dönüşme olasılığı bile beni heyecanlandırdı😂
Ben kötü bakmıyorum nedense yaşadığınıza. Olabilir iki insan böyle tanışabilir. Bu bakışma ne kadar sürdü ?

Screenshot_20250515-063127_YouTu.webp

Şöyle adamın kötü alışlanlıkları yok. Her yağmur yağdığında cam kenarlarını maşrapa ile yıkıyor. Sık sık çamaşır ve ayakkabılarını yıkıyor. Bitkisine bakıyor ve evinde robot süpürge var. İşten her eve geldiğinde robot süpürgesini açıyor. Evine geç gelmiyor ve erken uyuyor. Hissiyat olarak da kötü hissetmedim ama bence görünen kısmıyla yeterli düzeni için. Efendi kısmına gelince de evine kadın falan gelmedi, günümüzde tek yaşayan erkeklerin %90’ında her gün başka kadın oluyor ne yazık ki.

Yahu evinde ki robot süpürgeye kadar nasıl gördünüz?

Diğer cevapları okumadan söylüyorum; adam %96.71 ihtimalle gay 😂

Ya hu evine kadın girip çıkmamasına kadar takip etmişsiniz de ya bu adam bir sapıksa ve ya eşcinselse? Evindeki robot süpürgeye kadar takip etmeniz sizin de hiç normal olmadığınızı gösteriyor. Ben karşı komşumun hakkında bu kadar bilgiye sahip değilim, kusura bakmayın ama insan yeri geliyor 20 yıllık kocasını tanıyamıyor, nasıl bu kadar kendinizden eminsiniz şaşılacak bir durum ve bu devirde iyi cesaret sizinki. Adam hırlı mı hırsız mı belli değil, neymiş camlarını maşrapa ile yıkıyormuş, tövbe yarabbim.

Tamam teyze
Baya tecrüben var herhalde erkeklerle
Bilmiyorum zaten, kendisi bana baktığı için dikkatimi çekti ben de bakmaya başladım tek taraflı bakıyormuşum gibi niye algı yaratıyorsunuz
İşiniz gücünüz fitne
Yoo size göre erken saat olabilir ayrıca
KK'ye "ıyyy" butonu da gelmeli artık. Hoşuna gitmeyen yorum görünce "teyze" diyerek küçücük aklınca dalga geçtiğini sanmak, "baya tecrüben var herhalde" diyerek seviyeyi iyice düşürmek, acınası.
Adamın ilgisi olsa zaten adım atardı, bi şeyler yapardı, kendi çapında çalmış oynamışsın, hakkında aslında hiçbir şey bilmediğin adamın kapısına not bırakman da ne kadar romantikleştirmeye çalışsan da kabus gibi hareket.
Bir de kendini avutuyor "maç izliyodur, geç bitti" diyerek, kıyamam:KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X