Aslinda kendisini hic gormedim diyebilirim bu sene degisti hoca ve ben yine kaliyorum.Tamamen benim anlayis tarzimla alakali galiba.cakisma olustugu icin dersine gidemedim hic.Ee zaten tanimiyor gormedi bile.büt donemi herkesin benzer istekleri olacak.ama bu muhimdi benim icin. Kaybedecek biseyim yok diyorum ama sosyal fobiyi yeni yendim bir cekingenlik var kendisini gormem de mumkun degil mail atmayi dusundum,vazgectim.oyle zor geliyor bu durum.
Merhaba ablalarim.bu kadar hayati dert icinde onemli mi bilmiyorum ama sormak istedim universite 2.siniftayim ve alttan bi kac dersim var bi sekilde toparlamaya calisiyorum diger dersleri en yuksek notla gectim ki bi dersi 2 senedir veremiyorum bursum var kesilebilir tam gecme sinirinda kalcakmisim gibi.hocayla konussam nasil tepki verir bilmiyorum bursum kesilirse ailemi zor durumda birakmam istemiyorum tam duzelmisken onlari maddi acidan zor duruma sokmus olacagim bir yandan da kul hakki olayi var sanki.
ama cok zor durumdayim konusmali miyim hocamla.basina boyle bi durum gelen var mi okulum uzar bursum giderse tek dersten ne yaparim bilmiyorum cok da calisiyorum aslinda
Merhaba ablalarim.bu kadar hayati dert icinde onemli mi bilmiyorum ama sormak istedim universite 2.siniftayim ve alttan bi kac dersim var bi sekilde toparlamaya calisiyorum diger dersleri en yuksek notla gectim ki bi dersi 2 senedir veremiyorum bursum var kesilebilir tam gecme sinirinda kalcakmisim gibi.hocayla konussam nasil tepki verir bilmiyorum bursum kesilirse ailemi zor durumda birakmam istemiyorum tam duzelmisken onlari maddi acidan zor duruma sokmus olacagim bir yandan da kul hakki olayi var sanki.
ama cok zor durumdayim konusmali miyim hocamla.basina boyle bi durum gelen var mi okulum uzar bursum giderse tek dersten ne yaparim bilmiyorum cok da calisiyorum aslinda
taraflı yorum yapamıcam. not isteme olayları bana hiç hoş gelmiyor.
herkes için notlar önemli o zaman hoca herkesin notunu yükseltsin.
bu diğer öğrencilere haksızlık olur.
hoca da olsaydım kimseye aldığından fazla not verip diğer öğrencilerin hakkını yemezdim.
burada okuyunca şaşırdım ne çok fazladan not veren hoca varmış yazık ya millet uğraşsın kimi de derece yapıcam diye hocalardan not istesin.
Hayatimda not istemedim, sadece first class almak icin belirli sayida A'ya ihtiyac duyunca bir hocama bahsettim.Hoca extradan diskin icinde odev verenlere arti puan veriyormus. O gun sinifta bulunmadigim icin haberim yoktu. Kimse de bana bahsetmedi. Hayin arkadaslarim. Burdan onlara sevgilerimi gonderiyorum. :) Hoca oyle deyince eksik olan diskimi verdim. Boylece ne sis yandi ne de kebap.
Ek odev durumu var mi bilmiyorum ama direk not istemekten ziyade hocana mantik cercevesinde bir danis.
bu bahsettiginin bir benzeri benim de basıma gelmisti, fakat olayı dosyalar geri dagıtılırken ogrenmistim... (ben de soylemeyen arkadaslarıma buradan selam(!) yolluyorum, bir de onlara hesap sormadıgım halde senin konserin vardı soyleyemedik vs diye bıtbıtbıt nefes almadan konusup acıklama yapmıslardı) sonra hocayla konusup gec teslim etsem kabul eder misiniz diyip durumumu acıklamıstım, fakat nafile... kabul etmemisti
katılıyorum! açılış konusmanı bu sekilde yaparsan daha iyi olur. belki lucy gibi şanslıolursun
not: ne ara yorumunu begendim de yine begenememe uyarısı verdi anlamıyorum....
Dusunmeme sebep olan konu bu zaten Tesekkur ederim fikir icin
Tabi ki 'ben ben' demek istemiyorum.Herseyin olacagina varirmis ama sadece fikir almak istemistim.
Aslinda kendisini hic gormedim diyebilirim bu sene degisti hoca ve ben yine kaliyorum.Tamamen benim anlayis tarzimla alakali galiba.cakisma olustugu icin dersine gidemedim hic.Ee zaten tanimiyor gormedi bile.büt donemi herkesin benzer istekleri olacak.ama bu muhimdi benim icin. Kaybedecek biseyim yok diyorum ama sosyal fobiyi yeni yendim bir cekingenlik var kendisini gormem de mumkun degil mail atmayi dusundum,vazgectim.oyle zor geliyor bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?