Notlarimi bir turlu yukseltemiyorum

Şu tip insanlara ayar oluyorum sanane ben böyle çalışıyorum demelisin. Yazarak çalışırdım ben de zor bir bölümdeydim ben 10 da sınavım varsa sabah 6 ya kadar ders çalışır iki saat uyurdum iki sınavım olurdu o zamanlar. Biri bana sen bu kadar niye çalışıyorsun dese cevabını verirdim ki öyle insanlar yoktu çevremde olsaydı eğer tutmazdım. Kendi kendine bir odada anlatabilirsin konularını ya da ses kaydı yap konunu dinle geceleri arkadaşlarım yapardı. Notlarını renkli kağıtlarada yazabilirsin. Bir de herkesin öğrenmesi farklıdır misal bi ezber ise benim arkadaşlarım bı hafta önceden başlarda divan bitirmek zorundaydık ben ise sınav akşamı ezberlerdim görsel hafızam var. Sen de kendını iyi tanı kodlama yap hafıza teknıklerı dene kendınce nerden ne çıkabilir soru oluştur

Çoğu kişide ilk sene kolay diyor. Ama bence de değil. Lisede de mesela ilk sene çok zorlandim diğer yıllar teşekkür aldım hep. Bi arkadaşım not ortalamasını 1,50dan 2,50a çıkarmış.
Aslında kolay ama şöyle daha yeni ilk senen hocayı yeni tanıyorsun ne istediğini bilmiyorsun üstüne ders içerikleriyle yeni tanışıyorsun bu yüzden yeni adapte olma dönemi ama diğer seneler artık bunlar ortadan kalkıyor aslında gittikçe zorlaşıyor ama sen hocanın nerden ne puan kırcağını biliyorsun soru tarzlarını biliyorsun

Evet lisede de öyleydi. İlk sene çok zorlandım sonraki seneler teşekkür takdir aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…