nsan sevmedii bir insanla pebilir mi ya da pmek ister mi ?

tatmin olmak istiyorsa ewt ister erkek bu herşey beklenir

Haklısın. Bende benim için özel olan biriyle yaşamıştım bunu. Sonra kafam karısmıstı. Bi ilişki beklemiştim hemen ardından :) Öyle bişeyde hemen gelmeyince kullanıldığımı hissetmiştim. Onada söylemiştim bunu. O an sen ne hissettiysen aynısını hissettim bende, Hoşlanmadan kimseyle öpüşemem ben demişti. Hala bilemiyorum bu iyi mi kötü mü? Hala çözemedim

sana zarf atmış kız buuuu söyleyememiş hoşlandığını emin olmak için önce senin söylemeni beklemiş bence
ay Allah ıslah etsin bu erkekleri yaaa :26:

bir bayan için sonra pişman olacağı bir deneyim olur erkek için bilemiyorum sanırım yapabiliyorlar sevmeden..ama sev,nce de başka olur sanırsam tadından yenmez iki taraf için de

Bir kadının sevmeden yada karşındaki erkekten elektrik almadan öpüşebileceğini sanmıyorum, insanın içi almaz sonuçta.Ama erkeklerin hepsi olmasada bazıları yapabiliyorlar, amaç kimle öpüştüğü değilde sadece öpüşmek oluyor, yinede onlarında karşı cinsten elektrik almadan öpüşebileceklerini pek sanmıyorum.

arkadaşlar sevmek ayrı arzulamak ayrı önce bu kavranmalı

aşık falan değildir bağlılığı yoktur ama arzulamıştır yapar bunun kadını erkeğide yok kadınlarda yapıyo bu da onların tercihi

erkekde kadında sevmese de öpüşür arkadaslar bu bir anlık çekimle de olabilir...ortamın elektriğinden de nasıl elektrikse artık
ertesi gün erkek aramıyorsa bilin ki o anlık birseymis...biz kızlar zaten aramıyoruz dolayısıyla sonuc belli oluyor gibi...
ama su var ki hoşlanarak yapılan kesinlikle ayırt ediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…