nsan sevmedii bir insanla pebilir mi ya da pmek ister mi ?

Doğru ama , oraya giden adamlarında nasıl adam oldukları belli , ya sapık olur ya çapulcu , bir örnek veremezsiniz normal bir doktor adam gitmiştir yada işadamı diye , bu meslekle ilgili diil tabi insan sapkın olunca herşey olur ama demek istediğim sağlığı psikolojisi iyi , eğitim almış ve kaliteli yaşamı olan bi insan gitmez zaten öyle yerlere , oralardan ne hastalıklar bulaşcağınıda bilir , ne kadar basit bi durum olduğunuda bilir , yani gene geldik her erkek ö püş meeez , genel ev kadını açısından da , onun zaten işi o yani , hissetmiş hissetmemiş bunu düşünmek bile saçma , hem genel ev deki ilişkileri filmlerdeki gibi mi sanıyoruz , yok öpüşme yok alışma vs , adam gidio haldur huldur işini yapıo çıkıo bence , bu kadar basit

bu konuda çok yanılıyorsun..Tayland' daki masaj solonlarına kimler gidiyor sanıyorsun ? İçlerinde iş adamı da var ,doktor da,mühendis te...

Adamın statüsünü,,mesleği vs diye düşünme...Kimin psikolojik durumu ne şekilde uzaktan hiiiç anlaşılmaz...Çok efendi görünen iyi bir mesleği olan adamın da içinde neler olup bittiğini kimse bilemez...

2. işaretlediğim cümlende de malesef ki yanılıyorsun....

Son düzenleme:

işaretlediğin cümlemin devamında ki satırı neden es geçtinki , bu meslekle ilgili diil tabi insan sapkın olunca herşey olur dedim , ben lafımı sonuna kadar savunuyorum , normal bir insan oralara gitmeeeezzzzzzz

işaretlediğin cümlemin devamında ki satırı neden es geçtinki , bu meslekle ilgili diil tabi insan sapkın olunca herşey olur dedim , ben lafımı sonuna kadar savunuyorum , normal bir insan oralara gitmeeeezzzzzzz

es geçmedim,bebeğim ağladı,onunla ilgilenmem gerekiyordu..
lafını savun elbette ama ,senin dediğin olması gereken...
malesef olması gereken başka olan başka işte..
normal bir insan gider gitmez değil zaten konu..sapık olan gider,sapık olmayan gitmez de değil..aşık olmadan öpüşenlerin normal mi sapık mı oldukları konusu da bilinmez işte...
ilk mesajımda yazdığım gibi aşık olmadan da öpüşen kimi kadın ve kimi erkek vardır ....normal ya da sapık olmaları ya da mesleki statüleri hiç önemli değil..aşık olmadan bu işi yapan kadın ve erkekler var mı var ?
işte demek istediğim bu...

Ben sevmedigim biriyle bunu yapamam! Ne geregi var.
Benim erkek arkadasımda benden bu konuda..
Bir arkadasım vardı cok farklıydı sırf canı sıkılıyor diye biriyle cıkabiliyordu. Birsey hissetmedigi halde bir cok insanla bir sürü sey yasamıs.. Kendisi de bayan oluyor..

erkekler biraz daha midesiz oluyor..yani midesiz derken duygusal boyutta düşünmüyor..tabi her erkek için söylemiyorum bunuu.. öpiyimde kim olursa olsuna getiriyorlar işi.. bencede biz bayanlar daha duygusalızz..zaten sevmediği kişiyi nasıl öper ki insann :s

erkek de kadın da öpüyor. ben kadının yapamıcağını sanırdım ama yapıyorlar. kadınlar da giderek erkeklere benzemeye başladı aldatmada da geri kalmıyorlar.

ben bir bayan olarak sevmediğim bi insanı değil öpmek elini bile tutamam midem bulanır tiksinirim
fakat konu bi erkek olunca neler yapıyolar be aşk olmadan

ben bir bayan olarak sevmediğim bi insanı değil öpmek elini bile tutamam midem bulanır tiksinirim
fakat konu bi erkek olunca neler yapıyolar be aşk olmadan

çok haklısın ya ben bı cocukla konsmustum elimi tutmak ıstedı ben o anda konsmayı kestım cünkü iğrandiğimi hissettim kadınlar asil ya.. erkekler gibi nefes alsın yeter demiyo çok acı..

Şahsen ben sevmediğim biri ile öpüşebilirim ama erkekleri bilemiyorum. Bence öpüşmezler gibi geliyor. Hatun çok güzel değilse

çoğu kişi; erkeklerin tatmin olma amaçları için, sevmese bile karşısındaki kızları öpebildiğini sölemiş. bu onları tatmin mi edio ki? cahilliğimi bağışlayın. cidden bilmiorum.

konu hakkındaki fikrimi sorarsanız, çekim olmazsa öpüşme olmaz die düşünüorum.

çünkü ben de öpüldüm malisif eğer bu amaçla öpüldüysem lanet olsun onaaaaaa :84:

Hepsi Diyemem.. Ama Çoğu Erkek Öper..
Kadınları Baz Alırsak; 10 Kadından 1'i Öper..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…