- 7 Temmuz 2010
- 2.395
- 238
- 363
- Konu Sahibi PessiMisst.91
-
Genelvedeki kadınlar ya da telekızlar çok mu güzeller ? Müşterileri olan erkeklere aşık mı oluyorlar ? ya da Müşterileri her birlikte oldukları bu tarz kadınlara aşık mı oluyorlar da öpüşüyorlar ? Muhakkak aşk falan yok ortada..Ama öpüşüyorlar değil mi ?
Mide meselesi falan demeyin,elbette öyle...
Ama, kimi kadın ve kimi erkek de aşık olmadan da öpüşebiliyormuş demek ki..
Doğru ama , oraya giden adamlarında nasıl adam oldukları belli , ya sapık olur ya çapulcu , bir örnek veremezsiniz normal bir doktor adam gitmiştir yada işadamı diye , bu meslekle ilgili diil tabi insan sapkın olunca herşey olur ama demek istediğim sağlığı psikolojisi iyi , eğitim almış ve kaliteli yaşamı olan bi insan gitmez zaten öyle yerlere , oralardan ne hastalıklar bulaşcağınıda bilir , ne kadar basit bi durum olduğunuda bilir , yani gene geldik her erkek ö püş meeez , genel ev kadını açısından da , onun zaten işi o yani , hissetmiş hissetmemiş bunu düşünmek bile saçma , hem genel ev deki ilişkileri filmlerdeki gibi mi sanıyoruz , yok öpüşme yok alışma vs , adam gidio haldur huldur işini yapıo çıkıo bence , bu kadar basit
bu konuda çok yanılıyorsun..Tayland' saki masaj solonlarına kimler gidiyor sanıyorsun ? İçlerinde iş adamı da var ,doktor da,mühendis te...
Adamın statüsünü,,mesleği vs diye düşünme...Kimin psikolojik durumu ne şekilde uzaktan hiiiç anlaşılmaz...Çok efendi görünen bir adamın da içinde neler olup bittiğini kimse bilemez...
2. işaretlediğim cümlende de malesef ki yanılıyorsun....
işaretlediğin cümlemin devamında ki satırı neden es geçtinki , bu meslekle ilgili diil tabi insan sapkın olunca herşey olur dedim , ben lafımı sonuna kadar savunuyorum , normal bir insan oralara gitmeeeezzzzzzz
ben bir bayan olarak sevmediğim bi insanı değil öpmek elini bile tutamam midem bulanır tiksinirim
fakat konu bi erkek olunca neler yapıyolar be aşk olmadan
çoğu kişi; erkeklerin tatmin olma amaçları için, sevmese bile karşısındaki kızları öpebildiğini sölemiş. bu onları tatmin mi edio ki? cahilliğimi bağışlayın. cidden bilmiorum.
konu hakkındaki fikrimi sorarsanız, çekim olmazsa öpüşme olmaz die düşünüorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?