nsan sevmedii bir insanla pebilir mi ya da pmek ister mi ?

erkek yada kadın farketmıyor bence.. midesi genıs olan insanlar..
duygusallık yerıne cinsellık gibi durtulerınden tatmin olmak için yapanlar var elbet.

Evet, opusmek var opusmek var.. Bence erkeklerde sevmeden tam anlamiyla opusmek istemezler. Bir kadin sevildigini opusurken anlar, ayni anda sevdigini de..

Olur olmaz ona buna yapisan, sadece sehvetinden yapar, sevdiginden degil..

erkekler sevmediği her kadını öpebilir bence,onlar pek duygusallık aramaz.. o yüzden sevilip sevilmediğimizi bu yolla anlayamayız.. ama bayanların sevmeden öpüşmesi çok zor.. duygusallık yoksa zaten kullanılmış hissederiz kendimizi.. bayanlar için önemli olan sevmek ama erkekler için öyle değilll....

Son düzenleme:
kadınlar daha duygusal bakıyor olaya.. oyüzden öpüşmesi biraz zor... öpüşse bile hiç bişey hissetmez sevmediği bi insanla..

ama erkekler.. onlar için farketmez.. öpüşürlerde herşeyide yaparlar.. duygusuz boş yaratıklar

Bi kadının asla sevmeden bişey hissetmeden asla öpüşceğini zannetmeyiyorum.
Ama erkekler kişiye göre değişir ama net bişey söylemek zor geneli öpüşür diye düşünüyorum.klava:

e tabiki ister ..erkeği kadını olmazki bu işin...erkek ya da kadın herhangi bir insanın niyeti farklı ise her daim karşısındakini öper...zaten artık günümüzün modası bu ..sevmeden öpüşmek ..herkes köşe bucak bulduğunu öpüyor ..sorsanız hepsi birbirini seviyor ama nerdeee...öyle herkes birbirini severek öpüyor olsaydı ne yuvalar yıkılırdı ne boşanmalar artardı ,ne de eşler birbirini aldatırdı ..işi boş sevgiler var şimdilerde ..etiketinde sevgi yazan torba sevgiler ...o yüzden bu tip durumlara şaşmamak lazım ...

üst tarafta anlatılanlara katılıyorum. ...
cinsellik yada öpüşmek...
hormalal tepkiler aslında ateşle barut yan yana geldi mi. kim durdurabilir burası şüpheli. o yüzden güven hikaye... birde alkol varsa.... gerisi yaprak dökümündeki hikaye gibi olur...

merak olabilir nasıl bir duygudur öpüşmek bunu hissetmek için bile öpebilir kişiler birbirini.... kadın yada erkek fark etmez bir anlık bir duygudur....
sevgi olayı kolay kolay anlaşılana bir konu değil ne sözcüklerle anlatılır ne nede davranışlarla. bunu anlamak güçtür. o yüzden ne sözlere inanın ne de davranışlara.
sevgi emek gerektirir. sevgi fedakarlıktır. birlikte paylaşmak ve birbirine güvenmektir. bunlardan biri eksikse sorun vardır demektir. sevdiğini her hali ile seven onun için gözyaşı döken insan sever sanırım.

Erkekler için farketmiyor, beğensin beğenmesin, sevsin sevmesin, sadece hayvani duygularını bastırsın o yeter..
Ama bayanlar (hafif kişiler dışında) öpmezler kesinlikle, çünkü önce hislerimizle hareket ederiz, duygularımızla, duygusuz hiç bir şeyi kolay kolay yapamayız, ama erkekler için aynı şey geçerli değildir..

erkekler tabii ki de sevmeden gaaayet rahat öpebilir. hatta sevmeden daha ileri boyutta çoook şey yapabilir.. aksi takdir de hayat kadınlarıyla kimse birlikte olmazdı öyle değil mi?

bayansa sanmıoyorum kolay kolay yapmaz...
ama erkekse fırsatı varsa sanmıyorum kolay kolay geri tepsin..
mutlaka istisnaları vardır.. ama onlarda vay anasını nası reddettim lan kızı diye bu olayı egolarına ekler şişiirir şiririr buna kendileride inanamazlar...

yorumunuza cok güldüm gercektende,ALLAHda sizi güldürsün

Bir bayanin sevmedigi bir adamla öpüsebilecegini sanmiyorum,istisnalar muhakkak vardir ama geneli icin bu böyle.Bizler bunu düsündügümüzde bile icimiz disimiza cikacakmis gibi oluruz ama erkeklerin bu konuda migdeleri oldukca genis malesef

erkek öpüşür başka ihtiyaçları düşünür o an kızı sevip sevmediği aklına bile gelmez
ama kız.. sanmıyorum öpüşmez, kıza iğrenç gelir bence

Son düzenleme:
Genel olarak konuşuyorum kimse üstüne alınmasın ama , tanıdığınız erkekler öyle die , tüm erkekleri kapsar şekilde konuşarak , erkekler sevmedikleri insanla öpüşür başka şeylerini düşünür demeniz bence yanlış , onlarında kalbi duygusu "midesi" var , önlerine gelenle öpüşmeyen erkek tabiki çok fazla var ... Yani kadınlar gibi erkeklerde sevmediği bi insanla öpüşmeyebilir ...

Bnce öpüşmesi için kızın gzl olması yeter :) ( Oda erkeğn mdesi warsa , yoksa kız olması yeterli ) Erkek bunlar öpüşürken kim bilir neler dşünüolr..

Genelvedeki kadınlar ya da telekızlar çok mu güzeller ? Müşterileri olan erkeklere aşık mı oluyorlar ? ya da Müşterileri her birlikte oldukları bu tarz kadınlara aşık mı oluyorlar da öpüşüyorlar ? Muhakkak aşk falan yok ortada..Ama öpüşüyorlar değil mi ?
Mide meselesi falan demeyin,elbette öyle...

Ama, kimi kadın ve kimi erkek de aşık olmadan da öpüşebiliyormuş demek ki..

çok doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…