- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.378
- 498
Artik su kardesi rahat birak..Herkese iyi geceler. Benim merak ettiğim konu daha önceki ilişkilerinizde sevgililerinize nude atıp atmadığınız. Benim düşüncem karşıdaki sevgiliye tam anlamıyla güvenilse bile dijital çağda gizlilik diye bir şey olduğunu düşünmüyorum ve atmamayı tercih ediyorum. 17 yaşındaki kız kardeşimin erkek arkadaşkna attığını fark ettim ancak onu uyarma girişiminde hiç bulunmadım. Şüphelendiğim için telefonuna bakmak durumunda kaldım. (Yaptıüımın yanlış olduğunun farkındayım ama ilerde yaşayabileceği olumsuz bir durum olmasını engellemek için.) Sizce onu uyarayım mı? Çok kararsızım. Yoksa kendi hayatı kendi tercihi diyip hiç karışmasam mı. Aklımı çok kurcalıyor.
Şimdi bilemedim böyle konularda yaşımdan dolayı fazla arkasını düşünmeden rahat davranıyor olabilirim. Yine de burada ayıplanacak tek kişi fotoğrafları gönderen adam değil mi? Nişanlısı da biliyordur herhalde kadının daha öncesinde sevgilisi olduğunu ve az çok bir şeyler yaşandığını. Herkesin çevresi ve içinde büyüdüğü değerler de farklıdır orası da ayrı. Birine hesap sorulacaksa erkeğe sorulmalıydı fotoğrafları yaydığı için. Cinselliği iki kişi yaşıyor ama sonrasında suçlu olan kadın oluyor her seferinde. Çok üzücü bir durum.Bir tanıdığım yüzü görünmeden fotoğraflarını yollamıştı. Ayrıldılar kız başkasıyla nişanlandı. Adam fotoğrafları nisanlisina yolladı ve yollanan numarayı ayrıntılarıyla ekran görüntüsü alarakta uollamis. Yanı kızdan geldiği ortaya çıktı ayrıldılar. Yüzü görünmese de atılan no ortada ya büyük sıkıntı
Kamera açılır ama gene yazılırdı, ne güzel zamanlardı :))Msn vardı vah vah siz bilmezsiniz tabicam açtın mı cam
bi ikaz yapın ama kendisi yaşayarak büyür zaten !Herkese iyi geceler. Benim merak ettiğim konu daha önceki ilişkilerinizde sevgililerinize nude atıp atmadığınız. Benim düşüncem karşıdaki sevgiliye tam anlamıyla güvenilse bile dijital çağda gizlilik diye bir şey olduğunu düşünmüyorum ve atmamayı tercih ediyorum. 17 yaşındaki kız kardeşimin erkek arkadaşkna attığını fark ettim ancak onu uyarma girişiminde hiç bulunmadım. Şüphelendiğim için telefonuna bakmak durumunda kaldım. (Yaptıüımın yanlış olduğunun farkındayım ama ilerde yaşayabileceği olumsuz bir durum olmasını engellemek için.) Sizce onu uyarayım mı? Çok kararsızım. Yoksa kendi hayatı kendi tercihi diyip hiç karışmasam mı. Aklımı çok kurcalıyor.
Siz onun iyiliğini istiyorsunuz zedelensin bir şey olmaz sonunda anlar sizin niyetiniziEvet ama telefonunu karıştırdığımı öğrenirse bana olan güveni zedelenir benden her şeyini saklar.
Hayırrrrr. Gerçekten değil. O konuyu tamamen salmış haldeyim. Telefonunu da yeni kaıştırmadım geçen seferki olay. Bu kpnuda uyarsam mı en azından diye kararsız kaldım.
Bilmem mi askom bi ara beni kandirdiydilar, fake hesap kamerayi bi actim 5 tane kıro nah cekio ekrana ahahahahaahaba biz de tas devrindeniz 40 olmasak daMsn vardı vah vah siz bilmezsiniz tabicam açtın mı cam
16-17 yaş civarında bu "nude" ler pek moda. Sonrasını söyleyeyim, o foto dağılıyor, sonra biri kalkıp ahlaksız bir teklifte bulunuyor, hayır deme şansı olmuyor çünkü "nude" var, dolayısıyla tehdit var. Ergen aklı aileye söylemeye yanaşmıyor, günlerce sıkıntı filan derken biri farkederse ne ala.Herkese iyi geceler. Benim merak ettiğim konu daha önceki ilişkilerinizde sevgililerinize nude atıp atmadığınız. Benim düşüncem karşıdaki sevgiliye tam anlamıyla güvenilse bile dijital çağda gizlilik diye bir şey olduğunu düşünmüyorum ve atmamayı tercih ediyorum. 17 yaşındaki kız kardeşimin erkek arkadaşkna attığını fark ettim ancak onu uyarma girişiminde hiç bulunmadım. Şüphelendiğim için telefonuna bakmak durumunda kaldım. (Yaptıüımın yanlış olduğunun farkındayım ama ilerde yaşayabileceği olumsuz bir durum olmasını engellemek için.) Sizce onu uyarayım mı? Çok kararsızım. Yoksa kendi hayatı kendi tercihi diyip hiç karışmasam mı. Aklımı çok kurcalıyor.
Allah'ım ben güldüm sende bu kulunu güldür....
O konuya neden yazmadın
Sorduk kardeşinin hanile kalacağına ilişkin endişenin kaynağı ne dedik bir arkadaşım dedin
Sevgilisine foto ayıyor şimdi foto atan seneye daha fazlasını yapar diye korkuyorum demedin
Doktor randevunuza acil gidin bir şeyleri kuruyorsunuz ya da KK deneyi yapıyorsunuz, orada karışma dediler burada uyar dediler vs olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?