- 24 Nisan 2017
- 3.109
- 6.518
- 78
- 36
- Konu Sahibi denizumudum
- #61
ben halinizi hiç sağlıklı bulmadım. hiç.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız kardeşinin arkadaşı abisi olarak görüyo zaten kız tanıştık banada msj atıyo şimdi :)Kimmiş yani neyiymiş?
2 aya nişan olucak tedavi olmuş halim bu benim Allah yaşadıklarımı kimseye yaşatmasın ben burda farklı bir konu sordum benim sevgilim memnun halinden bunalsa zaten baştan giderdi başlarken böyleydim hala böyleyim değişen bişey yokBn size hesap vernek soyle dursun, agzima geleni sayar birdaha gorusmezdin.
Gidin tedavi olun ya adamin tlfununa sizmissiniz mosad ajani gibi.
Ya gercekten cok sinir bozucu.
Sakinilan goze de cop batar bu arada.
Bu kadar supheyle yasanir mi, karsinizdakini bogarsiniz boyle.
çok güvenme bence canım kız kardeşinin arkadaşı çok mesajlaşmak istiyorsa kardeşiyle mesajlaşsin abisiyle değil dikkatli olunKız kardeşinin arkadaşı abisi olarak görüyo zaten kız tanıştık banada msj atıyo şimdi :)
kesildi zaten canım bu olaylar yaşandıktan sonra yabancı bir numarada yok artık kız bana mesaj atıyo abla napıyosun falan diye.çok güvenme bence canım kız kardeşinin arkadaşı çok mesajlaşmak istiyorsa kardeşiyle mesajlaşsin abisiyle değil dikkatli olun
Biliyorum engellemek değil de işte baya bir şüpheci yapı ortada bişey yok ama yaşadıklarımdan sonra tedavi süreci geçirmeme rağmen beynim durmadan çalışıyor bu konudaYapmak isteyen ikinci telefonu alır yine yapar. Böyle engelleyemezsiniz.
Kesin "napıyon abi" "iyiyim kardeşim sen" tarzı konuşmuşlardır.O diil de kardeşinin arkadasıyla ne yazısmıslar ben onu merak ettim.

Kesin "napıyon abi" "iyiyim kardeşim sen" tarzı konuşmuşlardır.![]()