numarasını eklesem mi?

o zaman söyleseydin bunu? günlerce üst üste yazıp cevap alamıyor niye kırıldığınızı bilmiyor ki adam? çok ilginçsiniz gerçekten
adam neye kırıldığımı bilmese oturduğum caddeye kalkıp gelmezdi. o akşam dışarı çıkmadı eve çağırdı ben de buna kızdığımı bildiği için bence geldi telefi için. ama sorun şu ki araya zaman girince soğudu benim de kızgınlığım. yani maalesef o zaman hemen tamam geldiysen çıkayım olmuyor. şuan kızgınlığım geçti ve yazsın istiyorum. olay bu

Sizce adam sizin neye kızdığınızı biliyor mu? Siz ona ben buna kızdım ve üzüldüm dediniz mi?
yukarda arkadaşa da yazdım. benim neye kızdığım gayet iyi bildiği için geldi görüşmek için. yani biliyor da o an için ben telafi etmesine müsade edecek kadar soğumamıştım.

yukarda arkadaşa da yazdım. benim neye kızdığım gayet iyi bildiği için geldi görüşmek için. yani biliyor da o an için ben telafi etmesine müsade edecek kadar soğumamıştım.
daha önceki buluşmamızda evde olduğu için bu durumdan pek hoşlanmadım.
ve aslında ben o anda ya ilgisini başkasının çektiğini (ki o sırada çünkü wp biraz yoğundu o yüzden böyle düşündüm) ya da evde daha rahat olduğu için biraz duygudan çok cinsellik düşündüğü için kızdım dışarı çıkmayışına. ona da belli ettim.

Beni eve çağırıyorsun, dışarıda bulusmuyoruz. Bu durumdan memnun değilim, hoşuma gitmiyor. Ben evde buluşmak istemiyorum. Dışarıda buluşacagimiz zaman görüşürüz o zaman....... Dediniz mi?
Belli ettim demişsiniz. Nasıl belli ettiniz mesela?

Beni eve çağırıyorsun, dışarıda bulusmuyoruz. Bu durumdan memnun değilim, hoşuma gitmiyor. Ben evde buluşmak istemiyorum. Dışarıda buluşacagimiz zaman görüşürüz o zaman....... Dediniz mi?
Belli ettim demişsiniz. Nasıl belli ettiniz mesela?
şöyle ev mevzusu aramızda sorun olarak hiç geçmedi. çünkü beni hep eve çağırmıyor zaten. o gün şuram buram ağrıyor yorgunum dışarda gezecek halim yok. dedi. eve çağırdı. ben de o an zaten direk kırıldım. ondan sonra ben hemen sorun değil iyileşince görüşürüz dedim. yani yok beni evi neden çağırdın vs demedim. belli etmedim malesef. ama o dakikadan sonra soğudum ve mesajlarına çok geç cevap verdim. sonra da zaten hiç cevap vermedim. yani ben bişey dememiş olsam da o konunun bu olduğunu anladı.
peki bu adam neden bu yaptığından dolayı suçluluk hissedip beni kırdığını düşünerek acaba şuan ulaşmaya çalışmıyor. yani o kadar mı haklı bu adam ya?

şöyle ev mevzusu aramızda sorun olarak hiç geçmedi. çünkü beni hep eve çağırmıyor zaten. o gün şuram buram ağrıyor yorgunum dışarda gezecek halim yok. dedi. eve çağırdı. ben de o an zaten direk kırıldım. ondan sonra ben hemen sorun değil iyileşince görüşürüz dedim. yani yok beni evi neden çağırdın vs demedim. belli etmedim malesef. ama o dakikadan sonra soğudum ve mesajlarına çok geç cevap verdim. sonra da zaten hiç cevap vermedim. yani ben bişey dememiş olsam da o konunun bu olduğunu anladı.
peki bu adam neden bu yaptığından dolayı suçluluk hissedip beni kırdığını düşünerek acaba şuan ulaşmaya çalışmıyor. yani o kadar mı haklı bu adam ya?
Evden ayrıldıktan sonra size yazdığı mesajlarda pişmanlık, kendimi affettirmek istiyorum, özür dilerim, sorunu çözelim, evde buluşmayi istemediğini anladım.... Falan mı yazmıştı yoksa nasılsın naber tarzı mı yazmıştı?

Yani siz aslında adama bunu hiç söylemediniz, sadece adamın bunu anladığını düşünüyorsunuz. Anlamamış olabilir, değil mi?

Adam tam olarak hangi yaptığı şeyden suçluluk duyacak ben orasını kaçırdım. Yorgunum dışarıda gezecek halim yok evde takılalım demiş bunun nesi hata? Cinsellik için mi diyor yani, Ben evde oturalım sohbet edelim diye algıladım başka amaçla çağırıyor diye mi düşünüp kırıldınız ?

Adam tam olarak hangi yaptığı şeyden suçluluk duyacak ben orasını kaçırdım. Yorgunum dışarıda gezecek halim yok evde takılalım demiş bunun nesi hata? Cinsellik için mi diyor yani, Ben evde oturalım sohbet edelim diye algıladım başka amaçla çağırıyor diye mi düşünüp kırıldınız ?
Adamin sorunun ne olduğundan haberi bile yok. Birsey olmuş ama ne olmuş orası muallak onda. Sorsan niye konusmadiklarini bilmez.

karşıdaki insan nerden bilecek ne zaman soğuyacağınızı? ha tabi sürekli gelip şansını denemesi lazım dimi birinde tutturur

Adamin sorunun ne olduğundan haberi bile yok. Birsey olmuş ama ne olmuş orası muallak onda. Sorsan niye konusmadiklarini bilmez.
Evet bende anlamadım ki konuyu okuyunca, ne yaptı ki acaba diye bulmaya çalıştım. Erkek arkadaşının anlamaması çok doğal, bir yorumunda gördüm yok her zaman eve çağıran biri de değil diyo, eeee sorun ne o zaman

Evet bende anlamadım ki konuyu okuyunca, ne yaptı ki acaba diye bulmaya çalıştım. Erkek arkadaşının anlamaması çok doğal, bir yorumunda gördüm yok her zaman eve çağıran biri de değil diyo, eeee sorun ne o zaman

sorun adamın dünyada bir tek konu sahibi varmış gibi davranmaması. mesela her gün cevap alamasa da yazması gerekiyor. ya da konu sahibinin içinin ne zaman soğuduğunu müneccim gibi anlayıp o zaman evinin oraya gitmesi gerekiyor. kısacası köpek olması lazım.

şöyle ev mevzusu aramızda sorun olarak hiç geçmedi. çünkü beni hep eve çağırmıyor zaten. o gün şuram buram ağrıyor yorgunum dışarda gezecek halim yok. dedi. eve çağırdı. ben de o an zaten direk kırıldım
Neden ?

sorun adamın dünyada bir tek konu sahibi varmış gibi davranmaması. mesela her gün cevap alamasa da yazması gerekiyor. ya da konu sahibinin içinin ne zaman soğuduğunu müneccim gibi anlayıp o zaman evinin oraya gitmesi gerekiyor. kısacası köpek olması lazım.
Piremses sendromu o zaman. Karşıdaki ki et kemik bir insan oda yorulur, dışarı çıkmak istemeyebilir tuhaf ya. Bir şey mi kaçırdık anlamadım 😀

Sorun muhtemelen yetişme tarzı.
Evlerinde sorun konuşulmaz, hersey normal gibi davranılır.karsi tarafın anlaması ve yalvarmasi beklenir. Hani 5yasindaki çocuk birseye küser, gider evin köşesine oturur, konuşmaz etmez. Kollarını cicek yapar. Sonra annesi ona şirinlik yapmaya çalışır konuşturmaya çalışır, uğraşır uğraşır en sonunda çocuk konuşur. Anne de öyle öğrenir bu çocuk neye küsmüş. Tam olarak bu.

Sorun muhtemelen yetişme tarzı.
Evlerinde sorun konuşulmaz, hersey normal gibi davranılır.karsi tarafın anlaması ve yalvarmasi beklenir. Hani 5yasindaki çocuk birseye küser, gider evin köşesine oturur, konuşmaz etmez. Kollarını cicek yapar. Sonra annesi ona şirinlik yapmaya çalışır konuşturmaya çalışır, uğraşır uğraşır en sonunda çocuk konuşur. Anne de öyle öğrenir bu çocuk neye küsmüş. Tam olarak bu.
Evet böyle galiba ama bu cidden çok itici bi davranış oluyor. Açık açık söyle yani, erkek kafası anlamaz ki, ben bile anlamadım 😀😀

Evet böyle galiba ama bu cidden çok itici bi davranış oluyor. Açık açık söyle yani, erkek kafası anlamaz ki, ben bile anlamadım 😀😀

çünkü zaten en baştan cevap vermeme sebebim ilişkiyi bitirmek değil hatasını anlamasıydı.

ben ilişkiye devam etmek istiyorum kararım bu da. onun hatasını anlayıp yazmasını

hatasını anlar diye umut ediyordum

eğer bitsin demeden bana sorun neyse konuşalım vs deseydi belki anlatacaktım

4-5 günde ona karşı aşırı kızgın olduğum için cevap vermek istemedim

cevap yazmadım çünkü gerçekten yaptığı yanlıştı. ama bunu dile getirebilirdim

Adama hicbirsey söylememiş ama anladığını iddia ediyor

Bu resmen tavşan dağa kustü olayi. Artik bundan sonra ögrenirsin, herkes senin fazla naz ve triplerin ile oğraşmak zorunda değil.

Geç cevap vermek, hiç cevaplamamak iletişim şekli değil. Adam tabiki anlamaz senin derdini, ben bile anlamiyorum. Adam seni eve çağirdi, sanki hakaret küfür etmiş gibi mantiksiz bir tepki.

Adam sanirim seni beğenmişti ve senin ile iletişimde olmak istiyordu. Ondan dolayi senin evine kadar geldi. Kendini af ettirmek için değil, ortada suç yok çünkü. Asil mesele ne diye ögrenmek için.

Bakti artik sen abarti ergene bağladin olayi, adamda birakmak istemiş. Ki onu bile tam beceremedi, sana ilk sordu ayrilik için ve sen onay verdin.

Insanlar senin oyuncağin değil. Sen mutluyken oynayabildiğin, kizginken birakabildiğin,.. Onun için diyorsun ama aslinda kendin havalardasin. Kendine saygisi olan hiç kimse çekmez senin yaptiklarini, çekende kesin bir sorun vardir.

Cok sagliksiz iliski patterniniz var. Bu konuda hic yardim aldiniz mi?

Iliskiler siyah ve beyaz olarak iki ayri ucta yurumez. Karsi taraf beklentiniz disinda davrandiginda (orn:eve cagirmak) 4-5 gun cok ofkelenmek normal degil, 'uygunsuz ofke' olarak tanimlanir. Acikca 'Ben x y z konusundan rahatsizim, beklentim buydu, sen boyle yapinca ben kirildim' gibi konusmadiginiz surece karsi tarafin anlamis oldugunu dusunmeniz ve cozmesini beklemeniz en basit tabiriyle niyet okumak.

Gorusmek isterseniz, yazarsiniz. Kimsenin kendisi ile iletisime gecildi diye sizin tabirinizle bir tarafi kalkmaz. Muhtemelen siz gururluyum o yazsin diye beklediginiz ve yazdiginda boyle hissedeceginiz icin yansitma yapiyorsunuz su an karsi tarafi.

Iliskiniz tikanmis. Daha once de benzer sorunlar olmus ve ayni eksende donuyorsaniz iliski tikanmistir. Bazen birini sevmek yetmez, birbirinize iyi gelmiyorsaniz biter iliski. Ama siz sonraki iliskileriniz icin lutfen saglikli ve acik iletisim konusunda kendinizi gelistirin, boyle bir iliski sekli herkesi cok yorar. Ben bile okurken cok yoruldum.

yani görüşmek istiyorum reddediliyorum bu bence kırıcı birşey. ve sebep de bi tarafım ağrıyor. e sabahtan beri hiç bi tarafım ağrıyor demiyordun.
ayrıca o akşamla ilgili zaten konu da açmışım ben eski konularımda var. o akşam wp da bir hareketlilik gördüm. normalde ben onunla o hafta sonu buluşmayacaktım. hatta bana önceki gece 2 gibi yazmıştı keşke bu tarafa gelseydin diye.
ben sırf ki o akşam wp da hareketlilik olunca görüşelim dedim ve onun üzerine böyle bi tarafım ağrıyor deyince zaten bende film koptu. dedim kesin başkasıyla ilgileniyor diye bir şüphe duydum.
yani bilmiyorum. görüşelim dediğim halde karşı tarafın dışarı çıkmak istememesi kırıcı bir durum. kimse bu durumu sorun yapmıyor sanırım

Back
X