Numuneler gelmeye başladı!

bana bir tek milupadan geldi bakalım bekliyoruz:))
milupadan 3 paket mama,bir elma suyu,bir önlük ve birde kitapçık geldi

ben de sizin yazılarınızı okuyunca mailleri sıraladım markalara bakalım hangileri gönderecek
ama bebelactan bu gün mail geldi numunelerimiz bitmiştir diye(((

kızlar banada niveadan 2 paket geldi eşim için traş losyonu ve benim için 2 tane şampuan.2 tane bebek şampuanı.1 tane pişik kremi.2tane kışın soguna karşı krem.2 tane vücut losyonu.1 tane ıslak mendil......

ya kimine gönrderiyolar kimine göndermiyolar, şans işi, milupaya mail attım bana olumsuz cevap verdiler, ama bi arkaadaşa çeşit çeşit göndermişler, şansına ne çıkarsa artık

banada az önce aile paketi diye bişey galdi içinde 2 tane ped var 2 tane molfix bez var 1 paket cicibebe 1 tne mama heronun ki.ipek krem ve ipek bebe şampuanı ve kitapçık geldi.

bugün bana lapitaktan geldi numuneler...liva o deidlkerin hangisinden geldi...

banada güzel meyve püreleri ve mamalar geldi.. alete ve hipp ten. ayrica hoffmanns cocuk kremi .. ve penatenden kremler geldi (almanya)

banada az önce aile paketi diye bişey galdi içinde 2 tane ped var 2 tane molfix bez var 1 paket cicibebe 1 tne mama heronun ki.ipek krem ve ipek bebe şampuanı ve kitapçık geldi.

nerye mail attın da geldi bu aile paketi canım ya?hemen biz de sıralayalım mailleri:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…