- 7 Haziran 2007
- 2.015
- 562
- 688
- 43
- Konu Sahibi derinerdem
-
12 tane mi? :1shok::1shok:bana milupada 1 meyve suyu sebzeli çorba, armutlu muzlu tahıl, muhallebi, conformil1, milumil 2 mama, küçük ıslak mendil. önlük ve kitapçıklarından gönderdiler. bebelactan devam sütlü pirinçli,devam sütlü tahıl karışımı ve önlük göndermişler. geçen gün de huggisten bez göndermişlerdi 12 tane. şimdilik bu kadar :))
kızlar bende dün den önceki gün yazmıştım biodere
göndermişler şimdi aldım elime numuneleri çok iyi ya çok sevindim selülit kremi
saç dökülmesine akrşı şampuan ve tüy azaltıcı krem
küçük paketler halinde çok sevindim bide teşekkür mesajı yazayım bari
Ekran klavyesini kullan ya da _ bunu kopyala yapıştır canım.:1hug:cnm ya bende yazıyorum hemde kac kere ama maıl adresını yazarken alt tire yapcam ama cıkmıyoo alt tıre cok sınır oldummm :dilcikar:a.s.
Ekran klavyesini kullan ya da _ bunu kopyala yapıştır canım.:1hug:
banada şöyle bi mail gelmişti :huggies bana yollamıyoruz demişti...
numune gönderenlere dönüş yapıp teşekkür ettim, nestleyede dönüş yaptım ama teşekkür etmedim. göndermeseniz daha ikrama geçerdi dedim. çünkü 2007 de üretilen mamayı göndermişler. son kullanması bu ay. ama diğerlerinin yolladıkları 2009 ağustosu, eylülü falan son kullanma tarihi. bugünde cebimi bi numara aramış duymadım bakamamıştım aceba nestlemiki dedim kendi kendime, belki nezaketen özür falan dilerler :)
ya ısrarla söylüorum belki ama nestlenin mamalarıyla ilgili birşey duymuştm, nestle mamalarnın dünyada toplatıldığını söylüorlar, araştırın öyle yedirin bebelerinize yav, bi sorun olmadığından emin olun lütfen, kahroluyom valla burda, yazımı kimse görmüyo, :çok üzgünüm:
saolasın canım. zaten ben şimdilik anne sütünden başka bişey vermiyorum ama bu dediğin konuyuda bi araştırıcam. nestle dünyada ün yapmış ama pekte güvenilir diil sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?