Numuneler gelmeye başladı!

nerye mail attın da geldi bu aile paketi canım ya?hemen biz de sıralayalım mailleri:)))

valla bende bilmiyprum nereye ne yaptığımı ama molfix olbilir belki karma 1 paket içinde etinin cicibebesi heronun maması molped ipek şampuan inanın bilmiyorum.

bana da bu gün ülker hero baby den geldi en hızlı onlar sanırım numune göndermede:)))

nasıl alıyorsunuz kızlar bunları yardımcı olacak olan var mı anlatacak !!!!

bende bübchen almıştım pişik kremi çok iyi.birde oğluma hep prima kullandım bir ara 2 tane baby star numune yollmıştı onlar pişik yaptı oğluşumda.şimdi birde huggies beli esneyen çıkmış ondan aldım çok kaliteli geldi bana.çok ta kullanışlı

numune gelmeden öncede kullanmıştım ogluma niveayı beyenmedim pütürlü pütürlü yapıyor cildini

bana milupa nivea huggies gsk ortaklığında hazırlanmış bir adet "sağlıklı gelişim paketi" geldi. içinde adıma yazılmış ve oğlumun isminin de geçtiği bi adet mektup, indirim çekleri, milupa 1 kullanımlık muhallebi ve aptamil devam maması ile bebek yemekleri menüsü ve bebeğimi beklerken kitapçığı, nivea ıslak mendil ve pişik kremi, gsk aşılarla ilgili bilgilendirme notları, huggies 2 adet maxi boy bebek bezi var. muhallebi denesem mi diye düşünüyordum. sürpriz oldu :)

Son düzenleme:
amilicim onların gelmesi için nereye yazdın mail hepsi birden yollamışlarr bana nestleden gelmedi haal mailde gelmedi bakalım yollucklarmı...

amilicim onların gelmesi için nereye yazdın mail hepsi birden yollamışlarr bana nestleden gelmedi haal mailde gelmedi bakalım yollucklarmı...

konuyu ilk açtığımız günlerde hepsine üye olmuş ve numune talebinde bulunmuştum. "Ortak bir noktamız var! Biz de bebeğiniz için en iyisini istiyoruz" başlığı ile bir mektupla göndermişler paketi. Ayrıca bi talepte bulunmamıştım. ama benim şahsi fikrime göre, milupanın öncülüğü ile hazırlanmış olmalı. çünkü katkısı daha fazla.

ayrıca nestle ye yeniden mesaj yaz canım. bana da olumlu cevap verdikleri halde bişey göndermemişlerdi. bi süre sonra 2. mesajı göndermiştim. yeniden verdikleri olumlu yanıttan sonra 3 adet tek kullanımlık mama gönderdiler. yakında deneyeceğim bakalım hangisini beğenecek miniğim. :)

sağlıklı gelişim paketi banada geldi. bu saydıklarının aynısı var içinde. bende şaşırdım bu nerden geldi diye ama bunu ben istememiştim. sanırım bu paketi milupa üyelerine yolluyor.
nestleye gelince bana gönderdiler ama içinde mamanın birinin son kullanma tarihi bu ay. bende kendilerine mesaj yazdım son kullanma tarihi gelen ürünü göndereceğinize hiç göndermeseydiniz daha iyi olurdu diye.
pişik kremine gelince bende sebamed kullanıyorum. çokta memnunum. normalde antibiyotik kullanırken bebekte pişik olabiliyor. buna rağmen ben bebeğime antibiyotik kullandığım dönemde pişik oluşmadı. niveanın pişik kremini numunesinden denedim. çok sert geldi. kolay sürülmüyor. aceba normal paketlerindekidemi öyle?

pişik kremi konusunda sana katılıyorum. ben de yeni gelen paketi bugun denedim, zor sürülüyor. zaten oğlum çok hareketli. kolay olmuyor altını değişmek. sebamed pişik kreminden memnunum. azıcık kızarıklık olsa hemen gideriyor. hem de kolaylıkla sürülüyor.

nıveanın pişik kremı kendinden öyle bana bır kremın hedıyesıydı sanırım doğumdan once almıştım..ardşlarım felan kullanıyor çok memnunlar oye zor sürülmesının ve çıkamamasının sebebi cişin yada kkanın tene geçmemesini sağlıyor o nedenle gayet ıyı gelıyor arkadaşın kızına ve benım oğlumda pişik olmadı gerçi ama hafıf kızarıklıklarında çok ıyı gelıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…