Numuneler gelmeye başladı!

banada şimdiye kadar bebelac,nıvea,bioder,herobaby,bebystar,bunlardan geldi
birde ben haggies kullanıyorum çok güzel tam sarıyo akıtma falan yapmıyo ama biraz kızartıyo poposunu sebamedle hallediyorum

kızlar sonunda o kadar siteye üye olmama rağmen ilk olarak bıoxcin den geldi
2 defa üye olmuştum çünkü alt çizgi çıkmıyodu email adresimde iki seferde de çıkmadı ama demekki onlarda gözüküyomuş
2 adet temizleme sütü
2 adet temizleme jeli
derin kırışıklıklara karşı krem
erken kırışıklıklara karşı krem jel
2 adet bıoxcin şampuan yağlı ve kuru/normal saçlar için
2 adet bıoder tüy azaltıcı krem
2 adette kitapçık koymuşlar için
lapitak ve niveadan da cevap gelmişdi göndericez diye ama hala ses seda yok

oh oh gotursun bakalim numuneleri bende istiyorum yawssss
bende yapabilirsem fransiz yerlere bakam bari :))))

sizden gördüm bende mail attım firmalara ama çoğu elimizde numune kalmadığı için gönderemiyoruz demiş....sanırım yıl sonu diye fisfisfis

babystar, bioxin ve niveadan kesin gelio, milupayla hero babyden de gelmişti bana ama sanırsam artık numunelerimiz bitti diye mail atıyolarmış, yine de şansınızı deneyin, belli olmaz, başkalarına hero babyden neler neler gelmiş bana minnacık bi mamayla kitapçık gelmişti,

kıs senin daha bebek küçük o yüzden mama ve kitapçık gelmiştir. beni mızım 6.ayına girdi artık herodon cicibebe kavonoz maması 6.7 paket mama falan geldi.ayına göre gönderiyolardır.

kıs senin daha bebek küçük o yüzden mama ve kitapçık gelmiştir. beni mızım 6.ayına girdi artık herodon cicibebe kavonoz maması 6.7 paket mama falan geldi.ayına göre gönderiyolardır.

anacım tamam işte ayına göre, yeni doğan maması da oluyo ya, hem millete ıslak mendil mama tabağı zırt pırt da göndermişler, bize bişey yok

kızlar nasıl mail atıyosunuz ben iletişim bölümüne tıkladım mail için ayrı bi sayfa cıkıyo konu baslıgını yazdım gönderdim ama bi türlü mailim gitmedi sizler nasıl yaptınız

Son düzenleme:
Bende bu ana kadar numune istemedim.nasıl istenir bilmiyorum.bilgi verirseniz sevinirim.bende numune istemek istiyorum.isteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci demişler dimi.tamam tamam biraz bayat bir espiri oldu ama yazmış bulundum ne yapalım.

kızlar aklımda kaldığı kadarıyla bioxin, nivea, babystar numune gönderiyorlar, kimisine üye oluyosunuz, kimisinin iletişim bölümüne maiil atıyosunuz, numune istiyosunuz, duruma göre değişiyor,

niveadan hafta sonu göndermişler eşim için olmayan bebişimiz için bile numune vardı çok güzelmiş yaaaa

Numune isterken ne yazıyorsunuz.bana numune gönderirmisinizmi diyorsunuz bir örnek lütfen.??

mesela ben babystardan numune isterken yeni dğmuş bebeğm için en iyisini kullanmak istiyorum, bu nedenle ürünlerinizden denemek istiorum taraıma numune gönderilmesini talep ederim dedim, bioxin için eşimde saç dökülmesi var ürünlerinizin iyi olduğğunu duyduk bu nedenel denemek üzere nuumune talep ediyoruz dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…