Numuneler gelmeye başladı!

Bana sadece nivea dan geldi başka kimse göndermedi valla böyle bir uygulamamız yok diye mesaj atmış 2-3 firma CADIARZUbana kalmadı herhalde:roflol:

Bana sadece nivea dan geldi başka kimse göndermedi valla böyle bir uygulamamız yok diye mesaj atmış 2-3 firma CADIARZUbana kalmadı herhalde:roflol:

nıveaya nasıl mail atıyosunuz kızlar ben bi türlü beceremedim.bi çare.
biodere mail atmıştım dün mail geldi gönderdiler numune ürünler.cok kısa sürede geldi cumartesi mail attım dün elimdeydi ürünler tavsiye ederim

canbebeye mail atmıştım bende şimdi aradılar numune gönderebilmemiz için tc kimlik numaranız gerekio dediler verdim bugün yada yarın kargoya vercez dediler
eşimde gülüo bana numune getirtion sanki onu kullancan yine prima kullancan dio hatta numuneler bile duruo evybabyden gelen pişik die bez değiştiremiom

kaç günde geliyo nıveanın numuneleri kızlar.bu arada hero babyden hala tık yok o kaç günde geliyo

bana dün milupa dan geldi,ama sadece indirim kuponu yollamışlar...inanmıyorum yaaaa,şansa bak...cimri milupa!!!

bana dün herobabyden bi sürü mama geldi bunu yanında bisküvi kavonoz maması birde kitapçık var

herobaby e bende üye oldum numune istiyorum kutucuğunu işaretlemiştim ama bişey gelmedi valla. aceba bebişim 6 aylık oluncamı gelicekki diye bekliyorum saf saf :roflol:

herobaby e bende üye oldum numune istiyorum kutucuğunu işaretlemiştim ama bişey gelmedi valla. aceba bebişim 6 aylık oluncamı gelicekki diye bekliyorum saf saf :roflol:

benim 1 hafta 10gün kadar oldu üye olalı dün geldi paketim.bebegimde 4 aylık daha

bu numunelerden bir bana gelmiyor anlamadım gitit.sadece nivea dan aradılar göndereceğiz diye bakalım bekliyoruz.

ben de hero babye üye olmuştum hamileyken.ama numune göndermediler.mail attım ben numune istediğim halde gelmedi dedim.bikaç gün sonra geldi.siz de öyle yaparsanız yollarlar belki...

sevgiler..a.s.

banada dün herobabyden geldi.çok şaşırdım çünkü hiç cvp yazmamışlardı.ayrıca niveadan aradılar 1-1.5 ay içinde göndereceğiz dediler.

dün canbebe ve babystardan geldi.canbebe 4tane bez,2tane alt açma bezi,24lü ıslak mendil göndermişhihoyyyt babystar sadece 2bez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…