Numuneler gelmeye başladı!

kızlar ben emotiondan istedimmm
mail yazdmm
hani çeşitleri var yaa hangisini alacagıma karar veremedim gönderir msnz diee
ilginize tşk ederiz ama göndermioruz dediler
ertesi gün geldii aras kargoylaa
içinde 12 tanee tester var ama coook güzel kokuolar cok begendmm

arkadaşlar dün bende bircok siteye üye oldum.Bugün gelen cevaplar şöyle:
nivea-artık numune göndermiyoruz
molfix-numune gönderimimiz durmuştur
bebelac-adres sitedi
babystar-adres istedi
prima-numune göndermiyoruz
ixora-kargoyu öderseniz yollayalım demişer
hero baby-adres istedi.
Yani genelde yollamıyoruz durdu diyolar bakalım

ImageShack - Image Hosting :: pageboo.jpg

ixora ve bioder
arkadaşlar banada bunlar geldi. ülker hero baby'de kitap yollamış. offf, of. burda çiçekse vercektim onu geseydi. süprüz yapcaktım ona

ya ben hippin sitesine üye olamadım almanca olduğu için iletişim kısmından istedim acaba yollarlarmı numune

canım ben sana numune isteyeceğin adresi verecektim ama özel mesajında kapalı, ziyaretçi mesajlarıda. burdanda adres yazmak yasak. özelini açarsan adresi vereyim.

hipp ten bana bugün geldi daha. 14 ocakta göndericez demişlerdi ancak geldi demekki. gelen ürünlerde şunlar:

bana bunların yaında bide hindili mama koymuşlar.ewet hepside orcinal boy.hafta sonu real de baktım fiyatlarına anne cayı 10 devam maması 15.nerden baksanız 40 milyonluk malzeme var.ben tskr naili attım valla hoşuma gitti.herobabynin gönderdii tek kitaptan sonra hakettiler:lepi:
dermokilde cok güzel seyler gönderio.bide popolin.baya malzeme var.

bize gelmedi bunlardan

banada nıveadan maıl gelmıs numune gondemrıyoruz dıye baby stardan daha once ıkı tane bez gelmısdı hıpp adresınıde bana gnderırmısın cnm bende almanca oldugu ıcın kayıt olamadım

ImageShack - Image Hosting :: pageboo.jpg

ixora ve bioder
arkadaşlar banada bunlar geldi. ülker hero baby'de kitap yollamış. offf, of. burda çiçekse vercektim onu geseydi. süprüz yapcaktım ona

canımm ixoraya ne kdr ödedin kargoogamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…