Numuneler gelmeye başladı!

niveadan geldi şimdi keroş için ıslak mendil,şampuan, pişik kremi
bana nie yollamamışlar Çok üzgünüm çoook
puhahaaa bana el kreminden boyun gece kremine kadar koymuslaar.bide yazın mail atıcam güneş kremleri için bakam nolcekCADIARZU
bana yukardaki kutudan 3 tane geldi...

:1shok: onu nası yaptııınn:1shok:delikafadulden

Bana da herobaby bi kutu dolusu numune göndermiş. Üstelik siteye üye olalı bir hafta falan olmuştu. Milupa'ya üye olalı 2 ayı geçti hala bişey yok.... Nivea'dan bana da gelmişti...

ibolya hayatım 3,5lira ödedim ben bugün geldi:sm_cool:içinde 5salyangoz kremi ufak tabi,3erkek parfüm,5-6tane bayan parfüm numunesi var ve kokular süper.avonun numunelerinden daha büyük diyim sana:jeyyar:

ibolya hayatım 3,5lira ödedim ben bugün geldi:sm_cool:içinde 5salyangoz kremi ufak tabi,3erkek parfüm,5-6tane bayan parfüm numunesi var ve kokular süper.avonun numunelerinden daha büyük diyim sana:jeyyar:

canımm ya zahmet olmazsa bi foto çekip koysann baksakk
ona göre bizde 3.5 liraya alırızz
artıı salyangoz kremi ne işe yarıo

ivet bi foto koy da bakalım yav, hem bu avon numunesini bilmiyom ki ben ne kadar büyük olduğunu anlıyım kaydirigubbakcemile3

olmuş evet sonunda ya geç oldu ama anca müsait oldum kusura bakmayına.s.
bunları ixoradan istiyosunuz sadece 3,5kargo ödeniyor o kadar 8parfüm ve 5salyangoz kremi geldi.anahtarlık var bide.a.s.

abbavvvv bende yazim barik, hevese geldim, kıskancık oldum :))) mail geliyo dedin neyle ilgil mail geliyo, adres bilgilerini filen mi istiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…