- Konu Sahibi derinerdem
-
ne biliyim anacım millete baya set gelmiş herobabyden bende 2defa mail attım ama kendileri bilir bizimki milupaya alıştı bilem onlara gönderene kadar kim elini çabuk tutarsa dimi amadelikafadulden
dermokile onay maili göndermemiştim ama numune yollamışlar kargo ücreti 2.8tl verdim 5tane şampuan 5tane de yüz maskesi var.maskeler haftada 1 banyodan sonra uygulancakmış bakalım deneyelim...
büyükmü len:1shok:
valla şimdi duş aldım saçım kısa ya 1paket şampuan numunesini 3kere sürdüm ...saçımı kestirdim dökülmeye devam edio hala
birasdan da maskeyi uyguluycam ama kerem uyanır da beni maskeli görünce korkar die korkuom birasdan kayınvalidem gelcek ozaman sürem barihihoyyyt
valla şimdi duş aldım saçım kısa ya 1paket şampuan numunesini 3kere sürdüm ...saçımı kestirdim dökülmeye devam edio hala
birasdan da maskeyi uyguluycam ama kerem uyanır da beni maskeli görünce korkar die korkuom birasdan kayınvalidem gelcek ozaman sürem barihihoyyyt
ya msjı gönder diyorum dooru yazdığım halde gecerli tel no girin dioo:mymeka:
şimdi geldi herobabydenhihoyyyt
aboooo ne kadar çok göndermişler leynnn, bana kıytırık bi kitapçıkla bi doyumluk yenidoğan maması gönderdilerdiafiyet olsun keroşaaaaaaaa
niveadan geldi şimdi keroş için ıslak mendil,şampuan, pişik kremi
bana nie yollamamışlar Çok üzgünüm çoook
ibolya kıs sanada hep az gönderiyolar bacım
bana o resimdekinden 2 tane fazla koymuşlar. yani resimdekiler geldi +2 tane daha mama geldi.
birde son kullanmalarını bulamadım demiştim,içlerindeymiş. 2010 a kadar süreleri var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?