Numuneler gelmeye başladı!

ne biliyim anacım millete baya set gelmiş herobabyden bende 2defa mail attım ama kendileri bilir bizimki milupaya alıştı bilem onlara gönderene kadar kim elini çabuk tutarsa dimi amadelikafadulden

hayır yani para da kazandırcaz dimi heriflere, bide naz ediyolar, ahan da bu naz eden firmalara :mymeka:

dermokile onay maili göndermemiştim ama numune yollamışlar kargo ücreti 2.8tl verdim 5tane şampuan 5tane de yüz maskesi var.maskeler haftada 1 banyodan sonra uygulancakmış bakalım deneyelim...

dermokile onay maili göndermemiştim ama numune yollamışlar kargo ücreti 2.8tl verdim 5tane şampuan 5tane de yüz maskesi var.maskeler haftada 1 banyodan sonra uygulancakmış bakalım deneyelim...

büyükmü len:1shok:

büyükmü len:1shok:

valla şimdi duş aldım saçım kısa ya 1paket şampuan numunesini 3kere sürdüm ...saçımı kestirdim dökülmeye devam edio hala
birasdan da maskeyi uyguluycam ama kerem uyanır da beni maskeli görünce korkar die korkuom birasdan kayınvalidem gelcek ozaman sürem barihihoyyyt

:roflol::roflol::roflol: sen o maskeleri çocuk uyurken kullan ödünü mü patlatcan yavrunun

hmm bi şansımı deniim bakiim.umarım onlarda katalog göndermezkafamçokkarıştı

ya msjı gönder diyorum dooru yazdığım halde gecerli tel no girin dioo:mymeka:

Kızlar ya numuneleri hep bitirmişsiniz bana sadece bebelac gönderebiliriz dedi diğerlerinin numuneleri bitmiş

herobabyden az önce banada geldi. yukarı resimdekilerin aynısı. ama 2 mama daha var benimkinde.
ama şu karton kağıttaki mamaların son kullanma tarihi bulamadım üzerinde.
diğerlerinde problem yok. kavanoz maması orjinal boy. 2011 son kullanmasıda.
ama ben hipp i merak ediyorum.
bakalım onlarda göndereceklerini yazmışlardı

Son düzenleme:
aboooo ne kadar çok göndermişler leynnn, bana kıytırık bi kitapçıkla bi doyumluk yenidoğan maması gönderdilerdi afiyet olsun keroşaaaaaaaa

angut bana sadece kitapcık geldi ya:mymeka: ama fırcayı yedlerkaydirigubbakcemile3

ibolya kıs sanada hep az gönderiyolar bacım
bana o resimdekinden 2 tane fazla koymuşlar. yani resimdekiler geldi +2 tane daha mama geldi.
birde son kullanmalarını bulamadım demiştim,içlerindeymiş. 2010 a kadar süreleri var.

niveadan geldi şimdi keroş için ıslak mendil,şampuan, pişik kremi
bana nie yollamamışlar Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…