Numuneler gelmeye başladı!

kızlar az önce bebelactan 3 kaşık maması bi önlük 15'li ıslak mendil ve "bebeğiniz ve siz" adında bi kitapçık geldi :)

banada bebelactan önlük gelmedi haksızlık bu yaaa
canım ben aramıştım healde ama numarasını unuttum googleden arat sitesinde vardır numrası hatta bana 6.ayda yiyeceği 2 3 numune mama da gönderdiler

arkadaşlar biraz önce kargo geldi
nıvea dan numune getirdi hemde iki tane mail atmıştım cevap gellmeyince yine attım iki kez gönderdiler yurtiçi kargo getirdi içinde baya numune var resimlerini çekersem eklerim

ya ama haksızlık bu yaaaaaa....bizi arıyolar "ne hakkında bilgi almak istiyosunuz " die size gönderiyolar bi dolu numune.-tatlicadiarzu- kafiye süper oldu ama :dance:iyice gıcık oldum bu nivea ya haaaa.... bi daha bişey alırsam onlardan iki olsunkötükedihüso
bu arada şaka yapıyorum ghaneli güle güle kullan canım inşallah hepsinden gelir hepinize
bana daha bi iğne yok valla

aa ne güzel olmuş, güle güle kullanın. :)

kargodan aradılar beni ama henüz getirmediler, bakalım hangisi gönderdi.

ayyykıyamammmsenağlama
canım dedimya kaç defa atttım onların sitesinde iletişim bölümü var oraya mesaj yazıp attım sonunda herhalde dayanamadılar gönderelimde kurtuladım dediler:roflol:
inşallah sanada en kısa zamanda gönderirler
bak banada hero baby yollamadı molfix milupa daha bir çoğu
haa birde lapitak mail atmış en kısa zaman da göndericez diyekaydirigubbakcemile3

ya bence bunlar öylesine kim denk gelirse gönderiyolar çünkü bi arkadaşa dolu numune geiliyo ötekisini arıyolar, bence arayanların arasından kura çekip yolluyolar, amannnnn zaten olsa da hoş olmasa da hoş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…