Numuneler gelmeye başladı!

sizde çekik gözlü varmı, ama dikkat çekici bi görüntüsü var, çekici bi oğlun olcek şimdiden söyleyim :dance:

benim gözlerim biraz çekik ama japonluk falan yok kimseye benzemem ben değişik olmuşum biraz:)):smiley-cool: oğluşumunda gözleri anasına benzioo:))ewet çok karizmatik olcak oğluşumm kurban olsun annesi ona:)))

bana çok az gelmiş pis nıvea herkese çok yollamışş benimki 3 parça:))rosecim nesteleye üye oldunmu ben üye oldum mail falan atıyorlarmı göndercez die daha gelen yok nestleden lapitağa bende yazayım bari..

kızlar valla burda bebek ürünlerinin olmadığı adı geçen bütün firmalara numune ürün mesajı attım hatta şöyle yağlı ballı mesajlar bakalım nolcak çok merak ediyorum

Bana da bugun Hero baby den gelmiş cok guzel bi kutu.1 kavanoz organik elma-ayva püresi 6 paket te kasık mama vs.Sadece uye olmustum.

kızlar sitenin iletişim bölümüne giriyosunuz ve msesaja nasıl bişey yazıyorsunuz siz nasıl yazdınız bizde öyle yazalım bizede gelsin

kızlar sitenin iletişim bölümüne giriyosunuz ve msesaja nasıl bişey yazıyorsunuz siz nasıl yazdınız bizde öyle yazalım bizede gelsin

hangi siteye mail atcaksan o sitenin ürünlerini denemek istediğini merak ettiğini falan yaz, mesela ben bebelaca bebeğim için en iyi olan ürünü kullanmak istiyorum ve sizin de ürünlerinizin iyi olduunu duydum denemekistiorum gibi yazmıştım, bioxine eşimde saç dökülmesi var ürünlerinizin iyi olduğunu duydum denemek isitoruz diye yazmıştım, azcık övgü azcık istek bu işi çözer

bana çok az gelmiş pis nıvea herkese çok yollamışş benimki 3 parça:))rosecim nesteleye üye oldunmu ben üye oldum mail falan atıyorlarmı göndercez die daha gelen yok nestleden lapitağa bende yazayım bari..

üye felan olmadım canım sadece iletişimden maıl yazdım onlar bana maıl felan yazmadan göndermişler saolsun lar 3 paket lkaşık maması vardı içinde..:sm_cool:

kızlar üye olduğum yerlerden şu ana kadar sadece iki yerden mesaj geldi biri olumlu biri olumsuz dove ye yazmıştım o numune göndermiyoruz büyük marketlerde ve kozmetik mağazalarında yaptığımız promosyonlarda dağıtıyoruz demiş lapitakdan gelmiş o da en kısa sürede adresinize kargonuz gönderilicektir göstermiş olduğunuz ilgi bize zaman ayırdığın ız için falan işte teşekkür ederiz demiş ayyy bakalım ne zaman gelicek

bayanlar mesaj atmadığım site kalmadı nerdeyse bebk mamaları hariç :) bebk olmadığı için ama şunu söyleyeim size nivea ya mesaj değil direk müşteri destek hatlı telefondan aradım hemen kayıt ettiler bilginize

inanamıyorum sonunda firmanın biri beni kaale aldı o da baby star valla neredeyse teşekkür mesajı yazacaktım sonunda birileri beni adam yerine koydu diye

baby star ve milupa nihayet bana da gönderdi. :) milupadan bir adet meyve suyu 1 önlük bide indirim çekleri var gerçi. baby stardan ise 2 bebek bezi.

inanamıyorum sonunda firmanın biri beni kaale aldı o da baby star valla neredeyse teşekkür mesajı yazacaktım sonunda birileri beni adam yerine koydu diye

ah canımmm kıyamam :) bana da babystardan gelmişti, bence gönderdiklerinin karşılığıını benden fazlasıla alıcekler, çünkü ürünlerini beğendim,şimdi de koskocaman bi paket aldırtım eşime, onu kullanıorum, herhalde bundan sonra da babystar kullanmaya devam edicem, beni müşterileri olarak kazandılar yani :))

bana daha babystar ve nestleden gelemdi bide molfıxten bakalım ne zaman gelicek:)

banada baby star hreo baby nivea geldi akşam kargodan aradılar paketim varmış bugün yarın oda gelir.molfixten de aramışlardı ama tık yok daha. nestle ve milupaya mail atamıyorum daha doğrusu yapamıyorum yardım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…