Numuneler gelmeye başladı!

kızlar firmalar dönüş yapmadı, mail atmadı falan dioruz ya, mail adresinizin süzgeçini kontrol edin bazen. weet benden adres istemiş ama süzgeçte kalmış,posta kutusuna düşmemiş mail. şimdi tesadüfen gördüm :)

banada yutçiç kargodan gelmişler evde deildim kağıt bırakmışar ecazcıbaşı yazıo gönderende ne gelio öle anlamadım size ne geldi yurtiçi kargodan...

saol cnm bugün gidip alıcam dosya içindemi geldi sizede yoksa kolidemi geldi kağıdın üzerinde dosya yazıo...

niveanınkiler tek kullanımlık...ben pişik kremine bayıldım...küçüçük...

saol cnm neler vardı içinde ghanelicim...

kızlar gelen numunelere kargo parası ödüyormusunuz.merak ettim bende istiyorum ama nasıl yapcam bilmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
banada geldi nıveadan tek paket geldi banada pişik kremi el kremi şampuan bide ılsak mendil var o kadar...

slm kızlar banada bioxcin den 2tane saç dökülmesi için şampuan,2 tane tüy azaltıcı krem,selülit kremi ve selülit serumu,temizleme jeli ve temizleme sütü geldi ve nestleden 3 tane mama geldi

Bugün niveadan geldi banda 1 paket oğluma şampuan ve yağ bana el kremı eşime traş sonrası losyon bıça bişi daha var. Bide nestleden geldi 3 tane mama..valla güzelmiş bu numune işi lapitakta göndericez diye yazmış dün onunkılerde hafta içi gelir herhalde onunla bırlıkte toplam 6 yerden gelmiş olacak...

ama bana milupa ve nestle numune gönderimimiz yoktur diye mail atmış(niye bana göndermiyolar bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…