Bebek Beslenmesi nurse harvey's kullananlar önemli bakarmasiniz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

elahilal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1
0
40
Bebeğim 4,5 aylık. Doğduğundan beri ciddi gaz probleminiz var. Reflü var dediler onun içinde ilaç kullanıyoruz. Gündüz sürekli ağlıyor. Ev işi falan bişey yapamıyorum doğru düzgün. Önemli bir hata yapmışım ilaçlar içinde boğuldum resmen. Nurse harveys 4 haftada tuketilmeliymis. Benim 2 aya yaklaştı. Bu tür konularda çok hassasimdir aslında içim içimi yiyor zararı vermismidir diye. Eczacı birini aradım etk isi azalmıştır diyor. Ben yine de tedirginim.

Bebeğim 4,5 aylık. Doğduğundan beri ciddi gaz probleminiz var. Reflü var dediler onun içinde ilaç kullanıyoruz. Gündüz sürekli ağlıyor. Ev işi falan bişey yapamıyorum doğru düzgün. Önemli bir hata yapmışım ilaçlar içinde boğuldum resmen. Nurse harveys 4 haftada tuketilmeliymis. Benim 2 aya yaklaştı. Bu tür konularda çok hassasimdir aslında içim içimi yiyor zararı vermismidir diye. Eczacı birini aradım etk isi azalmıştır diyor. Ben yine de tedirginim.

zararı olacağını sanmıyorum canım bitkisel bir ilaç çünkü.eczacının dediği gibi etkisi azalmştır ancak. asiti kaçmış maden suyu gibi düşün :KK66: