Nursima çayıyla zayıflamaya başlıyorum :)))

cikin_f

tarihçi
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2007
512
3
96
36
İzmir
Kızlar hepinize selam :)Annem facebookta bulmuş hemen aldım :))))5 kutu çay toplam 200 tane 50 tl. ödedim ulaştırma dahil :))))Bugün itibariyle başladım bakalım neler olacak???71 kiloyum ve bayrama 68-69 olmak istiyorum...Yaklaşık 3 yıldır 70 kilonun 1 gr. altına inemedim...eğer inersem nursimaya dua edeceğim :))))

:Saruboceq:

sabah kalktım ve çayı içtim :) hemen tıkadı bir anda ve sonra 2 tane etimek yedim 2 ince dilim peynir ve bol domates...

Eğer sonuç görürsem burda bunu paylaşmayı çok isterim bendeki değişimi sizlerle paylaşacağım :)))

içtikten 5 dakika sonra hemen etkisini gösterdi.Şimdilik iyi gidiyor.Spor da yapmayı düşünüyorum bakalım neler olcek :))):asigim:

hayırlı olsun yeni çayın elma şekerimmmopuyorumnanaktan takipteyim seni...
inşallah işe yararda bayrama istediğin kiloda girersin canım..

a.s.

inşallah bebişim :)Desteğini eksik etme aman :)))))))hadi bakalım inşallahhh

ara:
2 mandalin
2 tane ceviz

evet gelelim 1. günün sonuna...Hiçbir yan etki görmedim tam aksine inanılmaz çalıştırıyor organları...Bakalım neler olacak...

akşam:
bulgur pilavı
karnıbahar yemeği
yoğurt
salata
(azcık şam tatlısı)

az önce:
meyve

:)))

ee şekerim nasıl hissediyorsun sence işe yarayacak mı bu çay? tokluk falan yarattı mı ?? ayyy çok merak ediyorum inşallah işe yarar yaa :)))))

tatlım inanılmaz idrar söktürüyor çay ayrıcaa yiyemiyorum tıkanıp kalıyorum :))))

süpeeeerrrrr :dance:bayram sonuna kadar beklicem veee sendeki gelişmelere göre sipariş edicem bende bu çaydan..malum bi arkadaş bi ürün tanıtımını her başlıkta yapmış 10gündemi ne 6 kilo verdim falan diyo..büyük ihtimal ürünün pazarlamacısı falan sanırım.bu çayda öyle değildir umarım ama senin ürünle alakan yok bundan eminim:roflol:

bu arada gün gün ne yiyip içiyorsan yaz buraya bacım..

öpüyom nanaktanbuyrunnnnnnnnn

YOk be kuzum asla öle bir pazarlama işine alet olmam annem gördü ki annem çok karşıdır hapa falan...Adanalı bir abi satıyor aradım dedi böyle böyle...Ben de sipariş ettim sağlığıma zarar vermeden kilo verirsem siz de faydalanın diye...Dikkat ettiysen şu kadar kilo verdiriyor falan da yazmadım çünkü bilmiyorum sadece destek amaçlı...Reklam amaçlı düşünülürse çok üzülürüm (((

Bu arada çok güzel etkilerini görüyorum fena bir faaliyet içinde organlarım :))):1hug:

SABAH:
NURSİMA ÇAYIM

KAHVALTI:
1 ADET YUMURTA
1 DİLİM EKMEK
2 DİLİM EKMEK
4 TANE YEŞİL ZEYTİN
ŞEKERSİZ ÇAY:tomato:

canım benim aşk olsun ya ben ssadece şaka amaçlı yazdım onu asla farklı düşünme zaten cümleminde yanına gülmekten çatlayan bi ikon koydum gördüğün gibi :))
kim ne isterse alıp kullansın sonuçta reklamı yapılsada yapılmasadaa irade bizim para bizim vücut bizim tatlım kim karışır diimi ama :))))

biliyorum canım benim aşk olsun :))))sana alınır mıyım hiç ben şaka olduyğunu biliyorummmmm:1hug:

canım umarım bu çaydan güzel bir sonuç alırsın.takipteyim seni.işe yararsa bende deniyeyim.

merhaba mervecim topiğin hayırlı olsun.daha da önemlisi nursima çayın güzel sonuçlar versinde senden sonra bizde başlıyalım tatlım.artık aileyiz hepimiz burda herşeyi deneyerek birbirimize örnek oluyoruz.takipteyim tatlım sonuçarını bize yazarsın.

arkadaşım benım arkadaşta bu çaydan almış kullanmış kızı görünce resmen şok oldum ya bende kullanıyorum süper bır çayyyyy

canım umarım bu çaydan güzel bir sonuç alırsın.takipteyim seni.işe yararsa bende deniyeyim.

arkadaşım benım arkadaşta bu çaydan almış kullanmış kızı görünce resmen şok oldum ya bende kullanıyorum süper bır çayyyyy

QUOTE=sıla55;10219949]merhaba mervecim topiğin hayırlı olsun.daha da önemlisi nursima çayın güzel sonuçlar versinde senden sonra bizde başlıyalım tatlım.artık aileyiz hepimiz burda herşeyi deneyerek birbirimize örnek oluyoruz.takipteyim tatlım sonuçarını bize yazarsın.[/QUOTE]

Canlarım Allah razı olsun çok sağolun :))))Valla kızlar ne yalan söyleyeyim kullanıyorum ama çok memnunum nasıl enerjiğim anlatamam...İiçindeki sinamekiden çok endişeliydim sağolsun aldığım abi korkularımı geçirdi...Sinamekinin yan etkilerini rezenenin yok ettiğini söyleyince rahatladım o konuda hiç endişen olmasın dedi.Kızlar öncelikle nasıl acıkıyorum mesela çayı bi içiyorum sanki tıka basa yemek yedim :)))))gibi oluyor ama normal yiyorum dün börek bile yedim...Sadece ilk zamanlar diye bağırsaklar inanılmaz çalışıyor ...Ben çok memnunum göbekten inanılmaz indi ve kollarım zayıfladı...Kızlar tabiki 45 günlük kullanım sonucu daha net şeyler söyleyebilirim ama şimdilik her şey güzel...Zaten 1 aydan önce incelme belli etmez kendini o kadar net :)))))Sadece diyeceğim şu bu zamana kadar hep kimyasal diye hiçbir ilacı ağzıma koyamadım.Çok araştırdım ama bu tamamen doğal..O yüzden bir korkum yok...Yani tek yan etki denirse bağırsakları inanılmaz boşaltıyor ve karnınız dümdüz oluyor...Merak ettiğiniz bir şey olursa ben yardımcı olurum...Öpüyorum şimsdi sizi:)))Sılacım sağol tatlım:))))Kızlar siz de benden haber bekleyin .))))Bunalımdayım sen ne durumdasuın düzenli kullanıyor musun tatlım?benim yazdığım etkiler sende nasıl????esracım çok sağol tatlım takip et beni :)))))sonra sen de kullan .)))):dance::dance::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…