inşallah bebişim :)Desteğini eksik etme aman :)))))))hadi bakalım inşallahhh
ara:
2 mandalin
2 tane ceviz
süpeeeerrrrr :dance:bayram sonuna kadar beklicem veee sendeki gelişmelere göre sipariş edicem bende bu çaydan..malum bi arkadaş bi ürün tanıtımını her başlıkta yapmış 10gündemi ne 6 kilo verdim falan diyo..büyük ihtimal ürünün pazarlamacısı falan sanırım.bu çayda öyle değildir umarım ama senin ürünle alakan yok bundan eminim:roflol:
bu arada gün gün ne yiyip içiyorsan yaz buraya bacım..
öpüyom nanaktanbuyrunnnnnnnnn
YOk be kuzum asla öle bir pazarlama işine alet olmam annem gördü ki annem çok karşıdır hapa falan...Adanalı bir abi satıyor aradım dedi böyle böyle...Ben de sipariş ettim sağlığıma zarar vermeden kilo verirsem siz de faydalanın diye...Dikkat ettiysen şu kadar kilo verdiriyor falan da yazmadım çünkü bilmiyorum sadece destek amaçlı...Reklam amaçlı düşünülürse çok üzülürüm(((
Bu arada çok güzel etkilerini görüyorum fena bir faaliyet içinde organlarım :))):1hug:
SABAH:
NURSİMA ÇAYIM
KAHVALTI:
1 ADET YUMURTA
1 DİLİM EKMEK
2 DİLİM EKMEK
4 TANE YEŞİL ZEYTİN
ŞEKERSİZ ÇAY:tomato:
kız o 1 dilim ekmek 2 dilim peynir falanmı ???:uhm:
canım benim aşk olsun ya ben ssadece şaka amaçlı yazdım onu asla farklı düşünme zaten cümleminde yanına gülmekten çatlayan bi ikon koydum gördüğün gibi :))
kim ne isterse alıp kullansın sonuçta reklamı yapılsada yapılmasadaa irade bizim para bizim vücut bizim tatlım kim karışır diimi ama :))))
canım umarım bu çaydan güzel bir sonuç alırsın.takipteyim seni.işe yararsa bende deniyeyim.
arkadaşım benım arkadaşta bu çaydan almış kullanmış kızı görünce resmen şok oldum ya bende kullanıyorum süper bır çayyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?