ayy canım benim benimde son 2-3 gün bayram nedeniyle kaçtı biraz gündüzleri oraya buraya gitmekten yeme fırsatım olmadı gittiğim yerlerdede yemedim walla çünkü nere gitsem pilav üstü et vardı kalori bombası yani..bozulan oldu ama napiim alla alla ya kilo vermek için göbeğim çatlıyo sonra..öğrendim artık yemicem demeyi..ama evdeyken akşamları bayram çikolatalarından kaçırdığım oldu neyseki almaamışım kilo bide ben artık akşam 6dan sonra çay kahve meyva dışında yememeye başladım olumlu bir etkisi olmuştur onunda mutlaka dimi..bu ay bende vericem senin çaydan sipariş de bu illa paket halindemi satılıyo tek alsam olmazmı kız??? yani 1 haftalık deneme süresi yapsam kendimde..1 haftada hemen verdirmez belki kilo ama bağırsak faaliyetlerimden anlarım gidişatı zaten)
merhaba
bende bi süredir takip ettim topicini.
sonucuna bakılırsa iyi gidiyorsun.
Peki cayın yanında ek olarak sporda yapıyormusun yoksa cay ve dikkatli beslenme mi? uyguluyorsun canım...
Ha birde bende sipariş vermeyi düşünüyorum bana yardımcı olurmusun :1hug:
yazılanları takip ettim ilgimi çekti..benim sormak istediğim bir ay içilip bır müddet ara veriliyormu veriliyorsa kaç gün ve tekrar başlanarak kaç ay bu çayı içebiliyoruz.......
canlarım merhaba dün okulda inanılmaz kustum 2 gündür de griptim ve okulun hastanesine gittim doktor bu çaya bağlı bünyenin zayıflaması ve mikroplara açık olmam dediBunun sonucunda da grip mikrobunu kolayca kapmışım ve bünyeyi sarsmış ...Bu sevda da benim için burada bitti.
canikom neler olmuşşş sana yaaa kıyamam ben((( çok çok geçmiş olsun tatlım..bi yandanda çok üzüldüm yaaa ne güzel bi hevesle almıştın bitki çayını..benide gaza getirdiydin :)) beraber kullanacaktık ne hayallerimiz vardı yaaa:roflol:
amaaannnn sağlığından önemli değil hayatım boşver gitsinnn leslie ablamı yapmaya başla sen faydasını görürsün mutlaka..
lesliee foreveeerrrrrhihoyyyt:dance::dance:
canım ne gibi etkileri var.
mesela enerji veriyor mu,sık tuvalete çıkıyor musun,bağırsakların nasıl,uykusuzluk var mı?
yazarsan sevinirim.
inşallah zayıflarsın.
leslie hakkında bilgi verir misiniz arkadaşlar?
canım leslie yürüyüş videosu.dışarıçıkıpta yürüyüş yapamayanlar için evde yapma imkanı .sende indirip yapabilirsin sana link verim dicem ama bende indireli çok olmuştu ama sanırım spor bölümünde bu konuyla ilgili bilgi bulabilirsin.
leslie hakkında bilgi verir misiniz arkadaşlar?
ben iki gündür içiorum tık yok ben anlamadım bu işi:S
google dan yürü ve incel yaz. açılan sayfadaki ilk linkle tıkla..çeşit çeşit leslie den birini seç rapid ile indir hade kolay gele :icecream:
tık yok derken ne tür bi tık????
tuvalete mi çıkmıyon kilo mu vermiyon???
yani eğer kilo veremedim dersen 2 günde olmaz o iş zaten şeker
üstelik cikin arkadaşımız faydasından çok zararını gördü bende kullanacaktım wazgeçtim genede sen bilirsin kullanmaya devam et istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?