Nursima çayıyla zayıflamaya başlıyorum :)))

canım benim 5li paket halinde satılıyor maalesef deneme şansı yokmuş (((ama ben inanılmaz kaçırdım kesişn kilo aldım çıkmıyorum tarıya...Fena çikolata yiyorum hala ve çok yiyorum sanırım...of of.... ((((Valla o kadar para verdim toplanmam lazım en azından yılbaşına 67-68 civarı girmem lazım :))))

canım spor yapmıyorum ama leslie ye başlıcam çünkü ne olursa olsun sporsuz olmuyor...dengeli beslenmem bu aralar dengesiz oldu (((((tekrar düzene sokacağım ayrıca tabi yardımcı olurum .)))

canlarım merhaba dün okulda inanılmaz kustum 2 gündür de griptim ve okulun hastanesine gittim doktor bu çaya bağlı bünyenin zayıflaması ve mikroplara açık olmam dedi Bunun sonucunda da grip mikrobunu kolayca kapmışım ve bünyeyi sarsmış ...Bu sevda da benim için burada bitti.

bildiğimiz bitkilerden vazgeçmeyelim grip için ihlamur,tarçın,zencefil,karanfil demleyip iç canım miden içinde nane limon bunlar çok yararlı bitkiler bilmediğin karışımları içme ayrıca ben bunu bilir bunu söylerim ancak az yiyerek zayıflayabiliriz geçmiş olsun canım!

canikom neler olmuşşş sana yaaa kıyamam ben ((( çok çok geçmiş olsun tatlım..bi yandanda çok üzüldüm yaaa ne güzel bi hevesle almıştın bitki çayını..benide gaza getirdiydin :)) beraber kullanacaktık ne hayallerimiz vardı yaaa:roflol:
amaaannnn sağlığından önemli değil hayatım boşver gitsinnn leslie ablamı yapmaya başla sen faydasını görürsün mutlaka..

lesliee foreveeerrrrrhihoyyyt:dance::dance:

canım ne gibi etkileri var.
mesela enerji veriyor mu,sık tuvalete çıkıyor musun,bağırsakların nasıl,uykusuzluk var mı?
yazarsan sevinirim.
inşallah zayıflarsın.

Bitanem aynen leslie forever ve sağlıklı beslenmek!!!!İŞlaç milaç çay may boşmuş... (((

canım ne gibi etkileri var.
mesela enerji veriyor mu,sık tuvalete çıkıyor musun,bağırsakların nasıl,uykusuzluk var mı?
yazarsan sevinirim.
inşallah zayıflarsın.

Canım üstte okumadın sanırım çay yüzünden maf oldum ben :roflol: Asla tavsiye etmiyorum başta her şey güzeldi ama 2 haftalık kullanım sonucu maf oldum (((Ve eski kiloma sanırım döndüm (((

canım geçmiş olsun.zararın neresinden dönersen kardır.az ve sağlıklı vermek en iyisi.
yediklerinini miktarını azaltırsın birazda sporla destekledinmi tamamdır bu işfıstık.azmin elinden buzamana kadar ne kurtulmuşki.kendine güvendikten sonra korkma gerisinden...

leslie hakkında bilgi verir misiniz arkadaşlar?

canım leslie yürüyüş videosu.dışarıçıkıpta yürüyüş yapamayanlar için evde yapma imkanı .sende indirip yapabilirsin sana link verim dicem ama bende indireli çok olmuştu ama sanırım spor bölümünde bu konuyla ilgili bilgi bulabilirsin.

teşekkür ederim yerimseniben

ben iki gündür içiorum tık yok ben anlamadım bu işi:S

tık yok derken ne tür bi tık????
tuvalete mi çıkmıyon kilo mu vermiyon???
yani eğer kilo veremedim dersen 2 günde olmaz o iş zaten şeker
üstelik cikin arkadaşımız faydasından çok zararını gördü bende kullanacaktım wazgeçtim genede sen bilirsin kullanmaya devam et istersen

google dan yürü ve incel yaz. açılan sayfadaki ilk linkle tıkla..çeşit çeşit leslie den birini seç rapid ile indir hade kolay gele :icecream:

baktım googledan ama yabancı yazdığı için anlamadım nasıl indircem ben programı?

kabız yaptı desem yeri varmafoldumben

selam arkadaşlar , nursima yı çok araştırdım bende çevremden kayınbabam kullandı yaz boyunca 5-7 kutu demedi sürekli içti 107 kilodan 86 ya düştü ve şuan hala 85 kilo civarında .. Benimde bir on kilo kadar fazlam vardı hemen aldım hatta komşumla beraber aldık o 5 ben5 ...şuan 5. kutudayım 61 kilo ile içmeye başladım 3. kutuda 64 oldum komşum 70 ile başladı oda 1 kilo aldı ... vermediğimi anlamıştım zaten ama nasıl aldım onu anlamadım sürekli ishal halinde ve tuvaletten çıkamayacak duruma getiriyor insanı... 6 gün önce bu böyle olmayacak dedim ve şok diyete başladım tabi 3 günlük 3 günde 2 kilo verdim şimdi 900 kalorilik diyet uyguluyorum ve çayları içmeye devam ediyorum sabah akşam egzersiz aerobik yapıyorum her sabah aç karnına tartılıyorum günde 200 gr veriyorum ama bu çaya bağlı bişey değil açım resmen çayları sırf bağırsaklarım çalışıyor ve sinir sisemine iyi geliyor diye içiyorum.. zaten son kutu bitmesine az kaldı .. diyeceğim o ki şu bu hepsi para tuzağı sadece yediğinden kesicen bir müddet aç durucan istediğin kiloya geldiğin zamanda kilonu karuyan bu kadar bir de hareket şart... Kayınbabama gelince şeker çıktı haberimiz yoktu muayenede anlaşıldı çaydan değilde hastalıktan birden kilo vermiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…