Nursima çayıyla zayıflamaya başlıyorum :)))

kızlar selam elma sirkesi için kahvaltıdan sonra seftali suyuna koyupda cok kilo verdşriooooo 1 haftada 4 kilo verdim tabi birasda diet

aşkoş mervoş naber mankenim benim :)))) bikaç gündür yoktum yatılı misafir ağırlıyordum giremedim..yazdıklarını okudum maşallah süper gidiyorsun..incelme olduğunu falan yazmışsın peki kiloda farkettimi bari??? bende alıcam sanırım bu çaydan iice heveslendim hadi bakalım hayırlısı..

bu arada bayramını en içten dileklerimle kutlarım canım :)
kib.

bitanem yarın kilomu yazcam yaklaşık 71.400 gibi başladım yarın bakalım kaç çıkcam .))))Bitanem önemli değil yüreğin benle biliyorum .))):1hug::teselli:Allahım senin de bayramını mübarek etsin...Sevdiklerinle nice bayramlar yaşa ve Allah tekrarını göstersin .))))Öptüm kuzum kibbb:1hug:

70 kiloyummmm .)))))) 1 kilo 400 gram gitmişşşşşşşşşş hem de 5 günde :):dance::dance::sm_cool::teytey:

canım hayırlı bayramlar.verdiğin kilo içinde tebrikler.benide heveslendirdin.bayramdan sonra bendemi alsam diyorum

hadi bakalım merakla bekliyorum tartı sonucunu..ama içime doğuyor kesin verdin sen kilo..en az 1 kilo üzerine bahse girerim :)) bayramdan sonraki 10 gün içimnde falan netleşecek benim durumumda..ya nursima çayını alıcam yada acai alıcam onuda mehmet öz tavsiye ediyormuş güvenebildiğim tek tük doktorlardan kendisi..mesleğindeki başarısı ve güvenilirliği tartışılmaz bence.dünya çapında tanınan biri nede olsa:) ay okuyyanda bu yazdıklarımı satış yapmaya çalışıyo der ha :))))) ikisinden birini alacam artık seni bekliyorum walla :))) finansal kaynak bulursam ( mesela annem babam :))) ki bulacağımdan eminim ehuehuehu her ikisinide alırım kızzzz...

bİTANEM BENCE ONU MEHMET ÖZ TAVSİYE ETMİYOR O BANA DOLDURMA HABER GİBİ GELDİ (((BENce sen daha iyi araştır tatlım çünkü onlar hep uzakdoğu çıkışlıymış ve inanılmaz organlara zarar veriyormuş (((Bitanem nursimayı dene bence sonra işe yaramazsa ona dönersin :)))))))))bayramınız mübarek olsun canlarım :))))

şeker fıstığım acai almaktan vazgeçtim çünkü lidanın kardeşi diyorlar onun için bugün araştırdım biraz ve nursimaya döndüm gene :))) hadi bakalım 10güne kadar bi cesaret diyip veriyorum siparişimi inşallah..artık kocişten finansal destek bulamıyorum bisürü ıvır zıvır aldırdım adamcağıza zayıflasmak uğruna..yeni sömürgem annem :))))) ah canim fedakar anacağım hiç kırmaz beni...

bende işe yararsa onada alırız menopoza yeni girdi kilo aldı birdenbire (((

70 kiloyummmm .)))))) 1 kilo 400 gram gitmişşşşşşşşşş hem de 5 günde :):dance::dance::sm_cool::teytey:

oyyyyyyyyyy ben senin bu mesajını görmedim galiba kızzzzz çok sevindim ya süpersin walla inşallah yağdan kaybetmişsindir ve inşallah bütün kullanım süresi boyunca da devam eder kilo vermen...
bende istiyorum yaaaa gaza geldimmm :)

Canım benim sen de ver bakalım siparişi nasıl olcekkkkk DDDDDDD Anneler zaten birtanemiz bizim hiç kırmazlar bizi :)))))))))

evet tatlım ama ben yağ olduğuna eminim :))))) wcden dolayı :)dün arkadaşada verdik sipariş bendeki 2 kutuuyu ona verdim o da başlıcak :)))))evet bayram diye biraz fazla yiyom ama en az hasarla atlatmam lazım bu bayramııııııııııı :))))))

canlarım çay çok iyi güzel de ben kötüyüm dozuttum bayramda (((( Yani malum tatlı çikolata gece yemeler...yarın yeniden eski forma devam DD

yazılanları takip ettim ilgimi çekti..benim sormak istediğim bir ay içilip bır müddet ara veriliyormu veriliyorsa kaç gün ve tekrar başlanarak kaç ay bu çayı içebiliyoruz.......

canlarım çay çok iyi güzel de ben kötüyüm dozuttum bayramda (((( Yani malum tatlı çikolata gece yemeler...yarın yeniden eski forma devam DD

ayy canım benim benimde son 2-3 gün bayram nedeniyle kaçtı biraz gündüzleri oraya buraya gitmekten yeme fırsatım olmadı gittiğim yerlerdede yemedim walla çünkü nere gitsem pilav üstü et vardı kalori bombası yani..bozulan oldu ama napiim alla alla ya kilo vermek için göbeğim çatlıyo sonra..öğrendim artık yemicem demeyi..ama evdeyken akşamları bayram çikolatalarından kaçırdığım oldu neyseki almaamışım kilo bide ben artık akşam 6dan sonra çay kahve meyva dışında yememeye başladım olumlu bir etkisi olmuştur onunda mutlaka dimi..bu ay bende vericem senin çaydan sipariş de bu illa paket halindemi satılıyo tek alsam olmazmı kız??? yani 1 haftalık deneme süresi yapsam kendimde..1 haftada hemen verdirmez belki kilo ama bağırsak faaliyetlerimden anlarım gidişatı zaten )

merhaba
bende bi süredir takip ettim topicini.
sonucuna bakılırsa iyi gidiyorsun.
Peki cayın yanında ek olarak sporda yapıyormusun yoksa cay ve dikkatli beslenme mi? uyguluyorsun canım...

Ha birde bende sipariş vermeyi düşünüyorum bana yardımcı olurmusun :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…