nurulenva' da ceyizi resimli paylasiyor artık:)

bir solukta tüm sayfaları inceledim.
hepsi birbirinden güzel.
sağlık, mutlulukla kullanmak nasip olsun inşallah.

günlük yemek takımına bayıldım
Allah hepsini güzel günlerde kullanmak nasip etsin inş
allah..

tsk ederim canım yavas yavas alıp icime sinenleri almaya calsıyorum sonradan pisman olmamak icin insallah seninde gönlüne göre olur herseyin canım

aldıkların çok güzell çokta pahalıdır bi çoğu nasıl para yetiştiryosun bu kadar şeyeee

mutlu huzurlu günlerde kullan hepsiciğini

aldıkların çok güzell çokta pahalıdır bi çoğu nasıl para yetiştiryosun bu kadar şeyeee

mutlu huzurlu günlerde kullan hepsiciğini

tsk ederim canim yavas yavas ve taksitle almaya calsıyorum bir taksit biter bitmez yenisini alıyorum hemen indirimleri takip etmeye calsiyorum bazen paraya kıydıgımda oluyor ekmekligi %21 indirim vardı pesinede %10 iindirimle pesin piyatına 8 takside böldüler canim öle aldım
yoksa begendigimiz herseyi almak cok zor rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

ekmekliğin hayırlı olsun canım. ben de bundan ya da büyük ihtimal kırmızısından alıcam.

yatak örtüne bayıldım canım fransız güpür değil mii? ben de istiyorum ama biraz pahalı değil mii(( genel olarak çeyizlerin gerçekten çok güzell hepimiz gönlümüzden geçenleri alabiliriz inşş..

evet fransız güpürü canım fiyatları tuzlu ama dayanamıyor görüntülerine insan ins sende gönlüne göre en guzel ini alabilirsin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…