nurulenva' da ceyizi resimli paylasiyor artık:)

Aldığın herşey çok şık, güzel günlerde kullan.
Dikkatimi çekenler Arzum robot ve Braun Blender almışsın, aslında ikiside hemen aynı işlevi görüyor.
Saten nevresim takımların umarım pamuk satendir, inan öbür türlü bir tanesi bile seni delirtebilir. :)
Tenceren çok fazla en azından çelik takımlarından birini annene bırak ya da tek tek hediye götür,
Sonra nereye sıkıştıracağını bilmiyor insan.
Misafir içinde ayrın bornoz almışsın, aslında hamam takımı daha rahat kullanırdın.
Bornozlar dolap içinde çok yer kaplıyor.
Ev ebeveyn banyolu olacaksa rahat edersinde, başka türlü epey sıkıntı.

İkili fincan ve kupalarına bayıldım, bütün çeyizin çooook güzel, çok özenilmiş, ince elenip sık dokunmuş
müthiş bir uyum ve şıklık yakalanmış sağlıkla güzel günlerde kullan canım.

Sevgiler...

çeyizine bayıldım nurulenvacım.zevklerimiz uyuşuyo sanırım.tupperlar ve brabantia serilerimiz hemen hemen aynı.mutlu günlerde kullan hepsini.

begendiğinize sevindim canım.arzum robotu cok önceden almıstım sonra dusundum robatla devamlı ugrasmak zor tezgah üstünde fazla yer kaplamıcak bisi istedim o yuzden braun blendır aldım canım.Saten nevresimlerimin hepsi pamuk saten canım özellikle pamuk saten aldım kullanıslı diye.Evet tencereler biraz fazla oldu hep arkadslarımın sucu tencere ne kadar cok olursa o kadar iyi dediler bende bol bol almısım:) dediğiniz gibi kızkardesime yada anneme verebilirim veya hediye olarak verebilirim.bornoz takımı daha pratik diye aldım bir tanede hamam takımı almayı düsünüyorum ilerde ozaman bornozumuda hediye verebilirim.tesekkür ederim yorumlarınız icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…