nurulenva' da ceyizi resimli paylasiyor artık:)

Allah hayırlı uğurlu kullanmayı nasip etsin canım..yemek takımınla baharatlığını çok beğendim hangi markalar acaba ben de bakınıyorum da şu sıra almak için

amin tesekkür ederim canim ikiside noble lafe, degisik modelelrde var sitesindne bakabilirsin canim

tesekkür canim. tabiki kopye cekebilirisn begendiğine sevindim:) su takımımda karaca simdi karaca her desenin kendi deseninde su takımlari var rahatlıkla bulabilirisn canim..

hepsini agız tadıyla kullan inş. canım .. hepside özenle secilmiş maşallah

tesekkür ederim sedef1, ezgihkn, A.T.G, eylemonur hepimiz güle güle kullanılım..
tencerelerim biraz fazla kacmis galiba bende görünce öle düsünmeye basladim:))

iyi günlerde kullan canım kahvaltı takımına bayıldım bende karacadan almısdım ama ölesi yokdu ben alırken

hepsi güzel,baharatlık takımın ve yemek takımın çok hoşuma gitti bakarken kendi kendime dedim ne çok eksiğim varmış ben daha yola yeni çıkanlardanım.Güle güle,iyi günlerde kullan arkadaşım.

hepsini çok begendim özellikle günlük yemek takımını ve bahartlığını bnde alıcam o derece begendm
mutlu günlerde kullanın hepsini

Ne güzel şeyler almışsın öyle, Allah ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin canım. Herkes gibi yemek takımın, baharatlığına bayıldım. Ben şeyi merak ettim, çatal kaşık takımını nerden aldın? misafir için olanını..:26:

çok zevkli seçimlerde bulunmuşsun tebrik ederim. inşallah ağız tadıyla sevdiğinle mutlulukla kullanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…