battaniyen de çok güzel cnmm.. markası ne onun çok beğendim
Ne güzel şeyler almışsın öyle, Allah ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin canım. Herkes gibi yemek takımın, baharatlığına bayıldım. Ben şeyi merak ettim, çatal kaşık takımını nerden aldın? misafir için olanını..:26:
nurulenva, senin günlük yemek takımı ve baharat setinin modelinden kahvaltı takımı da varmış noble life'ta. karacanınki de çok güzel ama noble life'ın kahvaltı takımını neden almadın acaba, aynısından bi sürü tabak olmasın diye mi düşündün canım?
tesekkür ederim canim evet kahvaltı takımıda var biliyorum ama ben farkli olsun istedim yemek takımını almayı tercih ettim hepside cok güzel gercekten karar vermek zor:)
ben de birini tercih etmeyi düşünüyorum, baharat setinin yanında ya yemek takımı, ya da kahvaltı setini. aslında kütahya porselenin çay makinalı kahvaltı setini almayı düşünüyodum, ama 429 tl ve sanki gereksiz gibi. bilemedim şimdi.
yeni aldıklarını da beğendim ayrıca
canım hepsi çok güzeller ama o kadar tencereyi ne yapıcan hem teflon hem çelik çok mu kalabalık aile.evine yerleşip kullanmaya başladığında anlıcaksın 2 takım yetiyo zaten diğerleri gereksiz oluyo.
cnm güle güle kullan.
çok zevkli bunları dizmekk
yepyeni ilk kez snn kullanman fln çok güzel şeyler bunlaR.
KIYmetini bil bu zaamnların:)
çünkü evlendikten snra aldığın hiç bişeyin tadı çeyiz gibi olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?