nutkum tutuldu

Çünkü o arkadaşın eşini seviyor, değer veriyor.

Ben de arasıra çalışırım, yorulunca ayrılırım. Eşim hiç kıyamaz bana. Zaten hiç çalışmamı istemez, kırmak istemediği için gönülsüz olarak çalışmama izin verirdi.

Ama senin eşin için aynı şeyi söylemek zor. Allah yardımcın olsun.

Eşinin tavrı çok saygısızca. Kamudaki iş bırakılmaz diye karşı çıkmış arkadaşlar ama ben her iş bırakılabilir diyorum. Yapıyla ve yaşadıklarınla alakalı. BEn de zaman zaman kamudaki işimi bırakmayı düşünmüyor değilim. Evlenmeden önce eşimle bu durumu konuştum. Bebek iznini uzun alabilirim ya da bebek olunca sıkıntıya düşersem işi tamamen bırakabilirim diye düşüncemi söyledim o da bunun benim tercihim olduğunu söyledi. Olmaz deseydi inan ki güle güle diyecektim.

Çalışıp çalışmamak senin hür iraden. Bu devirde kamu işi bırakılır mı diye sorarsan durup dururken bırakılmaz ama bıktıysan çalışmaktan ve istemiyorsan artık bırakılır tabi ki. Eşin gibi düşünen biri ile evliyken bırakılır mı dersen ASLA derim

bunaldıysan bu iş seni yıpratıyorsa kesinlikle bırakmalısın.kamuda dahi olsan hiçbişe senin sağlığından önemli değil.isterse en üst düzeyde bi mevki sahibi ol kafan rahat değilse o iş sana işkence gibi geliyorsa kendinden bişeyler gidiyorsa bırakmalısın.
ayrıca aldığı maaş hiçde azımsanacak değil ülke şartlarında.ama çok lüks taklıyorsanız ve senin işi bırakmandan sonra boşluğa düşecekseniz (eşin açısından) bilemem.
ben yinede evi geçindirmenin erkeğin görevi olduğunu kadının parası sadece kadına ait olduğunu düşünüyorum.
eşinin laflarıda gerçekten kırıcı.seni üzdüğünün hiç farkında değil mi?
deseki karıcığım biraz daha sık dişini şu borçlar ödemeler bitsin(varsa..) eminim çalışırsınız.ama üslubu çok yanlış.
bence dengenizin alt üst olduğunu, artık çalışmak istemediğinizi sakin ve tatlı bir dille söyleyin.umarım sizi anlar.
bu boşanma sebebi olurmu demişsiniz.yangına körükle gitmek istemem ama mecbur çalışacaksın ben senin hamallığını yapamam diyen biriyle ömür geçmez.çünkü öyle yada böyle işi bıraksanız bu seferde sizi nefes aldırmaz cimrilik yapar.3.5 ay boşanma için çok erken ama senin sağlığın açısından zaman aleyhine işliyor.hiç bişey senden kıymetli değil...

kesınlıkle dogru soyluyorsun
bana dıyor kı benım bı hastalıgım olurmu svs amenna
yanı psıkolojım umrunda degıl
pspkılojık sıkıntı saglıgı bozmuyor demek kı ona gore
yanı adam adam degıl kı ınsanlıktan nasıbını almamıskı
ne kadar anlatırsanız anlatın karsıdakının anladıgı kadarsınız malesef
ve adamın anlamaya nıyetı yoksa ben bosa nefes tuketıyorum demektır
bendekı sevgısını bıtırdı
ıcımde ona karsı en ufak olumlu bsy kalmadı
ona saygı duymuyorum bı erkek olarak
bence ona o lafları ettıren ısın maddı kısmıydı emınım
sımdı de derdının para olmadıgını soylemek adına sacma sapan ornekler verıyor
mesela dugunde bıze baya takı takılmıstı
hadı gel onları atalım wc ye dıyor guya paraya deger vermıyor ya
ne kadar sacma ornekler ıspat aracları bunlar ya
hıcbırını kabul etmıyor beynım

kendıyle celısıp duruyor ıste aptal
ben bu dusuncedeysem yanlıs adamla evlenmısım oyle dıyor
guzelmısım de ısteseymısım bulurmusum o zamanlar benı calıstırmıcak bırını
laflara bakın zengın bırı demek ıstıyor heralde ,, ee hanı sebep maddıyat degıldı ozaman
ben boyle genıs adam gormedım

asya hanım demişsiniz ki mecbur çalışacaksın ben senin hamallığını yapamam diyen biriyle ömür geçmez.çünkü öyle yada böyle işi bıraksanız bu seferde sizi nefes aldırmaz cimrilik yapar....sağlığın açısından zaman aleyhine işliyor.hiç bişey senden kıymetli değil...
ilk paragrafta da bunaldıysan bu iş seni yıpratıyorsa kesinlikle bırakmalısın.kamuda dahi olsan hiçbişe senin sağlığından önemli değil

peki hem eşinden hem işinden ayrılması bu durumda mantıklı mı sizce ?

cenem cok dustu farkındayım ama napayım ıcım acıyor
dun ona burayı okuttum kızlar yorumlarınızı ,
bak dedım 200 kusur evlı bayanın yazdıgına bak ınsanların dusuncelerıne bak senınle ılgılı dedım
adam gocunmuyor kı
ınternetten sanaldan yapılan yorumları mı dıkkate alacakmıs,,,
ısıne gelmıyor cunku
ya su an olse geberse umrumda olmaz
can cekısse karsımda bır bardak su vermem ona
o kadar ofkelıyım ve nefret doluyum
bılıyorum bu evlılıkten artık bı halt olmaz ama bakalım ne zaman ne olur...

sen hamal arıyormussun ya, peki o ne arıyomuş onun aradıgıdı parasını yiyebilecegi bi kadınmıs o zaman... bence calısmamak gibi bi düşüncen varsa bile bu saatten sonra boyle adama guvenipte sakın işini bırakma.. insanlar ne kadar nankör olabiliyo bazen.. yazık..

kızlar cok zor durumdayım gercekten
ben ona nasıl gıvenırım artık yuzune nasıl bakarım
lutfen bana akıl verın
bıtmelı bu evlılık degıl mı
bu anlayısta bır ınsan

istifa etmeni kesinlikle önermiyorum. insanlar iş bulamıyor, sırf bunaldığın için bunu aklından geçirmen bile yanlış canım.. kendi ayaklarının üzerinde durmalısın. Bu evlilik tabii ki bitmemeli, eşinin söyledikleri çok ağır sözler gerçekten, bunu hak edecek bir şey yaptığına inanmıyorum. Yine de konuşarak bu sorunu aşabileceğinizi düşünüyorum.

keşke okutmasaydın çünkü muhtemelen merakından devamını da okuyup senin bu yazdıklarını görüp iyice diş biliyecek sana
3 gün sonra karar değiştirip bişeyleri düzeltmek istesen de (bilmiyorum yarın ne olur ) burda okuduklarından sonra o adamın sana tavrı iyice beter olur gibime geliyo
bence asla işinden ayrılma ben ayrıldım pişmanım insanın kendine güveni kalmıyo kocadan para istemek kolay iş değil kendi paranı harcamaya alışışmışsan
çalışıyosan kendin için çalış kocan için değil çünkü bence senin kocanböyle bi desteği hak etmiyo

Zamani erkekleri cok degisti, erkek demeye bin sahit lazim artik
benim bi is arkadasim var bi abla, kocasi kendini bildi bileli calismiyor, kadin calisip bakiyor eve
ev isi yapiyormu deseniz onuda yaparmi türk adam yapmiyor tabi, bütün gün oturuyor
bu yani,
erkekler bundan sonra böylemi olacak?
Suan sayfalar dolusu yazabilirdim öfkemden ama yazmiyorum

Arkadaslar konu suan, konusahibesi bayanin memurlugu neden birakmak istemesi degil
konu esinin anlayissizligi

kadin calismak istemesse calismaz, ister memurluk olsun ister mühendislik
cani istemiyorsa calismak zorunda degil

Sende esine bundan sonra tek bir atletini bile yikama, gercekten samimi söylüyorum bunu
baska türlü akli basina gelmicek
ve asla cocuk yapmiyacagini söyle
cünkü calisman gerektigini ve cocuga vakit bulamiyacagini,
cocuk olursa kendin büyütmek istedigini ve bunun calistigin icin mümkün olmiyacagini söyle
ev isinide kendi yapsin artik
süpürüge camasir bulasik yemek
eve geldiginde önüne yemegin gelmesini istedigini söyliceksin
yoska bu is yürümez efendi ! Diceksin,
o nekadar calisiyorsa sende okadar calisiyorsun
madem bukadar modern bir erkek, ev isinede girisecek bundan sonra :) tutustur eline toz bezini baslasin

beceremedigindede
nebicim erkeksin ! bi isi beceremiyorsun de
ciddiyim bak yap bunu

tabı canım o konuda cok netım
bundan sonra kesınlıkle destek goremez benden maddı anlamda
derdı de maddıyat degılmıs ya zaten
ben o muthıs sosyalıtemle otururum
bakalım sosyalıtemıymıs ona bunu yaptıran
haklısın evet kesınlıkle boyle bır destek gormeyı haketmıyor asla ve asla

aklımdakılerı soylemıssın canım
zaten emın ol yapacagım bunalrı
makıneye attıgım camasırlara varana kadar ayırmazsam ne olayım
yemek falan kesınlıkle yapmam bundan sonra
yaparsam da kendıme gore tek kısılık yaparım
ama bunu ınat ıcın de degıl ıcımden gelmıyor acıkcası bu zıhnıyettekı bır adama yapmak
ama bunlara bıle katlanır o emınım cunku bı keresınde kusmustuk gomlek falan utulememıstım gıtmıs ta annesıne utuletmıs kan beynıme sıcradı 1 saat yol gıtmıs bunun ıcın
yanı bu yapacaklarım bıle esımı pes ettırmez
ama ben yapmayacagım

Keşke okutmasaydın arkadaşım
Bazı düşüncelerinin sende kalması daha doğruydu.
Bir anlamda gözden çıkardın sende eşini galiba.
Düzeleceğine gittikçe kötüye gidiyor aranızdaki ilişki.
Öküzlük ettiğini kabul edip gönlünü alsaydı olay buralara gelmeyecekti.
Bence biraz serinkanlı davran.
Aceleyle öfkeyle karar verme.
Bir topla kafanı sonra ne yapmak istiyorsan yaparsın.

Son düzenleme:

valla pes edecekmi etmiyecekmi onu ozaman görcez
hodri meydan
hadi bakalim herseyini kendi yapsinda bi görsün nasil oluyormus
cocuk konusu gecersede söyle. ne cocugu calisiyoruz de unut onu de

en cok da cocuk konusunda uzuluyorum
cocoukları cok sevıyorum suan hatta en az 2 yıl kesınlıkle dudunmuyordum ama
sımdı bu adamdan hıc dusunmuyorum
cocuk hayalımı bıtırdı
cunku ben gercekten cocougum olursa kendım buyutmek ısterım
ve bu kafada bır adam yanı boyle bır okuz ne baba olmayıhakeder, ne bunu becerebılır ne de esıne annelıgı yasatabılır.................................
aslında yazdıklarıma soyle bır bakıyorum da bu adam benım kafamda bıtmıs bu olayla
onunla gelecege daır tum hayallerım bıtmıs
gerıye bı bosanmak kalmıs

allah kolaylık versin cnm, işin zor bi koca sahiplenmeli eşini her zaman, artık o senın annen baban ailen, hasta olsan çalışamıcak durumda olsan ne yapıcak eşin ??allah sağlık versin tabiki ama hayatta herşey var ..

cevresıne 'esım ev hanımı calısmıyor' dıyemezmıs...
klası sarsılıyor demek kı
ben hıc sevılmemısım bunu cokkkkk net anladım
menfaat mantık evlılıgı yapmıs benımle ıste daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…