gercekten oyle
erkekler ınanılmaz derecede dejenere oldu
erkek olmanın bıcok vasfını tasımıyorlar artık
ama ısın gıcık yanı benım ısyerımde hala o kadar mmukemmel erkekler var kı eslerıne karsı
ben onların evlılıgıne saıt oldukca kendı durumuma ıyıce yanıyorum
mesela sureklı bırlıkte calıstıgım bı arkadasım var erkek
ve esımle aynı memleketten sayılırlar tesaduf
ya bı gorsenız
esını nasıl dusunur
anlatamam
bır dedıgını ıkı etmez
cocugu gıbı avutur kızı her seyını ceker
asla kırmaz ve aslında esını calıstırmak ıstemıyor cunku kız sureklı yakınıyor yoruldugundan vs
cocuk da bana dıyor kı, su ev kredısı bıtsın calıstırmıcam onu
dıyorum ben nıye boyle bır oduna denk geldım sucum neydı
bunaldıysan bu iş seni yıpratıyorsa kesinlikle bırakmalısın.kamuda dahi olsan hiçbişe senin sağlığından önemli değil.isterse en üst düzeyde bi mevki sahibi ol kafan rahat değilse o iş sana işkence gibi geliyorsa kendinden bişeyler gidiyorsa bırakmalısın.
ayrıca aldığı maaş hiçde azımsanacak değil ülke şartlarında.ama çok lüks taklıyorsanız ve senin işi bırakmandan sonra boşluğa düşecekseniz (eşin açısından) bilemem.
ben yinede evi geçindirmenin erkeğin görevi olduğunu kadının parası sadece kadına ait olduğunu düşünüyorum.
eşinin laflarıda gerçekten kırıcı.seni üzdüğünün hiç farkında değil mi?
deseki karıcığım biraz daha sık dişini şu borçlar ödemeler bitsin(varsa..) eminim çalışırsınız.ama üslubu çok yanlış.
bence dengenizin alt üst olduğunu, artık çalışmak istemediğinizi sakin ve tatlı bir dille söyleyin.umarım sizi anlar.
bu boşanma sebebi olurmu demişsiniz.yangına körükle gitmek istemem ama mecbur çalışacaksın ben senin hamallığını yapamam diyen biriyle ömür geçmez.çünkü öyle yada böyle işi bıraksanız bu seferde sizi nefes aldırmaz cimrilik yapar.3.5 ay boşanma için çok erken ama senin sağlığın açısından zaman aleyhine işliyor.hiç bişey senden kıymetli değil...
keşke babanın yanına uğruyorsun öğle saati benim yanıma neden uğramıyorsun diyede sorsaydın
kızlar cok zor durumdayım gercekten
ben ona nasıl gıvenırım artık yuzune nasıl bakarım
lutfen bana akıl verın
bıtmelı bu evlılık degıl mı
bu anlayısta bır ınsan
cenem cok dustu farkındayım ama napayım ıcım acıyor
dun ona burayı okuttum kızlar yorumlarınızı ,
bak dedım 200 kusur evlı bayanın yazdıgına bak ınsanların dusuncelerıne bak senınle ılgılı dedım
adam gocunmuyor kı
ınternetten sanaldan yapılan yorumları mı dıkkate alacakmıs,,,
ısıne gelmıyor cunku
ya su an olse geberse umrumda olmaz
can cekısse karsımda bır bardak su vermem ona
o kadar ofkelıyım ve nefret doluyum
bılıyorum bu evlılıkten artık bı halt olmaz ama bakalım ne zaman ne olur...
tabı canım o konuda cok netımkeşke okutmasaydın çünkü muhtemelen merakından devamını da okuyup senin bu yazdıklarını görüp iyice diş biliyecek sana
3 gün sonra karar değiştirip bişeyleri düzeltmek istesen de (bilmiyorum yarın ne olur ) burda okuduklarından sonra o adamın sana tavrı iyice beter olur gibime geliyo
bence asla işinden ayrılma ben ayrıldım pişmanım insanın kendine güveni kalmıyo kocadan para istemek kolay iş değil kendi paranı harcamaya alışışmışsan
çalışıyosan kendin için çalış kocan için değil çünkü bence senin kocanböyle bi desteği hak etmiyo
Zamani erkekleri cok degisti, erkek demeye bin sahit lazim artik
benim bi is arkadasim var bi abla, kocasi kendini bildi bileli calismiyor, kadin calisip bakiyor eve
ev isi yapiyormu deseniz onuda yaparmi türk adam yapmiyor tabi, bütün gün oturuyor
bu yani,
erkekler bundan sonra böylemi olacak?
Suan sayfalar dolusu yazabilirdim öfkemden ama yazmiyorum
Arkadaslar konu suan, konusahibesi bayanin memurlugu neden birakmak istemesi degil
konu esinin anlayissizligi
kadin calismak istemesse calismaz, ister memurluk olsun ister mühendislik
cani istemiyorsa calismak zorunda degil
Sende esine bundan sonra tek bir atletini bile yikama, gercekten samimi söylüyorum bunu
baska türlü akli basina gelmicek
ve asla cocuk yapmiyacagini söyle
cünkü calisman gerektigini ve cocuga vakit bulamiyacagini,
cocuk olursa kendin büyütmek istedigini ve bunun calistigin icin mümkün olmiyacagini söyle
ev isinide kendi yapsin artik
süpürüge camasir bulasik yemek
eve geldiginde önüne yemegin gelmesini istedigini söyliceksin
yoska bu is yürümez efendi ! Diceksin,
o nekadar calisiyorsa sende okadar calisiyorsun
madem bukadar modern bir erkek, ev isinede girisecek bundan sonra :) tutustur eline toz bezinibaslasin
beceremedigindede
nebicim erkeksin ! bi isi beceremiyorsun de
ciddiyim bak yap bunu
aklımdakılerı soylemıssın canım
zaten emın ol yapacagım bunalrı
makıneye attıgım camasırlara varana kadar ayırmazsam ne olayım
yemek falan kesınlıkle yapmam bundan sonra
yaparsam da kendıme gore tek kısılık yaparım
ama bunu ınat ıcın de degıl ıcımden gelmıyor acıkcası bu zıhnıyettekı bır adama yapmak
ama bunlara bıle katlanır o emınım cunku bı keresınde kusmustuk gomlek falan utulememıstım gıtmıs ta annesıne utuletmıs kan beynıme sıcradı 1 saat yol gıtmıs bunun ıcın
yanı bu yapacaklarım bıle esımı pes ettırmez
ama ben yapmayacagım
allah kolaylık versin cnm, işin zor bi koca sahiplenmeli eşini her zaman, artık o senın annen baban ailen, hasta olsan çalışamıcak durumda olsan ne yapıcak eşin ??allah sağlık versin tabiki ama hayatta herşey var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?