bak beni bu babayla yemek yeyip sana ugramaması ye da seni de almaması daha çok kızırdı
Sizin evliliğinizde baştan bir sıkıntı var zaten belli. Üç buçuk ay ne demek bir insan ya seviyordur ya sevmiyordur.
En başından beri kendini belli etmiş çok kısa sürede evlenmişsiniz.
Peki ne yapmayı düşünüyorsun cidden çekilir cinsten biri değil.
Ben empati kuruyorum affetsem bile o sözleri unutamam bazı şeylerin geri dönüşü yoktur.
3,5 aylık evliyim.dun aksam esımle konusurken laf lafı actı, ben 4 yıldır kamuda calısıyorum bu arada
calısmak ıstemedıgımı evlılıkle beraber benı cok yıprattıgını 5 yılımı doldurunca belkı ucretsız ızne ayrılabılecegımı soyledım
bu arara esımın ablası da cucugu olmamasına ragmen ucretsız ızınde ve gecen konusmamızda kadın bana ıznım bıtınce de donmıcem ıse ıstıfa edıcem ev hanımlıgı cok rahat ev hanımları cok sanslı demıstı
ben de esıme bunları da ornek verdım
esmın gozlerı belerdı resmen bana o kadar agır seyler soyledo kı, dedıgı laflar
sana babanın yapmadıgını ben mı yapacam
sen kendıne hamal arıyorsun
ben calısıyorsam sen de essek gıbı calısacaksın
calısmayan es ıstemıyorum
eger calısmassan annemlerle bırlıkte otururuz
yada bıter bu iş...
bu arada maaslarımızı soylemek ne kadar dogru kusuruma bakmayın ama olayı tam degerlendırebılmenız ıcın yazmam gerek sanırım
esım 4000 ben suan 2300 alıyoruz ve bana bu dayatmaları yaptı
cok kırgınım
kızlar cok zor durumdayım gercekten
ben ona nasıl gıvenırım artık yuzune nasıl bakarım
lutfen bana akıl verın
bıtmelı bu evlılık degıl mı
bu anlayısta bır ınsan
neden bitiresiniz evliliğinizi canım..
eşinize hak vermeye çalışın,işinizdende ayrılmayın.ev hanımlığında özenilecek ne var anlamıyorum..hiiiç bana göre değil
sinirden bir sayfa dolusu şey yazdım ama sildim. yeni evlisin eşine biraz zaman ver. belki düzelir. Allah kimseye böyle koca nasip etmesin.
Annem anlatırdı:Teyzem üniversite mezunu(1,5 sene önce rahmetli oldu).Evlenmiş.Çalışmaya başlamadığı zamanlarda eşi diyorki:Hanım sana biraz harçlık vereyim.Teyzem isyanlarda:)olmaz öyle şey,maaş bende duracak.Sen erkeksin,çalışıyorsun,benden çatır çatır yüzlü isteyebilirsin.Ben üzerimdeki para biterse senden isteyemem.Gayette sosyal biriydi benim tanıdığım.Bütün sosyallik çalışmaya bağlı değilki.
bugun konustuk fıkırlerınde sabıt
ve ozurdılemedı
Off çok üzüldüm nasıl söylediklerine pişman olmaz yerinde olsam bir müddet ayrı dururdum ama senin kararını etkilemesin senin ne istediğin önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?