- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
Bu akşam yanımdaydı.saçlarımı okşuyor ellerimi tutuyor gözlerime bakıyor . Ama konu oraya geldiğinde göğsümü bile açıp öpmüyor bazen çok nadir oda haftada 3 kere görüşüyorsak birinde öper . Göbeğimi öpmez mesela dudaklarımdan kalır başka bi şey olmuyor hep aynı standart şeyler bunun için tatmin etmiyor diyorum . Şimdi ne olur bilmiyorum bunu bana söylemedi söyleyemiyor belki sonra diyor ama söylemiyor .İnsanlar yıllardan sonra boşanıyorlar..çocukları olanlar dahil..siz evlenmemişsiniz 6 aylık bir işikiniz var.Adam size istediğinizi veremiyor, tatmin edemiyormuş.Yetmedi kumar oynuyor ve borcu var.Diyelimki evlendiniz yatakta huzur yok,kumarcı bir eş ve onun borçlarını ödemek için çabalayan siz?nasıl bir son bekliyor sunuz bu durumda
Ya yanlış anlamayında bişey soracağım bir erkek bir kadını nasıl tatmin edemiyor cinsel anlamda oda ayrı konu
Kadınları tatmin etmenin türlü türlü yolları var bunu başaramaması uğraşmak istememesinden mi,yada bencil olmasından mı kaynaklanıyor acaba bilemedim
Siz yol yakınken dönün üzülürsünüz
Sizi hakeden mutlu edebilecek biriyle birlikte olun.Değmez böyle insanlarla uğraşmaya