- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
seni hatırladım ben. doğum gelmeden sınırını çiz. sana çok karışacak bu kv planla bişeyler
İşte ben de ilkinde öyle dedim de sonradan cıvıttı. Evet, anne o zaten benim bebeğim biliyorum ne yapıp yapmayacağımı diyeceğim birdahakine. Kesin der, sürekli bir lafa takar yıllarca aynı şeyi söyler kendisi...
loğusalığın cehenneme dönmesin. önlemini al yap bişeyler. kaza geliyorum diyorEvet daha önce de konu açtım bu kadin hakkında 2 kez. Yaptıklarının hepsine konu açsam hergün konu açılır, o da ayrı...
Evet. Planlamam lazım offff çok sinir bozucu çoook...
Boyle bir insanla cok fazla muhatap olmamak gerekiyor.
Ama siz gidip kayisi hosafi tarifi icin bile ariyorsunuz.araya mesafe koysaniz iyi olmazmi?
Acin internetten bakin illaki bir tarif bulursunuz.sacmalamada nirvanaya uulasmis insanlarla ne kadar az muhatap olursaniz okadar iyi olur
Anladim ozaman sorun yok en iyisini yapiyorsunuz.bendede her konuda sacmalama potansiyeline sahip bikac insan varda pek gorusmem.cunkuher konusmada sinirim bosuna bozuluyor .Hayır kayısı hoşafı için aramadım. Eşimle beraberdi kayınvalidem, eşim de konuşmam için annesine verdi telefonu. Normalde zaten mesafeliyim ve asla ne tek giderim ona ne de telefon açarım. Benim normalde aramadığımı eşim biliyor ve aklınca bizi konuşturma peşinde. Telefonu verdi. Ben de normal konuşurken sordum. Sonuçta konuyu bu şekilde saçma bir yere bağlayacağını kimse tahmin edemez di mi?
loğusalığın cehenneme dönmesin. önlemini al yap bişeyler. kaza geliyorum diyor
Anladim ozaman sorun yok en iyisini yapiyorsunuz.bendede her konuda sacmalama potansiyeline sahip bikac insan varda pek gorusmem.cunkuher konusmada sinirim bosuna bozuluyor .
Niye açık açık "bizden sana emanet ne demek?" diye sormuyorsunuz?
Yanlış söylemişim vs demezse de ben olsam "bebeğin sahibi siz olmuyorsunuz, annesi benim dolayısıyla ancak Allah'tan bana emanet olabilir. Bir gün benim bir işim olur, size bırakıp işimi yapmaya gidersem mesela, o zaman ben size emanet etmiş olurum. Emanet kelimesi bu şekilde kullanılıyor" derim.
söylesin duyma ama babanne olarak torununu sevmesi çok güzel bişey ama kendı çocugu değil sonuçta. eşin uyarsın. Eşinle konuş onunla da çok muhattap olma bence gerekmedikçe arama.İşte ben de ilkinde öyle dedim de sonradan cıvıttı. Evet, anne o zaten benim bebeğim biliyorum ne yapıp yapmayacağımı diyeceğim birdahakine. Kesin der, sürekli bir lafa takar yıllarca aynı şeyi söyler kendisi...
Direk soyle bu laf ne demek boyle esim de sana mi emanetti once o benim cocugum sizin de torununuz daha fazlasi degil diye
Pek iyi niyetli degil canim benim ilk cocukta ayni boyle diyodu sadece senin mi bizim de diyodu nitekim herseye burnunu soktu dogurunca ve kavga ettik noldu mu kizim suan onlardan nefret ediyo oraya gidince agliyo
şimdiden başla. bizden sana emanet dediğinde Allahın bana emaneti olayın sizle ilgisi yok de geç. senden önemli değil oMümkün olduğunca müdahele etmesini engellemeyi düşünüyorum. Her dediğine hayır, öyle olmaz vs. Lohusalıkta her karıştığı şeyi reddetmeyi düşünüyorum. Evet deyip sustuğum an birdaha başedemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?