o bebek emanet ne demek, anlayamadım?

Bana biri demişti de inanmadim.
Hamileyken Kp den nefret üstüne nefret ettim
bir kızım olmasına rağmen kayinpedere çok benziyordu simasi. Neyse ki döndü yavaş yavaş şimdi sadece hafif animsatiyor :)
Yyyyaaaaaaaaaaa aglarim bakkkkkk Allah esirgesin yaaa

Çok itici buldum söylemini benim emanetim anne senden çok dusunurum merak etme kaygılanma de sende

emanetcimiyim be o ne demek oyle deseydin daha ileri giderse, cocuk benim sadece bana ait ben doguruyorum dersin.

Evet söyleyeceğim bu tarz birşey. Merak etmeyin ben sizden çok düşnüyorum annesi benim diyeceğim.

Ayy valla bayıldım cevabına, aklıma yazdım bu cevabı :)

Nerde ya nerde? Hayır ben de erkek annesi olacağım Allah korusun hiçbir insan evladına yapmam böyle şeyler. Büyükler de büyüklüğünü bilmeli. Ne annesi olursam olayım bu saçmalıklara girmem. Bunların kafasını anlayamadım bir türlü...

Çok sinir olma onlara benzer çocuğun

Bu çocuk Allahın bana emaneti de geç

Sinir olunca benziyo mu deme yaaa ben kv cok severim zaten canim

Bana biri demişti de inanmadim.
Hamileyken Kp den nefret üstüne nefret ettim
bir kızım olmasına rağmen kayinpedere çok benziyordu simasi. Neyse ki döndü yavaş yavaş şimdi sadece hafif animsatiyor :)

Yyyyaaaaaaaaaaa aglarim bakkkkkk Allah esirgesin yaaa

Aman kızlar aman Allah korusun yaa. Aslında ben de çok severim kayınvalidemi falan melektir melek...

söylesin duyma ama babanne olarak torununu sevmesi çok güzel bişey ama kendı çocugu değil sonuçta. eşin uyarsın. Eşinle konuş onunla da çok muhattap olma bence gerekmedikçe arama.

Tabi ki duyarsız aile büyükleri de çok kötü, sevsin benim hoşuma gider. Ama bu derece sahiplenmek çok başka birşey.

Eşimle evlendiğimden beri konuşuyorum zaten, herşeyi biliyor. Görüşmüyorum mümkün olduğunca. Ne tek gidiyorum ne de arıyorum. Bugün de eşim verdi telefonu annesine...

kızma ama eşin işgüzarlık yapmış. Şimdiden al önlemini. Ama boş ver hele bir doğur sonra alırsın önlemini.
baktın fazla sahipleniyor hemen bastır. Sana biri bir şey derse de lohusalığa vur gitsin. Şimdi canını sıkma bebiş hisseder.

benden daha ıyı kımse dusunemez evladımı ben neye dıkkat etmem gerektıgını bu sebeple bılırım de bıdahakıne ters bı sekılde

P pitho86
Benim kv de buna benzer birşey söylemişti
Linna doğrursunda sütten kesilsin alıcam torunumu diye
Ben şok geçirmiş bakarken
eşim o kadar heveslenıyorsan doğur bir tane daha hem böyle saçmalamaya vaktin olmaz demişti
Bi daha sesi çıkmadı sende yapıştır cevabı hiç iyi niyetli gelmedi banada

Ilk satirlarinda Allahin emaneti diyor diye düsündüm ama sonradan anladimki bu kadin seni tasiyici anne olarak görüyor sadece off o kaynanaya iyi bir cevap lazim. Sen canini sikma birdahaki sefere agzina bir laf yapistir ne demek bizden sana emanet? Sinirlendim ne kadar sacma birsey. Benim kaynanamda hep diyorki birdaha ki cocugun kiz olsun. biri erkek biri kiz yeter diyor. Sanki ona soran oldu birde sanki cinsiyetini kendimiz seciyoruz da bu kadinlar yeminle manyak ya.

Ilk paragraf inanılmaz güzel gerçekten tebrik ediyorum

Tipik kaynana kafası. Bebekler erkeklerden oluyo çünkü. Madem spermlerini saksiya diksinler ordan çıksın çocuk. Bizim hic bir katkımız olmadığını iddia ediyorlar demek ki. Benimki de kızının çocuğuna bakmayi kabul etmemisti çünkü torununa birsey olursa kime hesap verirmis. Ama benimkine bakarmış, çünkü çocuk onlarınmış. Tabi aldı cevabını oturdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…