kızma ama eşin işgüzarlık yapmış. Şimdiden al önlemini. Ama boş ver hele bir doğur sonra alırsın önlemini.
baktın fazla sahipleniyor hemen bastır. Sana biri bir şey derse de lohusalığa vur gitsin. Şimdi canını sıkma bebiş hisseder.
olsun sen yine de her seferinde laf söyle. bebeğe yaklaşamayacağını bilsin. bizden sana emanet ne ya. ben sinirlendim burda
Iyyy bitanede bende var ,durup dururken sen gidersen çocuk kalır imaları yapıyordu, tersimi görünce ağızını toparladı.Bu insanların derdi ne ben anlam veremiyorum sürekli laf sokma ben bilirim havaları doğum yaptım 1 hafta oldu pek işimi karıştırmasam da sürekli ben öyle yapmicam dediğim şeyleri arkamı döner dönmez çocuğa uyguluyor,birde sigaralı leş gibi ağzıyla öpmesi yok mu off efkar bastı birleşip hepsini imha edelimSelam kızlar, yine bir kaynana polemiği, yine bir sinir bozukluğu... Ya hu bir insan her görüşte, her konuşmada sinir bozabilir mi? Evet bozuyor!
Geçen kayınvalidemle konuştuk telefonda. Ev işlerinden laf açıldı. 6 aylık hamileyim bu arada. Sakın ev işi yapma sen, o bebeğe iyi bak o bebek emanet sana dedi... Anlam veremedim belki Allahtan verilen bir emanet anlamında diyordur dedim. Birşey demedim geçtim.
Bugün yine konuştuk feci kabızım. Kayısılı bir tarifi vardı onun, onu sordum. Direk bak sakın tuvalette ıkınma, bebeğe iyi bak, torunumuz bizden sana emanet haa dedi bilmiş bilmiş. Bizden sana emanet ne demek ya? Yine tam anlam veremedim, ben mi fesatım yoksa aşırı bir sahiplenme mi bu? Yani bu bebek benim bebeğim değil, onların torunu? Lütfen biri açıklasın bunu. Çünkü birdaha söyleyecek biliyorum, bir cevap hazırlayayım söyleyecek
Bu arada kaynanama asla güvenmem, huyları iyi değildir. Şüphem bu yüzden.
spermler saksıya dikilsin.ya süper akıllar var burda çok güzel cevapTipik kaynana kafası. Bebekler erkeklerden oluyo çünkü. Madem spermlerini saksiya diksinler ordan çıksın çocuk. Bizim hic bir katkımız olmadığını iddia ediyorlar demek ki. Benimki de kızının çocuğuna bakmayi kabul etmemisti çünkü torununa birsey olursa kime hesap verirmis. Ama benimkine bakarmış, çünkü çocuk onlarınmış. Tabi aldı cevabını oturdu.
Ilk satirlarinda Allahin emaneti diyor diye düsündüm ama sonradan anladimki bu kadin seni tasiyici anne olarak görüyor sadece off o kaynanaya iyi bir cevap lazim. Sen canini sikma birdahaki sefere agzina bir laf yapistir ne demek bizden sana emanet? Sinirlendim ne kadar sacma birsey. Benim kaynanamda hep diyorki birdaha ki cocugun kiz olsun. biri erkek biri kiz yeter diyor. Sanki ona soran oldu birde sanki cinsiyetini kendimiz seciyoruz da bu kadinlar yeminle manyak ya.
yani yavaştan kopar kendini. aynı şeyleri dediğinde annecimmm sen de yıllardır aynı şeyleri söylüyosun sıkılmadın mı hahaha de yürü git. sinir şeyTabi ki. Zaten bir lafa takıyor her görüşte söylüyor, yıllarca söylediği laflar mevcut. Ben de hep aynı cevapları veriyorum hala algılayamadı. Bu konu da öyle olacak.
Gerçekten çok sinir bozucu. Yorumlara bakınca haklı olduğumu görmek daha da sinir etti beni...
Tipik kaynana kafası. Bebekler erkeklerden oluyo çünkü. Madem spermlerini saksiya diksinler ordan çıksın çocuk. Bizim hic bir katkımız olmadığını iddia ediyorlar demek ki. Benimki de kızının çocuğuna bakmayi kabul etmemisti çünkü torununa birsey olursa kime hesap verirmis. Ama benimkine bakarmış, çünkü çocuk onlarınmış. Tabi aldı cevabını oturdu.
yani yavaştan kopar kendini. aynı şeyleri dediğinde annecimmm sen de yıllardır aynı şeyleri söylüyosun sıkılmadın mı hahaha de yürü git. sinir şey
en iyisini yapıyosun. bide arada laf sok geç. seni ezemez o zamanZaten oldukça mesafeliyim, soğuk duruyorum buzdolabı gibi...
Aynen ya hahahhem de ne sinir...
Aklimdan gecipte yaMayi unuttugum yorum :)))Karnima sen koydunda benimmi haberim yok de
"Babadan olma anneden doğma" zihniyeti işte.. anne araci sadece yapim babadan anne yayimci.. gıcık olduğum bi laftir..
Hayır "anne ve babadan olma anneden doğma" diye düzelttim geçen.. bakakaldi söyleyen ne diyor deli mi ne der gibi :)
Torununu annesini severek doğru davranarak sevgi gösterseler keşke.. ama hep illa sahip olma güç gösterisi.. sanki çocuğun çok umrunda olacak da..
Iyyy bitanede bende var ,durup dururken sen gidersen çocuk kalır imaları yapıyordu, tersimi görünce ağızını toparladı.Bu insanların derdi ne ben anlam veremiyorum sürekli laf sokma ben bilirim havaları doğum yaptım 1 hafta oldu pek işimi karıştırmasam da sürekli ben öyle yapmicam dediğim şeyleri arkamı döner dönmez çocuğa uyguluyor,birde sigaralı leş gibi ağzıyla öpmesi yok mu off efkar bastı birleşip hepsini imha edelim
Kayınvaliden senin çocuğunu çoktan sahiplenmiş
Çok istiyorsan doğur bitane deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?