+1Evet emanet ama sizden değil, Allahtan bana emanet, deyin.
İlk paragrafta Allahin emaneti dedi diye dusundum de sonrasi pek iyi niyetli gelmedi.
Sizin degil Allahin emaneti annecim merak etmeyin annesi olarak benden fazla kimse dusunemez diyin bi dahakine.
İlk örnekte Allahtan emanet diye düşündüm de ikinci örnek çok irite etti beni. Siz de altta kalmayın madem. Gerekirse sert çıkın o benim çocuğum. Onu benden çok kimse sahiplenemez diye kestirip atın bastırmış sizi baya.
arada bir torunlarının "annesini" de düşünselermiş de sizi de bu psikolojiye sokmasalarmış keşke.
sizin düşündüğünüzden daha fazla düşünüyorum kendi canımı ve Allahın "bana" olan emanetini diyiverin
Evet emanet ama sizden değil, Allahtan bana emanet, deyin.
Allahın bana emaneti...sizle pek alakası yok de
Çocuk ne de olsa babaya ait senin çocuğa hiçbir katkın yok malum onu belirtmiş.
Ey Allah'ım ya yıl olmuş 2016 kafalara bak.
Karnima sen koydunda benimmi haberim yok de
Ayrıca onun mantığına göre bakarsak nasıl 'bizden sana emanet diyor'. Şimdi madem bebek erkeğe ait oluyor
bu mantıkla bakarsak oğlu da ona kocasından ve kocasının ailesinden emanet olarak verildiğinden bu durumda şimdi ne doğurduğu çocuk (oğlu dememek lazım aslında emanet ya malum) ne de sizin karnınızdaki bebekten bahsederken kendini katamaz. Ne de olsa o da kendisine emanet edilen çocuğun çocuğu.. Onun genlerini taşımıyor onun bakış açısı ve mantığına göre.
Aslında ona anladığı dilden çocuk kocanın torunu ama senin değil demek lazım.Tövbe estağfirullah.
İlk fırsatta elinizden alınacak gibi ne çirkin bir söylem o.
Bir daha söylerse sizin de can Allah'a emanet desenize.
Ben derdim valla.
Biraz ölümden korksun.
Töbe estağfurullah.
Bebeğimi kimse benden iyi koruyamaz kimsede benden daha çok sevemez de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?