Özür diledim evet söz vermiştim gitmiceğime o beni defalarca aldattı ben affettim ama o bunu büyüttü ve her yerde. Engelledi beni beş dk öncesinde seni seviyorum diyen insan bunlarııııı yaptı banaKusura bakmayın ama ben burda sizin bir hatanızı göremedim adam resmen bırakmak için kusur aramış bak bak bak neymiş haber vermedinmiş üstelik ulaşmaya çalışmışsınız bu neyin üzüntüsü bir de özür dilemişsiniz kendinizden neden bu kadar taviz veriyorsunuz
Bence pişman olup geri gelecek diye düşünüyorum ama bir daha geri dönmemelisiniz yazık öyle insanaÖzür diledim evet söz vermiştim gitmiceğime o beni defalarca aldattı ben affettim ama o bunu büyüttü ve her yerde. Engelledi beni beş dk öncesinde seni seviyorum diyen insan bunlarııııı yaptı bana
HaklısınızBirazcik gururlu olun lutfen ya.o sizi aldatiyo affediyosunuz.ama siz geziye gittiniz diye ayriliyo.sevmiyo iste cok belli deilmi.
Adam hem suçlu hem güçlü , mesleğiniz var ne güzel kimseye muhtaç değilsiniz neye üzülğyorsunuz anlamıyorum, bırakın ya böylelerini daha ne yapcaktınız onun için ?? Kadir kıymet bilmemişdaha önce de konu açmıştım. Ben öğretmenim sevgilim lise mezunu . Ailemin kabul etmiceğini bile bile onla birlikteydim. Beni bi kızla iki defa aldattı internet üzerinde konuşarak. Yine de affettim bütün bunlarca ragmen. Her gittiğim yere karısırdı gitme etme diye telefonu olmadığı icin Mardin gezisine gittiğimi söyleyemedim ve bi sekilde öğrendi bunu. Bunun icin beni bıraktı. Güveni kalmamıs bana. Ondan habersiz gittiğim icin. 4 yıldır birlikteydik böyle bisey icin beni bırakması beni cok kötü etkiledi. Bi yandan bitişine seviniyorum bi yandan cok üzülüyorum. Cok da ÖZür diledim ve hata yaptım biliyorum. Kardeşlerimin telefonlarından aradım acmadı ya Da engelledi beni her yerden engellemis telefon da dahil ne yapacam bilmiyorum
Birazcik gururlu olun lutfen ya.o sizi aldatiyo affediyosunuz.ama siz geziye gittiniz diye ayriliyo.sevmiyo iste cok belli deilmi.
Evet bazen ben bırakmak istiyordum sinirli olduğunu iddia edip küfür bile ediyordu banaa utanıyorum bazen kendimdenterk etmesi isabet olmuş çünkü siz onu bırakamaycaktınız peşinden sürüklenecektiniz bir 5 yıl daha giderdi böyle.kıskanç erkek en çekilmez erkek tipi bana göre hayatını olumsuz etkilerdi daha .üzülme önüne bak bence hayırlı olmuş :)
Sevmiyor değil miYuzde bin 50000000000 katiliyorum.
Suan bir bosluktayım hep unutamam diye bırakamadım onuAdam hem suçlu hem güçlü , mesleğiniz var ne güzel kimseye muhtaç değilsiniz neye üzülğyorsunuz anlamıyorum, bırakın ya böylelerini daha ne yapcaktınız onun için ?? Kadir kıymet bilmemiş
Sizi aldatan birinden özür dilemeniz?!daha önce de konu açmıştım. Ben öğretmenim sevgilim lise mezunu . Ailemin kabul etmiceğini bile bile onla birlikteydim. Beni bi kızla iki defa aldattı internet üzerinde konuşarak. Yine de affettim bütün bunlarca ragmen. Her gittiğim yere karısırdı gitme etme diye telefonu olmadığı icin Mardin gezisine gittiğimi söyleyemedim ve bi sekilde öğrendi bunu. Bunun icin beni bıraktı. Güveni kalmamıs bana. Ondan habersiz gittiğim icin. 4 yıldır birlikteydik böyle bisey icin beni bırakması beni cok kötü etkiledi. Bi yandan bitişine seviniyorum bi yandan cok üzülüyorum. Cok da ÖZür diledim ve hata yaptım biliyorum. Kardeşlerimin telefonlarından aradım acmadı ya Da engelledi beni her yerden engellemis telefon da dahil ne yapacam bilmiyorum
Sevmiyor değil mi
İnsallah. Bi süre sonra engellerimi acıyordu hep hep kendini hatırlatıyor bir sekilde. Anlam veremiyorum o yüzdenHanimefendi, sevginiz sizi aldatmis. Siz Mardin'e geziye gittiniz diye sizi terk etmis. Bak ya haspam, "Erkegin elinin kiri" muhabbeti, boyle bir zihniyet tasidigi muddetce beni ne kadar sevdiginin bir onemi yok vallaha. Kurtulmussunuz yahu
Evet bir sonu yoktu hergün düsünürdüm allahım bir yol göster diye ama sonu yoktu hayırlısı diyorum ama üzülüyorum daİlişkiniz çoktan bitmişhaberiniz yok ...
Kurtulduğunuz için dua edin, özür dilemek de neyin nesideğmez
Bu ne Allah aşkına, seni kaç kere aldatmış. Sen geziye gittim diye özür diliyosun. Zaten gezi icin kısıtlaması da ayrı bi olay. Ohh beyefendi her halti yesin. Sen izinsiz hic bisey yapama. Mantikli mi sizce? Niye kendinize boyle insanlar bularak eziyet ediyosunuz?daha önce de konu açmıştım. Ben öğretmenim sevgilim lise mezunu . Ailemin kabul etmiceğini bile bile onla birlikteydim. Beni bi kızla iki defa aldattı internet üzerinde konuşarak. Yine de affettim bütün bunlarca ragmen. Her gittiğim yere karısırdı gitme etme diye telefonu olmadığı icin Mardin gezisine gittiğimi söyleyemedim ve bi sekilde öğrendi bunu. Bunun icin beni bıraktı. Güveni kalmamıs bana. Ondan habersiz gittiğim icin. 4 yıldır birlikteydik böyle bisey icin beni bırakması beni cok kötü etkiledi. Bi yandan bitişine seviniyorum bi yandan cok üzülüyorum. Cok da ÖZür diledim ve hata yaptım biliyorum. Kardeşlerimin telefonlarından aradım acmadı ya Da engelledi beni her yerden engellemis telefon da dahil ne yapacam bilmiyorum
İnsallah. Bi süre sonra engellerimi acıyordu hep hep kendini hatırlatıyor bir sekilde. Anlam veremiyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?