Bakin soyle anlatayim size, kendi iliskimde 5 cumlede 3u yalandı, kac kere suphelendigim halde cok sevdigim icin devam ettim. Bazen bu supheleri ne kadar icimde sindirmeye calisip, iliskime devam etsem de bir yerden hep patlak veriyor ve en ufak kavga da yuzune vuruyordum. Eger bir iliski her iki taraf icin de esit degilse sonu yok. En son bardagi tasiran damla aldatmaydi, gurursuzluk vs bakmadan aldatildigim kiza dahi yazdim, iste o an o kadar ay cabaladigim ve yurutmeye calistigim iliskim, icimdeki duygular bir anda bıcak misali bitti. İyi yonlerini dusunmedim hic, bana verdigi aciya odaklandim. Bu zamana kadar hep ne yaparsa yapsin "Birlikte sunu yapmistik", "Aaaa burda bunu hissetmistim", "Elimi tutarken soyle icim kipir kipir olmustu" diyordum, sonra bana verdigi acilar butun duygularimi oldurdu. Artik baktim birsey hissetmiyorum, butun iletisim kuracagi sosyal medya, telefon vs vs engelledim. Gormemek ve dusunmemek en iyisi, onume baktim, baska insanlar tanidim, disariya ciktim, bekarligin keyfini yasadim :) Su an cok mutluyum, gecen zamanima da cok aciyorum.