• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O beni bıraktı

Size kendini hatirlatacak her kapiyi kapatin, yollara betonlar dokun :) Beni aldatan eski erkek arkadasimi yakaladim bundan 3 4 ay once, sonra "Amaan engellemek bile onu onemsedigim anlamina gelir, ugrasmicam" dedim, diger kizla isi bitince bana geldi. Salak miyim ben anlamayacak miyim, bu sefer engelledim iste. Bu erkekler var ya, uzulmeye, aglamaya degmez, bir de konu acip parmaklarinizi yormussunuz burda, ogretmensin al maasini daha cok geziye cik :)
Unuttunuz mu peki

Bu ne Allah aşkına, seni kaç kere aldatmış. Sen geziye gittim diye özür diliyosun. Zaten gezi icin kısıtlaması da ayrı bi olay. Ohh beyefendi her halti yesin. Sen izinsiz hic bisey yapama. Mantikli mi sizce? Niye kendinize boyle insanlar bularak eziyet ediyosunuz?

Ayrıca kusura bakma ama seni sevmiyo ve ayrılmak için bahane bulmuş.
Haklısınız hep unutamam diye bırakamadım

Onun sizi aldatmasiyla (hem de iki kez) sizin kendi özgür iradenizle, izin almak zorunda olmadan bir geziye gitmenizi aynı kefeye mı koyuyorsunuz? Aldatilmayi nasıl hazmettiniz ben bunu merak ettim asıl?

Unuttunuz mu peki

Bakin soyle anlatayim size, kendi iliskimde 5 cumlede 3u yalandı, kac kere suphelendigim halde cok sevdigim icin devam ettim. Bazen bu supheleri ne kadar icimde sindirmeye calisip, iliskime devam etsem de bir yerden hep patlak veriyor ve en ufak kavga da yuzune vuruyordum. Eger bir iliski her iki taraf icin de esit degilse sonu yok. En son bardagi tasiran damla aldatmaydi, gurursuzluk vs bakmadan aldatildigim kiza dahi yazdim, iste o an o kadar ay cabaladigim ve yurutmeye calistigim iliskim, icimdeki duygular bir anda bıcak misali bitti. İyi yonlerini dusunmedim hic, bana verdigi aciya odaklandim. Bu zamana kadar hep ne yaparsa yapsin "Birlikte sunu yapmistik", "Aaaa burda bunu hissetmistim", "Elimi tutarken soyle icim kipir kipir olmustu" diyordum, sonra bana verdigi acilar butun duygularimi oldurdu. Artik baktim birsey hissetmiyorum, butun iletisim kuracagi sosyal medya, telefon vs vs engelledim. Gormemek ve dusunmemek en iyisi, onume baktim, baska insanlar tanidim, disariya ciktim, bekarligin keyfini yasadim :) Su an cok mutluyum, gecen zamanima da cok aciyorum.

Aldatmış terk etmemissiniz, bir sürü şey yapmış görmezden gelmişsiniz. Şimdi geziye gitmenizi bahane ederek ayrılmış. Başka bir sebep de öne surebilirdi bahanesi bu olmuş.

Bakin soyle anlatayim size, kendi iliskimde 5 cumlede 3u yalandı, kac kere suphelendigim halde cok sevdigim icin devam ettim. Bazen bu supheleri ne kadar icimde sindirmeye calisip, iliskime devam etsem de bir yerden hep patlak veriyor ve en ufak kavga da yuzune vuruyordum. Eger bir iliski her iki taraf icin de esit degilse sonu yok. En son bardagi tasiran damla aldatmaydi, gurursuzluk vs bakmadan aldatildigim kiza dahi yazdim, iste o an o kadar ay cabaladigim ve yurutmeye calistigim iliskim, icimdeki duygular bir anda bıcak misali bitti. İyi yonlerini dusunmedim hic, bana verdigi aciya odaklandim. Bu zamana kadar hep ne yaparsa yapsin "Birlikte sunu yapmistik", "Aaaa burda bunu hissetmistim", "Elimi tutarken soyle icim kipir kipir olmustu" diyordum, sonra bana verdigi acilar butun duygularimi oldurdu. Artik baktim birsey hissetmiyorum, butun iletisim kuracagi sosyal medya, telefon vs vs engelledim. Gormemek ve dusunmemek en iyisi, onume baktim, baska insanlar tanidim, disariya ciktim, bekarligin keyfini yasadim :) Su an cok mutluyum, gecen zamanima da cok aciyorum.
Ben de böyle olacağım insallah dua edin bana

Özür diledim evet söz vermiştim gitmiceğime o beni defalarca aldattı ben affettim ama o bunu büyüttü ve her yerde. Engelledi beni beş dk öncesinde seni seviyorum diyen insan bunlarııııı yaptı bana

Neden gitmeyeceğinize söz verdiğiniz halde gittiniz peki?

Adam suçlu çünkü sizi aldatmış ama siz de suçlusunuz çünkü sözünüzü tutmamışsınız.

Bence sizin için çok güzel olmuş, kendiniz cesaret edemiyordunuz o yapmış oldu fena mı? Şimdi kendinizi kandırmayın ayrılmak sizin hiç mi aklınıza gelmiyordu Allah aşkına. Cesaretiniz yoktu, seviyordunuz, hep bir "ama.."larınız vardı.
Bir yandan seviniyorum demeniz de buna kanıt.
Bu arada hâlâ da aldatılıyordunuz, iyi bir bahane bulmuş vatandaş. Bir ömür gitmesindense 4 yıl gitsin. Adam aldatmaya meyilli karnınızda, kucağınızda çocukla aldatsa saçma sebepten ayrılsa daha mı iyiydi. Bence süper olmuş ben adınıza sevindim @Sevdalnka63

Biraz gururlu olsanız?
Adam sizi aldatmış hem de 1 değil 2 kere.
Siz ayrılmanız gerekirken ayrılmazsanız sonunun böyle olması zaten çok muhtemel.

Oh olsun valla ne diyim. Siz adamin iki kere aldatmasini affedin o size onu yapma buraya gitme derken de sozunu dinleyin. Haketmissiniz iyi de olmuş belki bi dahakine akillanirsiniz.

daha önce de konu açmıştım. Ben öğretmenim sevgilim lise mezunu . Ailemin kabul etmiceğini bile bile onla birlikteydim. Beni bi kızla iki defa aldattı internet üzerinde konuşarak. Yine de affettim bütün bunlarca ragmen. Her gittiğim yere karısırdı gitme etme diye telefonu olmadığı icin Mardin gezisine gittiğimi söyleyemedim ve bi sekilde öğrendi bunu. Bunun icin beni bıraktı. Güveni kalmamıs bana. Ondan habersiz gittiğim icin. 4 yıldır birlikteydik böyle bisey icin beni bırakması beni cok kötü etkiledi. Bi yandan bitişine seviniyorum bi yandan cok üzülüyorum. Cok da ÖZür diledim ve hata yaptım biliyorum. Kardeşlerimin telefonlarından aradım acmadı ya Da engelledi beni her yerden engellemis telefon da dahil ne yapacam bilmiyorum
Yahu aklın yok mu hiç. Öğretmen olmuşsun hala ne işin var böyle bir adamla. Bir de özür diliyorsun. Ananı babanı izden şöyle özür dilemezsin. Bırak gitsin de normal bir adam bul kendine.

Bu adam için niye üzülüyosunuz bu kadar gurursuzmusunuz bırakın gitsin sızı iki kere aldatmış birini bırde iki kere aldattığı ne malum daha fazladır belkı

Back
X