Saplantı halde suan bende farkındayımO sevmek değil. Başka bir şey öğretmen hanım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saplantı halde suan bende farkındayımO sevmek değil. Başka bir şey öğretmen hanım...
aman ha yine özür dileyin kapısında yatın böyle bir eş bulamazsınız bir dahadaha önce de konu açmıştım. Ben öğretmenim sevgilim lise mezunu . Ailemin kabul etmiceğini bile bile onla birlikteydim. Beni bi kızla iki defa aldattı internet üzerinde konuşarak. Yine de affettim bütün bunlarca ragmen. Her gittiğim yere karısırdı gitme etme diye telefonu olmadığı icin Mardin gezisine gittiğimi söyleyemedim ve bi sekilde öğrendi bunu. Bunun icin beni bıraktı. Güveni kalmamıs bana. Ondan habersiz gittiğim icin. 4 yıldır birlikteydik böyle bisey icin beni bırakması beni cok kötü etkiledi. Bi yandan bitişine seviniyorum bi yandan cok üzülüyorum. Cok da ÖZür diledim ve hata yaptım biliyorum. Kardeşlerimin telefonlarından aradım acmadı ya Da engelledi beni her yerden engellemis telefon da dahil ne yapacam bilmiyorum
telefonsuz bir adam o da çok ilginç öğretmen olarak umarım çocukları doğru eğitıyorsunuzdur onlara dik durmayı kendilerini kimseye ezdirmemeyi öğretmeniz gerekiyor çünkü ama lütfen silkelenin ve kendinize gelin önce kendinize değer verin ve özsaygınızı tekrar kazanınBen viransehirde öğretmenim Mardin bir saat uzakta 4 yıldır hic gitmedim fırsatım çok oldu. İki sene önce söz vermiştim bu sene de birden karar verdik gittik. Telefonu yoktu ulasamadım gizli gitmedim
aman ha yine özür dileyin kapısında yatın böyle bir eş bulamazsınız bir daha
dost acı söylermiş eğitimcisiniz ben de eğitimci kızı eski bir eğitimciyim size layık görmedim o adamı da o hayatı daöyle demeyin
Cok sağolundost acı söylermiş eğitimcisiniz ben de eğitimci kızı eski bir eğitimciyim size layık görmedim o adamı da o hayatı da
Bundan sonrasını okumadım. Sizin için de bundan sonrası olmamalıydı.Beni bi kızla iki defa aldattı internet üzerinde konuşarak. Yine de affettim bütün bunlarca ragmen.
Sizi aldatmış zaten eğitim farkı var o bu eziklikten dolayı sizi kısıtlayarak kendini ıspatlamaya çalışıyormuş ömür boyu sürmezdi bence çevremde gördüm böyle örnekler eğitimin işin var kendini acınıcak konuma düşürme hem sizi aldatmış birine nasıl güveniceksiniz öyle bi insanı nasıl seviyorsunuz siz ayrılamazdınız ama o bırakmış size büyük iyilik yapmış
HaklısınızSizi aldatmış zaten eğitim farkı var o bu eziklikten dolayı sizi kısıtlayarak kendini ıspatlamaya çalışıyormuş ömür boyu sürmezdi bence çevremde gördüm böyle örnekler eğitimin işin var kendini acınıcak konuma düşürme hem sizi aldatmış birine nasıl güveniceksiniz öyle bi insanı nasıl seviyorsunuz siz ayrılamazdınız ama o bırakmış size büyük iyilik yapmış
Kopamadım isteSiz kendinize deger veriyormusunuz?
Kopamadım iste
iyi de sizi sevmediğini bilmiyor muydunuz ? aldatmış defalarca sevmiyormuş ki zaten ?Özür diledim evet söz vermiştim gitmiceğime o beni defalarca aldattı ben affettim ama o bunu büyüttü ve her yerde. Engelledi beni beş dk öncesinde seni seviyorum diyen insan bunlarııııı yaptı bana
o nıye ki merak ettim baköğretmenlerin çok talibi çıkar ne diye uzuluyorsunuz ki bu kadar hakkınızda hayırlısı olsun insallah