• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O beni bıraktı

daha önce de konu açmıştım. Ben öğretmenim sevgilim lise mezunu . Ailemin kabul etmiceğini bile bile onla birlikteydim. Beni bi kızla iki defa aldattı internet üzerinde konuşarak. Yine de affettim bütün bunlarca ragmen. Her gittiğim yere karısırdı gitme etme diye telefonu olmadığı icin Mardin gezisine gittiğimi söyleyemedim ve bi sekilde öğrendi bunu. Bunun icin beni bıraktı. Güveni kalmamıs bana. Ondan habersiz gittiğim icin. 4 yıldır birlikteydik böyle bisey icin beni bırakması beni cok kötü etkiledi. Bi yandan bitişine seviniyorum bi yandan cok üzülüyorum. Cok da ÖZür diledim ve hata yaptım biliyorum. Kardeşlerimin telefonlarından aradım acmadı ya Da engelledi beni her yerden engellemis telefon da dahil ne yapacam bilmiyorum
aman ha yine özür dileyin kapısında yatın böyle bir eş bulamazsınız bir daha

Ben viransehirde öğretmenim Mardin bir saat uzakta 4 yıldır hic gitmedim fırsatım çok oldu. İki sene önce söz vermiştim bu sene de birden karar verdik gittik. Telefonu yoktu ulasamadım gizli gitmedim
telefonsuz bir adam o da çok ilginç öğretmen olarak umarım çocukları doğru eğitıyorsunuzdur onlara dik durmayı kendilerini kimseye ezdirmemeyi öğretmeniz gerekiyor çünkü ama lütfen silkelenin ve kendinize gelin önce kendinize değer verin ve özsaygınızı tekrar kazanın

Sizi aldatmış zaten eğitim farkı var o bu eziklikten dolayı sizi kısıtlayarak kendini ıspatlamaya çalışıyormuş ömür boyu sürmezdi bence çevremde gördüm böyle örnekler eğitimin işin var kendini acınıcak konuma düşürme hem sizi aldatmış birine nasıl güveniceksiniz öyle bi insanı nasıl seviyorsunuz siz ayrılamazdınız ama o bırakmış size büyük iyilik yapmış

Sizi aldatmış zaten eğitim farkı var o bu eziklikten dolayı sizi kısıtlayarak kendini ıspatlamaya çalışıyormuş ömür boyu sürmezdi bence çevremde gördüm böyle örnekler eğitimin işin var kendini acınıcak konuma düşürme hem sizi aldatmış birine nasıl güveniceksiniz öyle bi insanı nasıl seviyorsunuz siz ayrılamazdınız ama o bırakmış size büyük iyilik yapmış
Haklısınız

Ne yapacaginizi bilmiyorsunuz diye yazmissiniz. Size bir abla olarak bir iki tavsiye vermek istiyorum.biz bazen aslinda bize iyi davranmayan insanlara hakettiklerinden fazla deger veriyoruz ve sonucta hem üzülüyoruz,hemde yaptigimiz fedakarliklar yüzünden pisman oluyoruz. Bence yapmaniz belli: Ders cikarmak. Caniniz yanmasin demicem cünkü yansin ki kendinizi yeniden sekillendirin. En büyük kriteriniz: Sadece size en az kendiniz kadar size deger veren birisiyle birlikte olun. Size sadakatla bagli olmayani hayatinizda tutmayin. Öylelerin pesinden kosmayin. Yasiniz genc. Eminim tatli birisiniz üstelik. Kendinizi ezmeyin. Yani su anda kendinizi sabote etmeyin. O kisi size bastan layik degildi. Tüm davranislari sizi hala aldattigini ve yedek birini ayarladigini gösteriyor. Uyanin

Özür diledim evet söz vermiştim gitmiceğime o beni defalarca aldattı ben affettim ama o bunu büyüttü ve her yerde. Engelledi beni beş dk öncesinde seni seviyorum diyen insan bunlarııııı yaptı bana
iyi de sizi sevmediğini bilmiyor muydunuz ? aldatmış defalarca sevmiyormuş ki zaten ?

İki defa aldatıyor affediyorsunuz !!! Siz izinsiz geziye gittiniz diye terkedilip bir de barışmak istiyorsunuz?? İyi misiniz??

öğretmenlerin çok talibi çıkar ne diye uzuluyorsunuz ki bu kadar hakkınızda hayırlısı olsun insallah

Sizin yapmaniz gerekeni o yapmis :KK9:

Kendinize kiymet verin azcik o sizden ozur diledi mi sizi aldattiktan sonra, siz nasil guvenebildiniz ki onun size guveni bitmiş de miş miş...

kızım sen neyin kafasını yaşıyosun ya? ciddi misin.. bu kadar ezik olma lütfen, aldatılmışsın affediyosun bi de trip çekiyosun.bu adam seni kendinden üstün görüyor ve dünyayı dar ediyor
Hay Allahım ya...

Back
X