İnsanlar böyle konuşurlar ya. Ne bakıyorsun?
Bizim bir fotoğraf var doksanli yıllardan. Bir akraba. Anne sapsarı saçlı,perma yaptırmış. Yeşil gözlü falan. Baba desen anneden bir avuc kısa, kel ve yüzü kapkara sakallarla kaplanmış esmer bir adam. Kucaklarında doğumgünü çocuğunu tutuyorlar, çocuk aynı babası. Kaşindan
sacina kadar tüyler var kara kara. Yani bir annenin geni bu kadar alınmaz.
İster istemez fotoğrafa bakan bu yorumlarda bulunuyor, yüzüne demese bile.
Buna engel olamazsin ki.
(O kız şimdi yirmilerinin sonlarında,oldukca da güzel bir kiz)
Benim ananem de akça pakca, maviş bir kadın. Boy desen onda, pos desen onda. Yani seksenini sürüyor,inan hala cok güzel . Ama o akca pakca kadın annemi doğurmuş mesela

annem esmer, gözleri simsiyah,annesinden daha kısa boylu bir kadın. Bir dizide espri vardı, hep onu söylüyorum ananeme. 'oyle biriyle evlenmissin ki , beyazlarla atılan siyah don gibi tüm sulaleyi boyamış dedem'

Ben de aynı sekilde mesela, babam,halamlar,teyzemler falan hep selvi ağacı gibi. Allah boy vermiş yani...ama ben en yakın rakibinden

ablamdan on santim kisayim,165e bile varamadım. Babam, bir erkeğe göre oldukça kilsizdir,ben sırtımı bile alırım .
Yani kader böyle :) ailenin hep güzel tarafları alınmıyor.
Belli başlı güzellik kalıplarıni sağlayacak genlerden nasiplenemesem de ben de kendimi çok güzel bulurum, dişlerim ailemden daha yamuk,boyum ailemden daha kısa, kilim ailemden daha çok ama var yani güzelliğim:)) annem de annesi gibi maviş değil, akça pakca bir teni yok, boyu biraz güdük ama o da oldukça güzel bir kadındır, yaşına rağmen çok güzel bir fiziği var.
Yani çok da takılmayın
Eminim kızınız da büyüyünce kendi vucudunda olanlar ile beraber oldukça güzel bir genç kız olacaktır.