• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O benim canım. Güzelim. İnsanlar niye bu kadar kötü

Merhabalar kızlar direk konuya ediyorum. İnsanlara çok canım sıkılıyor çok

Şimdi yargılamayın olanı anlatıyorum. Ben çevremdeki herkes tarafından güzel kategorisinde Hatta çoğu kişi tarafından çok güzel kategorisinde biriyim.
Eşimde tam tersi kimse yakıştırmıyor bizi.

Ama öyle böyle 7 sene geçti insanların ne dediğine hiç takılmadım

Ama artık takılıyorum galiba çünkü kızım tıpkı eşim. Eşim bile 9 ay Boyunca inş sana benzer diye söylerdi şaka ile karışık.
Ve ben çirkinim nasıl benle evlensin falan derdi ilk başlarda şaka ile karışık.

Patronum. Kuaförüm.arkadaşlarım.ailem herkes niye sana benzemedi ki diyorlar şaka gibi.

Daha 3 yaşında benim canım o canım ister istemez üzülüyorum. Her girdiğim ortamda bunu duyuyorum. Üzülüyorum kızımı çok seviyorum ama insanları sevmiyorum..

Niye bu kadar acımaaızlar sağlıklı olsun başka ne isterim ki ben.

Ama onlar çirkin diyorlar sinirleniyorum.
Annemde ilk evlendiğimde şey demişti akrabalarımız şey diyor damadın çirkin falan.
Ondan sonra en yKın Arkadaşım nasıl evlendin falan demişti.

İlk doğduğunda kızım abim şey demişti aman babasına çekmesinde.

Nefret ediyorum kötü insanlardan hiç takmıyorum ama bupğn bilmiyorum kızımın gözü şişmişti alerjik bir durum.
Hadi annem dışarı çıkalım hava alalım dedim. Hemen aynaya baktı ben böle çıkamam çirkin derler dedi. Çok üzüldüm. Çok. Saçma ama duygulandım. Kızımı çok seviyorum insanlardan nefret ediyorum.

Söylenenleri söylesem yok artık dersiniz çoğunu yazmadım mizacım yumuşak ondanmı bu haller.

Bir kere. De iş arkadaşlarımı eşiyle hiç yakışmıyor diye dedikodumu yaptıklarına şahit oldum.
Naaıl baş edicem bilmiyorum.
Erkegin guzelini ne yapacaksin yaaa.Benim ki yakisikli da ne oluoo basima bela aksine.Kizinda buyudukce degisir.Degismese de farketmez etrafinizdakiler gibi yuregi cirkin olmasin

Benim oğlumda doğduğunda aynı kaynanama benziyordu, anneye yavrusu güzel gelirmiş falan yok baya banada çirkin geliyordu 😂

Büyüdükçe toparlanıyor güzelleşiyorlar üzülmeyin. Hem olaki güzelleşmedi, sağlıklı olması ennn önemli olan şey. Çocuğunuz şuan duymasa iyi ama illaki karşılaşacaklar.

Ben liseye giderken, aşık olduğum çocuk benim için maymuna benziyor demişti, öyle üzülmüştüm ki, gerçekten de ergenlik dönemimde çok çirkindim. Ama güzel kızlar okulun arka bahçesinde oğlanlarla buluşurken, hamile kalıp evlenirken, erkenden kocaya kaçarken, ben çirkinliğimi kütüphaneye gizleyip birsürü kitap okudum.

İyiki çirkinmişim.

Sonra üniversiteyi bitirince memlekete bir döndüm 😂 kuğu olmuşum, o beni beğenmeyen ezik üstüme villa yapıp evlenmeye ikna etmeye çalışıyordu en son.

Kıyamam nasıl üzülmüşsünüz satırlarınızdan hissediliyor.

Bazı insanlar malesef böyle. Ağzından çıkanın ne olduğunu bilmeden fütursuzca konuşuyor. Ya her seferinde cevaplarını vereceksiniz ya da hak ettikleri şekilde yok sayacaksınız.

Kızım çok zayıftı doğduğunda, her esmer bebek gibi oldukça da tüylüydü :). Öyle yorumlar duydum ki inanın hayatımdan çıkardığım yakınlarım oldu bu sebeple.
Bir de hiç unutmam sağlık ocağında ebe "Aaa buna nazar da değmez." demişti. Bir daha umuyorum gözüm o kadar kararmaz :KK53:

Fakat sonra baktım ki insanlar sadece konuşmak için konuşuyor. Şimdi sizin kızınızla yaşıt. Bana dünya güzeli, dünyanın en şirini ele çirkin gelmiş bana ne?
Ayy biri tüy mü dedi benim hiç tuyum yoktur baba çok tüylü 2 kızımda çok tüylü doğdu ve ilerde baya tuylu olacallar belli..cok kafaya taktim takıyorum sonra da amaaaan napim lazere gotururum bende diye teselli buluyorum 😉

İnsanlar böyle konuşurlar ya. Ne bakıyorsun?
Bizim bir fotoğraf var doksanli yıllardan. Bir akraba. Anne sapsarı saçlı,perma yaptırmış. Yeşil gözlü falan. Baba desen anneden bir avuc kısa, kel ve yüzü kapkara sakallarla kaplanmış esmer bir adam. Kucaklarında doğumgünü çocuğunu tutuyorlar, çocuk aynı babası. Kaşindan
sacina kadar tüyler var kara kara. Yani bir annenin geni bu kadar alınmaz.
İster istemez fotoğrafa bakan bu yorumlarda bulunuyor, yüzüne demese bile.
Buna engel olamazsin ki.
(O kız şimdi yirmilerinin sonlarında,oldukca da güzel bir kiz)
Benim ananem de akça pakca, maviş bir kadın. Boy desen onda, pos desen onda. Yani seksenini sürüyor,inan hala cok güzel . Ama o akca pakca kadın annemi doğurmuş mesela:KK66: annem esmer, gözleri simsiyah,annesinden daha kısa boylu bir kadın. Bir dizide espri vardı, hep onu söylüyorum ananeme. 'oyle biriyle evlenmissin ki , beyazlarla atılan siyah don gibi tüm sulaleyi boyamış dedem'
:KK49:
Ben de aynı sekilde mesela, babam,halamlar,teyzemler falan hep selvi ağacı gibi. Allah boy vermiş yani...ama ben en yakın rakibinden 😂😂😂 ablamdan on santim kisayim,165e bile varamadım. Babam, bir erkeğe göre oldukça kilsizdir,ben sırtımı bile alırım .
Yani kader böyle :) ailenin hep güzel tarafları alınmıyor.
Belli başlı güzellik kalıplarıni sağlayacak genlerden nasiplenemesem de ben de kendimi çok güzel bulurum, dişlerim ailemden daha yamuk,boyum ailemden daha kısa, kilim ailemden daha çok ama var yani güzelliğim:)) annem de annesi gibi maviş değil, akça pakca bir teni yok, boyu biraz güdük ama o da oldukça güzel bir kadındır, yaşına rağmen çok güzel bir fiziği var.
Yani çok da takılmayın
Eminim kızınız da büyüyünce kendi vucudunda olanlar ile beraber oldukça güzel bir genç kız olacaktır.

Benim babannem kizil saçli, bembeyaz tenli renkli gozlu bir kadin hatta babannemin sulalesi diyeyim kizil saç agirlikta. Babannecigim gitmiş dedemle evlenmiş. 😂 Dedem açik kumralmiş.
Cocuklarindan biri kizil, digeri kumral olmuş.

Veeeee kumral olan benim babam 🙄
Kizil saçı da aşiri severim nasiplenemedik. Litfeeen uyumlu şekilde evlenin!!!!!. 💅💅💅💅

Guzelliginizi fazla övmüşsünüz gibi geldi bana.
Boyum 175, esim benden kısa. Oglum da ayni babasina benziyor, hem yuzu hem de minyonlugu. Ikisine de ayri ayri cok aşığım.
Babasina benziyor, bu senden çıkacak çocuk değil dedi birisi. Guya sen uzunsun, cocuk kisa demeye getirdi. Çok fena tersledim.
Uzulme belki ileride dayilarina benzer diyen oldu, onu daha beter tersledim.
Kendi annenizden başlayabilirsiniz, bana akrabalarin lafını taşıma demeye.

Son düzenleme:

Şimdi yargılamayın olanı anlatıyorum. Ben çevremdeki herkes tarafından güzel kategorisinde Hatta çoğu kişi tarafından çok güzel kategorisinde biriyim.

Ama artık takılıyorum galiba çünkü kızım tıpkı eşim. Eşim bile 9 ay Boyunca inş sana benzer diye söylerdi şaka ile karışık.

Patronum. Kuaförüm.arkadaşlarım.ailem herkes niye sana benzemedi ki diyorlar şaka gibi.

Daha 3 yaşında benim canım o canım ister istemez üzülüyorum. Her girdiğim ortamda bunu duyuyorum. Üzülüyorum kızımı çok seviyorum ama insanları sevmiyorum..

Annemde ilk evlendiğimde şey demişti akrabalarımız şey diyor damadın çirkin falan.

Nefret ediyorum kötü insanlardan hiç takmıyorum ama bupğn bilmiyorum kızımın gözü şişmişti alerjik bir durum.
Hadi annem dışarı çıkalım hava alalım dedim. Hemen aynaya baktı ben böle çıkamam çirkin derler dedi. Çok üzüldüm. Çok. Saçma ama duygulandım. Kızımı çok seviyorum insanlardan nefret ediyorum.

Söylenenleri söylesem yok artık dersiniz çoğunu yazmadım mizacım yumuşak ondanmı bu haller.

Bir kere. De iş arkadaşlarımı eşiyle hiç yakışmıyor diye dedikodumu yaptıklarına şahit oldum.
Insanlara cevaplarini verebilirsiniz ole diyince ve kiziniza siz oz guven verirseniz eyer annesi sen ck guzelsin diye hergun iltifat edersen oda kendini cirkinim demez ve esinize gelince millet kusura bakmasin ama yuzu guzele doyuluyoda huyu guzele doyulmuyo kimseyi takmayin siz seviyosaniz esinizi o sizin gozunuzde en guzel adamdir.
Ben mesela esimi gozumde ole buyuttumki benimle ailem bazen dalga gecer ole ck seviyoki esini der yere goge sigdiramaz derler

İnsanlar böyle konuşurlar ya. Ne bakıyorsun?
Bizim bir fotoğraf var doksanli yıllardan. Bir akraba. Anne sapsarı saçlı,perma yaptırmış. Yeşil gözlü falan. Baba desen anneden bir avuc kısa, kel ve yüzü kapkara sakallarla kaplanmış esmer bir adam. Kucaklarında doğumgünü çocuğunu tutuyorlar, çocuk aynı babası. Kaşindan
sacina kadar tüyler var kara kara. Yani bir annenin geni bu kadar alınmaz.
İster istemez fotoğrafa bakan bu yorumlarda bulunuyor, yüzüne demese bile.
Buna engel olamazsin ki.
(O kız şimdi yirmilerinin sonlarında,oldukca da güzel bir kiz)
Benim ananem de akça pakca, maviş bir kadın. Boy desen onda, pos desen onda. Yani seksenini sürüyor,inan hala cok güzel . Ama o akca pakca kadın annemi doğurmuş mesela:KK66: annem esmer, gözleri simsiyah,annesinden daha kısa boylu bir kadın. Bir dizide espri vardı, hep onu söylüyorum ananeme. 'oyle biriyle evlenmissin ki , beyazlarla atılan siyah don gibi tüm sulaleyi boyamış dedem'
:KK49:
Ben de aynı sekilde mesela, babam,halamlar,teyzemler falan hep selvi ağacı gibi. Allah boy vermiş yani...ama ben en yakın rakibinden 😂😂😂 ablamdan on santim kisayim,165e bile varamadım. Babam, bir erkeğe göre oldukça kilsizdir,ben sırtımı bile alırım .
Yani kader böyle :) ailenin hep güzel tarafları alınmıyor.
Belli başlı güzellik kalıplarıni sağlayacak genlerden nasiplenemesem de ben de kendimi çok güzel bulurum, dişlerim ailemden daha yamuk,boyum ailemden daha kısa, kilim ailemden daha çok ama var yani güzelliğim:)) annem de annesi gibi maviş değil, akça pakca bir teni yok, boyu biraz güdük ama o da oldukça güzel bir kadındır, yaşına rağmen çok güzel bir fiziği var.
Yani çok da takılmayın
Eminim kızınız da büyüyünce kendi vucudunda olanlar ile beraber oldukça güzel bir genç kız olacaktır.
Yengenç ve yine dolu dolu, harika yorumları 👍
Harikasınız😍

Yazdığınıza göre de fazla etkilenmişsiniz insanlardan..
Ve gönül gözü ile bakmıyorsanız eşinize artık siz de diğerleri gibi görmeye başlamışsınızdır..
Ve merak etmeyin çocuklarda da genç kız olunca da çirkin olan bir kız yok.. Büyüyünce de çok güzel olacak kızınız..

Benim eşim de sarışın mavi gözlü. Kızlarım ise babalarından sadece sarışınlığı kapmışlar😄

Belki arkamızdan böyle şeyler diyen olmuştur ama yüzüme diyen olmadı henüz, olursa da ağzının payını alır oturur.

Çocukların masumluğu tatlılığı yeter yani, eminim çok sevimlidir kızınız.

İnsanlar konuşur, bunlara takılmayın, bolca sarılın koklayın kuzunuzu

Kuaför ve patron oldugunuzu neden belirttiniz anlayamadim? Yani konuyla alakası nedir? Guzelliginizi de fazla övmüşsünüz gibi geldi bana.
Boyum 175, esim benden kısa. Oglum da ayni babasina benziyor, hem yuzu hem de minyonlugu. Ikisine de ayri ayri cok aşığım.
Babasina benziyor, bu senden çıkacak çocuk değil dedi birisi. Guya sen uzunsun, cocuk kisa demeye getirdi. Çok fena tersledim.
Uzulme belki ileride dayilarina benzer diyen oldu, onu daha beter tersledim.
Kendi annenizden başlayabilirsiniz, bana akrabalarin lafını taşıma demeye.
Kuaför, patron olan kendisi değil. Onlar bile yorum yapıyor boş boş demiş.

Ah ah ben bu insanlara ne diyeyim artık bilmiyorum ki.Nasıl beyinleri yıkanıyor da nasıl kendilerini geliştirmekten o kadar uzaklar ki en kolay olan şeye güzelliğe sığınıyorlar.Her şeyin güzellikle elde edileceğini zannedenler öyle olmasını isteyenler,hiçbir şeye cesareti olmayıp yerinde sayıp duranlar bence.Her şey hazır gelsin güzelliğimle en güzel şeyler beni bulsun diyenler.Bomboşlar.Takılmayacaksınız,kızınızı da takılmayacak gibi yetiştireceksiniz.Beynini kalbini dolduracaksınız ki,güzelliğin ne kadar boş bir ilüzyon olduğunu anlasın.Roman yazarım burada.Bir insanın bana güzelsin demesi bana hiçbir şey ifade etmiyor mesela.Çünkü bir baskasından onay almaya ihtiyacım yok.Herkes de böyle olmalı,ancak o zaman bu denli saçma bir şey onem atfedilmekten cıkarılır

Boş konuşanların yanından uzaklaşın, duymazsınız.

Ayy biri tüy mü dedi benim hiç tuyum yoktur baba çok tüylü 2 kızımda çok tüylü doğdu ve ilerde baya tuylu olacallar belli..cok kafaya taktim takıyorum sonra da amaaaan napim lazere gotururum bende diye teselli buluyorum 😉
Takmayın kafanıza benim kızımın sırtında hala mevcut, o bundan rahatsız olacak yaşa gelene kadar kim bilir ne yöntemler çıkar? Sağlıklı olsunlar, mutlu olsunlar gerisi teferruat :)

Siz insanlarin agzini kapatamamissiniz.Kimin ne haddine esinize cirkin desin bir iki kisiye bozsaydiniz keşke.Bende esimden kat kat guzelim kızimda aynı baba benim icinde dunya guzeli kizim.Siz güzel kizim diye sevin milletin yaninda guzelligine toz kondurmayin kizinizin bir Allahin kulu ima bile edemez.

Benim babannem kizil saçli, bembeyaz tenli renkli gozlu bir kadin hatta babannemin sulalesi diyeyim kizil saç agirlikta. Babannecigim gitmiş dedemle evlenmiş. 😂 Dedem açik kumralmiş.
Cocuklarindan biri kizil, digeri kumral olmuş.
Veeeee kumral olan benim babam 🙄

Kizil saçı da aşiri severim nasiplenemedik.
Gozumde "anne with an e" canlandı babaanneni anlatinca.
images.jpeg

Bence baban bu durumdan oldukça memnundur ya :KK66:)) genelde kızıl saç sahipleri sevmez saçını,uzaktan bakana hoş gelir. Ayni bonus saçlar gibi..
Litfeeen uyumlu şekilde evlenin!!!!!. 💅💅💅💅
Benim erkek arkadaşım da Slav,tam tipik yani.
Evlilik falan düşünmüyorum kesinlikle çok başka sebeplerden ama evlilik sorusunu sorana 'yok ya, adamın çekinik slav genlerini karartamam.. yazik' diyorum:KK49:

Benim oğlumda doğduğunda aynı kaynanama benziyordu, anneye yavrusu güzel gelirmiş falan yok baya banada çirkin geliyordu 😂
Böyle bir blog var,çok severim. Kadın da kaynanasina çok benzeyen kızı için diyordu ki ; kaynanamin kacirdigim yilları :halay::halay:

Cevap verip çenelerini keseceksin başka çare yok

Back
X