• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O benim canım. Güzelim. İnsanlar niye bu kadar kötü

Çirkin çocuk hele de bebek hic görmedim ben,nasıl oluyormuş ki o?
Asıl çirkin olan minicik çocuğa bu yakıştırmanın yapılması,onların ruhları çirkin.
Eşiniz konusunda da kimi ne ilgilendirir siz sevmişsiniz,kabul etmişsiniz,millete çenesini kapatıp oturmak düşer.
Benim eşim de sarışın renkli gözlü,ben kumralım gözlerim kahverengi,çocuklarım da renkli gözlü olmadılar,hatta oğlum benim kopyam,kıvırcık saçlı falan. Kızım daha sarışın az da olsa çekmiş babasına. Biri çıkıp laf etse ağzının payını veririm. Kime ne? Hele çocuğuma çirkin diyecek,fena yaparım. Sizde susmayın lütfen,çocuğun yanında konuşana zaten asla izin vermeyin. Etkilenmiş baksanıza yazik.

Ne sacma cevreniz varmis
Eli ayagi duzgun sagliklilarya daha ne olsun
Bir anne hamileyken bile sagligi icin dua eder once kime benzedigi onemli degil
Sizde cocuga bunu yansitmayin kesinlikle
Her zaman guzelim diye sevin gerci cocuk ne kadar cirkin olabilir orasina ayri hayret ettim
Milletin cocukla ne alip veremedigi varmis acaba

Üzülmeyin lütfen. Günümüzde dış görünüş çok önemli. Ama bu daha çocuk. Yani daha çocukken cirkinsin gibi düşünceler asilamamali. Sakın 18 yaşına kadar makyaj yaptırma.
sakın 18 yaşına kadar makyaj yaptırma da ne demek istiyorsun?
belki annesinden gizli gizli makyaj yaparsa ne düşünürsün..
12 yaşındaki çocuk bile yapıyor görüyorum..
hiç belli olmuyor yaptırmak istemesek söz dinleyecek mi? :işsiz:

Bir vudeo izlemistim yabanci anne ve kizi annesi kizin sacini yapiyor kiz okulda zorbaliga maruz kalmis ten renginden gorunusunden dolayi ( bence cok guzel bir kiz cocugu cikilatam benim♡ ) siyahsin cirkinsin gibi zorbalikta bulunmuslar aynada kendine bakiyor annesi de ne kadar guze oldugunu anlatiyordu sonra ben cirkinim diyip agliyordu annede kiziyla bir agliyordu. Cok etkilenmistim kucucuk cocuga bunu yapmislar ileride ozguvensiz duygularini belli edemeyen bir birey olur. Cevrenizdekilere bir sınır koyun lutfen sana bunlari soyleyecek cesareti bulamasinlar. Sevmissin evlenmissin yakışıkli olsa da ici pis olsa daha mi iyi ? Ayrica herkes sen guzelsin guzelsin demis ama kusura bakmayin bir sivilce yuzunuze bakilmayacak hale getirir kimse guzelligine guvenmesin şu hayatta. Iyi insan olalim guzellik kavrami kendini begendirme takip ettirme isi arrik kotu boyutlara gidiyor takipci sayisi dusucek yada gundeme gelmek icin ne sacmaliklar yapan var onemli olan iyi insan olmak

Şu insanlarin önyargi yaklaşımlari acayip sinir oluyorum Allahından bulsun...
neymiş babasi çirkin anne güzel...
çocuk babasi gibi çirkin...böle konuşanlara Allaha havale et..
çocuğunuzu böle konuşanlarin içinde bulundurma tepkini ver ..
7 senedir tepkini yeterice kadar vermişsin hala konuşuyorlar mı?
uslupla susturacaksin
ben kocamin her halini seviyorum size ne de kızım da ona benzemesini ben istedim ne olmuş de...
hiç anlayış yok insanlara Artık iyice saçmaladilar..
insanlarin moreli bozmaya gerek varmi?
siz mutlu olun çocuğunuzu eşinizi sevin rabbim mutluluğu daim etsin.
takmayin kafaya agzini payını ver bitsin.

Merhabalar kızlar direk konuya ediyorum. İnsanlara çok canım sıkılıyor çok

Şimdi yargılamayın olanı anlatıyorum. Ben çevremdeki herkes tarafından güzel kategorisinde Hatta çoğu kişi tarafından çok güzel kategorisinde biriyim.
Eşimde tam tersi kimse yakıştırmıyor bizi.

Ama öyle böyle 7 sene geçti insanların ne dediğine hiç takılmadım

Ama artık takılıyorum galiba çünkü kızım tıpkı eşim. Eşim bile 9 ay Boyunca inş sana benzer diye söylerdi şaka ile karışık.
Ve ben çirkinim nasıl benle evlensin falan derdi ilk başlarda şaka ile karışık.

Patronum. Kuaförüm.arkadaşlarım.ailem herkes niye sana benzemedi ki diyorlar şaka gibi.

Daha 3 yaşında benim canım o canım ister istemez üzülüyorum. Her girdiğim ortamda bunu duyuyorum. Üzülüyorum kızımı çok seviyorum ama insanları sevmiyorum..

Niye bu kadar acımaaızlar sağlıklı olsun başka ne isterim ki ben.

Ama onlar çirkin diyorlar sinirleniyorum.
Annemde ilk evlendiğimde şey demişti akrabalarımız şey diyor damadın çirkin falan.
Ondan sonra en yKın Arkadaşım nasıl evlendin falan demişti.

İlk doğduğunda kızım abim şey demişti aman babasına çekmesinde.

Nefret ediyorum kötü insanlardan hiç takmıyorum ama bupğn bilmiyorum kızımın gözü şişmişti alerjik bir durum.
Hadi annem dışarı çıkalım hava alalım dedim. Hemen aynaya baktı ben böle çıkamam çirkin derler dedi. Çok üzüldüm. Çok. Saçma ama duygulandım. Kızımı çok seviyorum insanlardan nefret ediyorum.

Söylenenleri söylesem yok artık dersiniz çoğunu yazmadım mizacım yumuşak ondanmı bu haller.

Bir kere. De iş arkadaşlarımı eşiyle hiç yakışmıyor diye dedikodumu yaptıklarına şahit oldum.
Naaıl baş edicem bilmiyorum.
Bebeğin güzeli çirkini olur mu ya bu nasıl bi zihniyet. Benimde oğlum küçükken ben daha güzel başka bebek yok diye severken çevremdekiler hep bu bebeği nasıl seviyo derlermiş. Sonradan bunu duydum ve o söyleyen herkese dedim sizin baktığınız gözlerin çirkinliğinden dedim. Eşime de çirkin derler hep. Ama onlara da ağzının payını veririm.

Bu arada , eşinizin çirkin olması ve kızınızın eşinize benzemesi konusunda size abuk subuk konuşanlara bir cevap verememenizin nedeni sizin de eşinizi "çirkin " bulmanız ...farkındasınız değil mi?!
o kadar cevap okudum bu tarz bir yorum göremedim. çok haklısınız . konu sahibi de kendi ailesinde gördüğü gibi güzellik algısı peşinden gidiyor aslında. Eşi belki de gerçekten çirkin değil ama kendisini çok güzel bulduğu için adam otomatik olarak çirkin oluyor. konuda samimiyet görmedim, evladıma çirkin diyemez kimse , normal zeka seviyesinde kimse kimseye böyle bişey diyemez. diyebiliyorsa da karşıdan bu dertlenmeyi hissetmiştir. özetle güzellik algısında ve değerlemesinde sıkıntı olan konu sahibi. keza annesinin söylemleri ortada güzellik için.

sakın 18 yaşına kadar makyaj yaptırma da ne demek istiyorsun?
belki annesinden gizli gizli makyaj yaparsa ne düşünürsün..
12 yaşındaki çocuk bile yapıyor görüyorum..
hiç belli olmuyor yaptırmak istemesek söz dinleyecek mi? :işsiz:

Hafif makyaj yapilabilir ama ağır fondöten kapatıcı vs kullanması taraftarı degilim

Oy kıyamam kuzum benim. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki kısmen de olsa yasadim. Doğum yaptım oğlum o kadar cirkindi ki yani gerçekten cirkindi ya hala fotograflarina bakar bakar gülerdim. Annem bile kızım bu çok değişik bir bebek demişti çirkin demeye dili varmadigi için. Akrabalar deseniz size yaptıkları gibi imalar ay bu ne kime benziyor demeler filan. Hiç takmadim siz de takmayın missss gibi evladiniz var

Insanlar hep sekilci maalesef. Sonra evlilikler niye cabuk yikiliyor. Kisinin ahlaki efendiligi onemli gorulmuyor. Kucucuk cocuk ne kadar cirkin olabilir ki. Bence siz tavirlarinizla vurgulayin. Benim bazi cocuklar var dis gorunusunden belli bazi engel durumlari oldugu. Ama aile o kadar ilgileniyor deger verdigini gosteriyor ki cevre ister istemez saygi gosteriyor. Bu tsbii ki en uc ornek. Elbette ki sevginizi gosteriyorsunuz ama bunu cevre boyle dusunuyor korkusundan degil benim kizim cok guzel cok ozeli vurgulayarak yapin tavirlarinizla. Ki cevre oyle hadsiz dusuncelere firsat bulamaz. Kizinizin ozguveni de yerine gelir.

Onlar kötüyse sizde kötü olun. Allah askına nasıl cvp veriyorsunuz bunlara ? yaa evet ben güzelim ama böyle oldu felan diyemi? Neden kızgınlıgınızı belli etmiyorsunuz. Ben eşimide çok seviyorum , kızımıda bu tarz konusmalardan da , konusanlardan da nefret ediyorum diye bi büyük çıkışın yani?!?? Hayırdır . Kucucuk bebegin çirkinligimi olurmuş daha oturmadı bile o . Ey Allahım.....

kötü kalpli insanlar... başka bir açıklaması yok, olamaz. asıl çirkin olan patavatsızca ve aslı astarı olmayan lafları. ağızlarının payını bir güzelce veremiyor musunuz? bakın o zaman konuşuyorlar mı.

siz de sert olun biraz. hic savunuyor musunuz kendinizi onlar cirkin diyince? önemli olan insan olmak diyor musunuz? Kime göre cirkin, nye göre cirkin? herkesin güzellik algisi farklidir.

güzel mi cirkin mi konusunu gectim. bir insan bir bebege cirkin diyorsa, benim icin konu kapanmistir. insani olmayan kisilerle muhabbete gerek yok. yok esinle yakismiyor musunuz. onlarin gözleri yakistirsin diye insanliktan nasibini almamis, dünya güzeli biriyle evlenmeniz daha mi huzur verici olurdu?

ne sacma insanlar ya. takmayin kesinlikle. ve esinizi övün, cocugunuzu övün. kiskananlar catlasin.

yüzü heryeri yanmış karısıyla kolakola gururla gezen insanlar varken sağlıklı adama laf edenlerin yatacak yeri yok

Ahahah fazla alingan olabilir misiniz ben konunuzu okurken guldum Allah icin kusura bakmayin
Bizim de oglumuz bize hic benzemeyen,bize gore cok guzel bir cocuk masallah herkes oyle soyler, siz tipsizsiniz bu cocugu hangi camii bahcesinden caldiniz diyenler de var hatta, hic uzerime alinmak aklima gelmedi. Ayrica ilk dogdugunda acayip de cirkindi sonradan guzellesti diyebilirim. Takilmayin boyle seylere yaaa cok degisecekler daha

İnsanlara biraz sert çıkın bence. Buarada bişi dicem küçükken çirkin olan büyüyünce çok güzel oluyo, brbekliği güzel olanlar büyüyünce çirkin oluyo etrafınızda dikkat edin hep böyle olmuştur.

Merhabalar kızlar direk konuya ediyorum. İnsanlara çok canım sıkılıyor çok

Şimdi yargılamayın olanı anlatıyorum. Ben çevremdeki herkes tarafından güzel kategorisinde Hatta çoğu kişi tarafından çok güzel kategorisinde biriyim.
Eşimde tam tersi kimse yakıştırmıyor bizi.

Ama öyle böyle 7 sene geçti insanların ne dediğine hiç takılmadım

Ama artık takılıyorum galiba çünkü kızım tıpkı eşim. Eşim bile 9 ay Boyunca inş sana benzer diye söylerdi şaka ile karışık.
Ve ben çirkinim nasıl benle evlensin falan derdi ilk başlarda şaka ile karışık.

Patronum. Kuaförüm.arkadaşlarım.ailem herkes niye sana benzemedi ki diyorlar şaka gibi.

Daha 3 yaşında benim canım o canım ister istemez üzülüyorum. Her girdiğim ortamda bunu duyuyorum. Üzülüyorum kızımı çok seviyorum ama insanları sevmiyorum..

Niye bu kadar acımaaızlar sağlıklı olsun başka ne isterim ki ben.

Ama onlar çirkin diyorlar sinirleniyorum.
Annemde ilk evlendiğimde şey demişti akrabalarımız şey diyor damadın çirkin falan.
Ondan sonra en yKın Arkadaşım nasıl evlendin falan demişti.

İlk doğduğunda kızım abim şey demişti aman babasına çekmesinde.

Nefret ediyorum kötü insanlardan hiç takmıyorum ama bupğn bilmiyorum kızımın gözü şişmişti alerjik bir durum.
Hadi annem dışarı çıkalım hava alalım dedim. Hemen aynaya baktı ben böle çıkamam çirkin derler dedi. Çok üzüldüm. Çok. Saçma ama duygulandım. Kızımı çok seviyorum insanlardan nefret ediyorum.

Söylenenleri söylesem yok artık dersiniz çoğunu yazmadım mizacım yumuşak ondanmı bu haller.

Bir kere. De iş arkadaşlarımı eşiyle hiç yakışmıyor diye dedikodumu yaptıklarına şahit oldum.
Naaıl baş edicem bilmiyorum.

Güzellik hem göreceli hem de geçici bir kavram
Yaşadığımız çağda insanlara çok önemli gelse de ruh güzel olmadığı zaman hiç bir anlamı yok. Gönül kimi severse güzel o dur... Hele el kadar bebeyi güzellikle değerlendiren insanlardan hepten uzak durun, evlat sizin can sizin, başkalarının ne gördüğü önemli değil. Herkesin çocuğu reklam bebeği gibi mi, değil işlerine baksınlar. Rabbim evlat nasip etmiş, sevdiğiniz iyi bir eş nasip etmiş takılmayın böyle şeylere. Ne evlilikler ne dertler var foruma bir göz gezdirin, şükredin

Back
X