• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O benim canım. Güzelim. İnsanlar niye bu kadar kötü

Asıl çirkin olan sizin kalbiniz deyin. Zamanında eşiniz içinde söyletmeseydiniz keşke. O zaman yüz bulamazlardı. Siz etken olmuşsunuz biraz da.

İnsanlara biraz sert çıkın bence. Buarada bişi dicem küçükken çirkin olan büyüyünce çok güzel oluyo, brbekliği güzel olanlar büyüyünce çirkin oluyo etrafınızda dikkat edin hep böyle olmuştur.
Yok artık 😂🤣 sinirden güldüm motive etmek içinde olsa böyle şeyler demeyelim bence. Güzellik ve çirkinlik görecelidir. Maviyi seversin gökyüzüne aşık olursun yeşili sever ağaca çimene böyle bir şey işte

Yok artık 😂🤣 sinirden güldüm motive etmek içinde olsa böyle şeyler demeyelim bence. Güzellik ve çirkinlik görecelidir. Maviyi seversin gökyüzüne aşık olursun yeşili sever ağaca çimene böyle bir şey işte
kücükken çirkinler büyüyünce güzelleşebilir bu doğru
ama güzel bebeklerin yetişkinliklerinden ne istedi ya:) ahahha:KK70:

Yok ya ne motivesi valla benim çocukluğum bildiğin çirkin kıllı falan bi çocuktum annem de aşırı güzel Bi kadın. Şuan gayet güzel Bi kadınım. Çok gördük küçükken sarışın bukleli saçlı çocuklar büyüyünce ne oldular 😁

Yok ya ne motivesi valla benim çocukluğum bildiğin çirkin kıllı falan bi çocuktum annem de aşırı güzel Bi kadın. Şuan gayet güzel Bi kadınım. Çok gördük küçükken sarışın bukleli saçlı çocuklar büyüyünce ne oldular 😁
Ünlülerin küçüklüklerine bakın ne kadar güzeller bebekken de çocukken de simdide 😊
O göreceli bir kavram... Çocuk sarısın bukleli diye güzel olmuyor agzı burnu gözleri ile güzel oluyor...
Ama çocuklar her zaman masum her zaman güzel hepsinin muhakkak güzelliği mevcut.
Konu sahibi de etrafa haddini bildirsin!

Alla alla ben neden denk gelmedim buna ki🤣😂😂🤣 küçükken güzelmişim şuanda da girdiğim her ortamda beğenilirim bu teori bende işlememiş herhal😂

Ünlülerin küçüklüklerine bakın ne kadar güzeller bebekken de çocukken de simdide 😊
O göreceli bir kavram... Çocuk sarısın bukleli diye güzel olmuyor agzı burnu gözleri ile güzel oluyor...
Ama çocuklar her zaman masum her zaman güzel hepsinin muhakkak güzelliği mevcut.
Konu sahibi de etrafa haddini bildirsin!
Benimki işin goygoyu, çocuğun sağlıklıysa böyle şeylere takılmak çok saçma o yuzden çok mantık çerçevesinde şeyler yazmadım. Bu lafta anneme ait buarada ondan öğrendim 😁

Yok sana benzeseydi yok baba gibi çirkin bu nedir ya. Zaten %50 ihtimal var ya babaya ya anneye benziyecek eee sorun ne küçücük çocuğun yüzüne karsı öyle denir mi.

Size de kızdım böyle şeylere izin vermeyin. Gecen sene Kızımın saçını kestirmiştim bayram zamanı anneme gittim ablam hiç yakışmamış dedi diye dünyanın lafını söyledim.

Yavrum birde kendini gerçekten çirkin sanıyor sen değil kuzu sana bu yakıştırmalar yapanlar çirkin😤

çocukların hepsi güzeldir. melektirler. iğrenç düşüncelerle kirlenmeyecek kadar. beğenmedikleri çocuk kadar temiz olabılseler keşke.
insanlar iğrenç ondan hem fikiriz.
senın etkılenmen tuhaf geldi.
güzellik algısı ön planda olan yüce olan çağdayız şuan. bir yandanda karekteri boş,içi boş, beyni boş ama GÜZEL.

Banada cok derler hic sana benzemiyo en azindan gozleri sana benzeseydi derler bende oglumu koklaya koklaya operim benim oglum cok yakisikli diye oyle bir tepki verirseniz ayni seyleri soylemezler bir daha

Kucuk kiz cocuguna cirkin mi diyorlar? Hem de yuzunuze karsi? Ne esime ne cocuguma laf edilmesine izin vermem. Siz de vermeyin. Niye susup dinliyorsunuz bu laflari?

3 yaşında bir yavru ne kadar çirkin olabilir ki..
İnsan onlara bakınca melek görüyor..Tabi bakmasını bilene.. Söyletmeyin bu lafları

Size takmayin diyecegim ama cocuklar takiyor boyle seylere, bizde de benzer durum var, ben sarışınım, esim esmer, cok esmer hem de, velhasil kizim da esmer, her goren aynı babasi diyordu ama kimse cirkin falan demedi.
Simdi kizim 8 yasinda, kendi kendine ben karayim, bacaklarim ne biçim kıllı, buyuyunce senin gibi saclarimi sari yapicam demeye basladi. Buyudugunde eminim bunlar gececek ama cocuk kafasi bambaşka çalışıyor. O yuzden mümkünse fiziksel goruntusuyle ilgili yorum yapilmasina asla izin vermeyin. Benim kizimi kotu bir şey soylemeden sadece kara kiz diye sevmeleri bile olumsuz etkilemis bunu yeni yeni görüyorum.

Öyle ama insan yıpranıyor bir süre sonra yorulıyor
Kesinlikle. Birebir aynı durumdayız tek fark benim kız 26 aylık. Ben de çok yoruldum ve çok sıkıldım artık bu durumdan. Sen daha iyisini bulurdun diyenler ,kendine yazık ettin diyenler ,neler neler. Zaten çok insanla görüşmeyi kestim ,ama aileye ne yapacağız gerçekten bilmiyorum artık 😩 Dişte gösterdim,lafta soktum, küstüm de ,oturdum ağladım da yok yine söylüyorlar yine. Kızım 26 aylık daha dün annem diyorki bari çenesi sana benzeseydi ,babası gibi olmasaydı. Yahu dedim yeter artık ya,ben eşimi seviyorum kızımda ona benziyor ne güzel işte ama yok 😞 insanlar patavatsız, çat çut istedikleri gibi konuşuyorlar. Kaldırımda maydanoz satan teyze bile annen güzelmiş keşke ona benzeseydin diyor. Tansiyonum çıkıyor artık sinirden 😭

Esiniz kime ve neye göre çirkin ben anlamadim.İnsanlari susturun.

B.k kafalılar ya, diyecek şey bulamıyorum. Aslında buluyorum da bol küfürlü cümleler. Bu konuyla ilgili size bir şey ima edenlerin ağzına bir edip, selamı sabahı da kesin yahu, net. Sen kimsin, ne haddine evladıma yorum yapmak, eşime çirkin demek? Sana mı kalmış terbiyesiz? Bana dünyanın en kıymetlisi, en güzeli olan canlara uzanan dilini koparırım deyin mesela. Ay cidden ağızlarına odunla vurmalık tipler. Allah sağlık versin tüm evlatlara, kaşın gözün altın oranları yakalamasından çok daha önemli şeyler var şu dünyada.

Back
X