- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok artıkİnsanlara biraz sert çıkın bence. Buarada bişi dicem küçükken çirkin olan büyüyünce çok güzel oluyo, brbekliği güzel olanlar büyüyünce çirkin oluyo etrafınızda dikkat edin hep böyle olmuştur.
kücükken çirkinler büyüyünce güzelleşebilir bu doğruYok artıksinirden güldüm motive etmek içinde olsa böyle şeyler demeyelim bence. Güzellik ve çirkinlik görecelidir. Maviyi seversin gökyüzüne aşık olursun yeşili sever ağaca çimene böyle bir şey işte
Yok ya ne motivesi valla benim çocukluğum bildiğin çirkin kıllı falan bi çocuktum annem de aşırı güzel Bi kadın. Şuan gayet güzel Bi kadınım. Çok gördük küçükken sarışın bukleli saçlı çocuklar büyüyünce ne oldularYok artıksinirden güldüm motive etmek içinde olsa böyle şeyler demeyelim bence. Güzellik ve çirkinlik görecelidir. Maviyi seversin gökyüzüne aşık olursun yeşili sever ağaca çimene böyle bir şey işte
Ünlülerin küçüklüklerine bakın ne kadar güzeller bebekken de çocukken de simdideYok ya ne motivesi valla benim çocukluğum bildiğin çirkin kıllı falan bi çocuktum annem de aşırı güzel Bi kadın. Şuan gayet güzel Bi kadınım. Çok gördük küçükken sarışın bukleli saçlı çocuklar büyüyünce ne oldular![]()
Ama ben bunu hiç duymadımkücükken çirkinler büyüyünce güzelleşebilir bu doğru
ama güzel bebeklerin yetişkinliklerinden ne istedi ya:) ahahha![]()
Alla alla ben neden denk gelmedim buna kiYok ya ne motivesi valla benim çocukluğum bildiğin çirkin kıllı falan bi çocuktum annem de aşırı güzel Bi kadın. Şuan gayet güzel Bi kadınım. Çok gördük küçükken sarışın bukleli saçlı çocuklar büyüyünce ne oldular![]()
İstisnalar olabiliyorAlla alla ben neden denk gelmedim buna kiküçükken güzelmişim şuanda da girdiğim her ortamda beğenilirim bu teori bende işlememiş herhal
![]()
Benimki işin goygoyu, çocuğun sağlıklıysa böyle şeylere takılmak çok saçma o yuzden çok mantık çerçevesinde şeyler yazmadım. Bu lafta anneme ait buarada ondan öğrendimÜnlülerin küçüklüklerine bakın ne kadar güzeller bebekken de çocukken de simdide
O göreceli bir kavram... Çocuk sarısın bukleli diye güzel olmuyor agzı burnu gözleri ile güzel oluyor...
Ama çocuklar her zaman masum her zaman güzel hepsinin muhakkak güzelliği mevcut.
Konu sahibi de etrafa haddini bildirsin!
Kesinlikle. Birebir aynı durumdayız tek fark benim kız 26 aylık. Ben de çok yoruldum ve çok sıkıldım artık bu durumdan. Sen daha iyisini bulurdun diyenler ,kendine yazık ettin diyenler ,neler neler. Zaten çok insanla görüşmeyi kestim ,ama aileye ne yapacağız gerçekten bilmiyorum artıkÖyle ama insan yıpranıyor bir süre sonra yorulıyor