O benim dnyamd..Yaama gcmd

a.s a.s

ve bugün konuştum ona beni hala sevip sevmediğini sordum bilmediğini söyledi..temmuzda istanbuldan tahininin çıkacağını ve beni daha fazla üzmek istemediğini,bunları düşündükçe dahada soğuduğunu söyledi..bende sevgin bitmiş demekki tek taraflı bişey olmaz deyince,ne yapacağımı,ne yaptığımı hiç bilmiyorum diye cvp verdi..çok üzülüyorum,zaman zaman ağlama krızine giriyorum ama doğru düzgün bir açıklama yapmayan bir insan insan ne denebilirki..

Uzaklasıcak yani sizden ve daha gitmeden durum böyle bu iliski coktan bitmiş cnm :sinifsinif: umarım gecici bir durumdur

duygusal değil mantıklı davranman gerekiyor artık, seninde kendi önüne ve hayatına bakman biran önce toparlanman gerek. zor ama bunu yapman gerek. kendini hırplama. kafanı ve dikkatini dağıtacak şeylerle meşgul olmaya çalış.

ne alaka,yazin tayin cikiyor ve o bunlari dusundukce soguyor vay be..dediklerimizi hic dinlemiyorsun..keske sormasaydin..boyle birine birde seviyor musun diye sorup simartiyorsun..ustelikte seviyorum demiyor..ne yapacagini bilemiyormus..hep bahaneler.kendi degerini bil.emin ol sen cok daha iyilerini hak ediyorsun..aglama krizlerine falan girme..sende kendine yol ciz.ve o yolda ilerle..ama hedefin bu kisi olmasin olacagina birak..uzerine gitme..sen uzerine bu sekilde gittikce kendini daha da ceker..senin zorlamanla mi devam etsin istiiyorsun?boyle mutlu nereye kadar olacaksin?onu gozunde ilahlastirmissin..birgun gelecek kendine kizacaksin.inan ileride karsina cok daha iyileri cikiyor..boyle biriyle zaman ve sagligini kaybetmeye degmez..

Son düzenleme:
haklısınız..sanırım sevgiden çok alışkanlık var..ama son söylediklerinden sonra,içiminde rahatlığıyla beraber rahatladım..üzülmüyormuyum evet değmez ama üzülüyorm..karşındaki insanın birden bu şekilde değişmesini hazmedemiyorsun ama çok haklısınız ben onu ilahlaştırmışım..değmeyen bir insanı..yalnız dediğim gibi alışkanlık çok var bende

ve çok merak ediyorum gün gelir beni ararmı??????ne yaptığımı hiç bilmiyorum derken bunumu demek istedi..arayıp aramaması benim için hiçbişey artık ama sadece pişmanlığını görmek istiyorum..

değmeyen insan nedemek yaa herkesin söylediği bu zaten 3.şahıslar anca bunu der,ama unutulmamalıdır ki,,,
herkes için herhangi birisin ama herhangi biri için dünyalara değersin !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…