Canim Gözün Aydin Allah Tamamina Rdirsin Inşallah Belirtilerin Varmiydi Bizimle Paylaşirmisin
ay benimki de gelmiş yerleşmişte 5 haftadır heberim yokmuş dün öğrendim bebişimin olduğunu sana da hayırlı olsun canım allahım ya rabbim herkese nasip etsin inşallah
kızlarrr bende hamişmişim Bebeşim anesinin karnına gelmiş yerleşmişde annesinin bu ayki rahatlığı ondanmış meğerse
Bu gün keseni gördüm biriciğim inşallah oluşursun haftaya kadar
kızlar 5 haftalıkmış bebişim henüz sadece kese gözüküyo 6 haftada canlanırmış şimdilik herşey normal inşallah herşey iyi olur ve bebişimize kavuşuruz sağlığı ile
rabbim hepinize nasip etsin
kızlarrr bende hamişmişim Bebeşim anesinin karnına gelmiş yerleşmişde annesinin bu ayki rahatlığı ondanmış meğerse
kızlar 5 haftalıkmış bebişim henüz sadece kese gözüküyo 6 haftada canlanırmış şimdilik herşey normal inşallah herşey iyi olur ve bebişimize kavuşuruz sağlığı ile
hayırlı olsun canım allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
benim adet tarhiime göre 15 kasım dedi doktor seninki ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?