PAMUKUM1....ara sıra yaz durumunu....ben hamileliğinizi geçmiş yazılara bakarken farkettim...olsun...4 aylıkkende tebrik edilemez mi?gönülden tebrik ederim...allah kasım ayına bir avaz da erdirsin...kış bebeği rahat olur....
hepinize teşşekür ederim kızlar bebişini karnında taşıyanlar inşallah sağlıkla huzurla kavuşurlar bebişlerine bekleyen herkeze versin rabbim
Bebişimin erkek olduğunu öğrendim Hareketlerinide daha rahat hissediyorum artık kıpır kıpır yemek yediğimde bide sabahları cok kıpırdıyo rabbim hepinize tatdırsın inşallah
hepinize teşşekür ederim kızlar bebişini karnında taşıyanlar inşallah sağlıkla huzurla kavuşurlar bebişlerine bekleyen herkeze versin rabbim
Bebişimin erkek olduğunu öğrendim Hareketlerinide daha rahat hissediyorum artık kıpır kıpır yemek yediğimde bide sabahları cok kıpırdıyo rabbim hepinize tatdırsın inşallah
ne canım ERKEKKKKKKK mi?akrep yada yay burcu olacak....kızlar yandı...çapkın olurlar..çok bilmiş olurlar..bide hiç susmazlar..bıcır bıcır konuşurlar...yandınız...hem de arabaya çok düşkün olurlar...şimdiden bak ciddi söylüyorum...şaka sanma...araba parası biriktirmeye başlayın.hele eşin çift mesaiye başlasın bugünden.yandınız...allah kolaylık versin......:teytey:
ne canım ERKEKKKKKKK mi?akrep yada yay burcu olacak....kızlar yandı...çapkın olurlar..çok bilmiş olurlar..bide hiç susmazlar..bıcır bıcır konuşurlar...yandınız...hem de arabaya çok düşkün olurlar...şimdiden bak ciddi söylüyorum...şaka sanma...araba parası biriktirmeye başlayın.hele eşin çift mesaiye başlasın bugünden.yandınız...allah kolaylık versin......:teytey:
:1rolleyes: bende akrep burcuyum canımoğlumun doğumu 15 kasım gözüküyor benimki 18 kasım akrep olacak zamanında gelirse ve allah nasip ederse Bende cok konuşurum Bebekliğimde cok zayıfmışım ama hiç cenem durmazmış bi doktorum varmış ölmüş biz büyüyünce kilonda iş yok ama cenen kuvvetli maşallah dermiş bana Heralde anasına benziyecek kıpır kıpır zaten
Konu başlığı eski ama ben de aynen böyle hissettim. İlk kontrolde 6+3 dedi dr. "Ooo kaç zamandır birlikteymişiz meğer" diye düşündüm. Şükürler olsun. Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin