kızlarrr bende hamişmişim Bebeşim anesinin karnına gelmiş yerleşmişde annesinin bu ayki rahatlığı ondanmış meğerse
Bu gün keseni gördüm biriciğim inşallah oluşursun haftaya kadar
kızlar 5 haftalıkmış bebişim henüz sadece kese gözüküyo 6 haftada canlanırmış şimdilik herşey normal inşallah herşey iyi olur ve bebişimize kavuşuruz sağlığı ile
rabbim hepinize nasip etsin
kızlarrr bende hamişmişim Bebeşim anesinin karnına gelmiş yerleşmişde annesinin bu ayki rahatlığı ondanmış meğerse
Bu gün keseni gördüm biriciğim inşallah oluşursun haftaya kadar
kızlar 5 haftalıkmış bebişim henüz sadece kese gözüküyo 6 haftada canlanırmış şimdilik herşey normal inşallah herşey iyi olur ve bebişimize kavuşuruz sağlığı ile
rabbim hepinize nasip etsin
hepiniz cok sağolnun rabbimn hepinize versin inşallah hala ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum hala ikisi bir cıkıyo ağzımdan Allahım şu mübarek günde dualarımız kabul etsin hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah
Kızlar doğum tarihlerimiz aynı gibi hemen hemen rabbim sağlıkla dünya ya getirmeyi nasip etsin sizleri bilmiyorum ama 5 haftalık olduğu için doktor daha bebeği göremeyiz kseyi görücez şimdi dedi ve öyle oldu 6 haftaya kadar bebek oluşacakmış sizde durum nasıl
Rosem canım anlatmıştım ama anlatayım yine ben adet tarihimden baya bi önce normal testlerden yapmıştım negatif cıktı sonra aklım işte ılşığa bakınca gözüken cizgiyi görenler geldi gittim iki saat inceledim testi gölge gibi belli olmayan cizgiyi gördüm eşim o var olan cizginin izidir dedi bence negatif dedi ve üstüne durmadık Zaten cok rahattım bu ay şehri muhabbetdeki kızlarla falan konuşuyorkende hep dedim dalga geçtim kendimle Sonra birden aklıma geldi adetim 6 gün geçmişti ( benim bi kaç zamandır düzenim bozulmuştu zaten) indim aşağıya bi test aldım eczaneden oda bana oncomed verdi hızlı gebelik testi cıktım yukarıya yaptım testi daha yaparken test cıktı cizgi yani o kısmı iyice ıslanmadan 2. cizgiyi gördüm ben ve sonra hiç bakmadım dışarda bekleyenler vardı ağpartopar indim aşağıya büroyu kapattım cıktım Ben böyle öğrendim yani
ısı ölcümü hiö yapmadım ama ben kendi ısım artınca hissedebiliyorum garip bi şekilde fakat bunun üzerinede hiç durmadım ama yumurtlama dönemimde ilişkiye girdim fakat buda planlı haa bu gün hadi yatağa demedim hiç yani kızlar işin püf noktası rahat olmakda kendinizi serbest bırakmakta herşey alnınıza yazıldığı gibi olur anca kendinize edersiniz neticeyi değiştiremezsiniz o yüzden hiç sıkmayın boşuna ne kendinizi ne şinizi strese sokmayın o zaman daha kolay olacak herşey
Bebek konusunda ailelerden manevi baskı görenler sizde bir müddet ara verdiğinizi şuanda düşünmediğinizi söyleyin niye olmadı neden olumuyo kimde sorun muhabbetinden kurtulun ilk önce
aklıma başka bişey gelmiyo şimdilik kızlar ama elimden geldiğince yardım edicem aklıma takılanları doktoruma sorucam bide sizden dktor konusunda tavsiye isteyeceğim hala karar vermedim ama gittiğim doktor hoşuma gitti Ben eskişehirdeyim bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
canım tesekkur ederım sorularımı cevapladıgın ıcın..oncekı anlattıgını gormedım..
hayırlısıyla bebısını saglıcakla kucagına alırsın ınsalah..
sevgıler..a.s.
Pamukum1 çok tebrik ederim. Ne güzel bir haber.. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin. Sorununuz neydi? Ne zamandır istiyordunuz? sakıncası yoksa yazar mısın?
duygumutlucum seninki de hayırlı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?