O da benden hoşlanmış olabilir mi ?

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
bir kursa gidiyordum 1 buçuk aydır haftada 2 defa gittiğim bir kurs. Benim konuştuğum biri var boyu biraz kısa neyse arkadaşlarımda görmüştü çocugu 1 kız 2 erkek bide orda hoşuma giden çocuk yanında arkadaşı kız arkadaşım burda güzelim sülün gibi çocuklar dururken ona mı baktın gibi birşey dedi gülerek ( 2 erkek arkadaşımı göstererek )hoşlandığım çocukta beni niye saymıyorsun falan dedi gülerek arkadaşına mı yakıştırmadın dedi

Sizce bende onun mu hoşuna gitmişim. Kurs bitti yeni ve onda numaram var çünkü grubumuz var acaba bana mesaj atar mı ki

Bir erkek arkadaşınız var ama siz başkadından hoşlanıyorsunuz oda benden hoşlanıyor mu diyorsunuz doğru mu anladım?

Bir erkek arkadaşınız var ama siz başkadından hoşlanıyorsunuz oda benden hoşlanıyor mu diyorsunuz doğru mu anladım?
Erkek arkadaşım olsa erkek arkadaşım var yazardım konuştuğum tanımaya çalıştığım biri var

çarpık bir ilişki ben çözemedim kim kiminle
Siz niye erkek arkadaşınız varken başkasına bakıyorsunuz? O niye kız arkadaşı varken sizden hoşlansın?

Maşallahınız var şu bir iki ay içerisinde açtığınız konuların hepsinde başka biri var, gönül nasıl bu kadar hızlı akabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…