Erkek arkadaşım olsa erkek arkadaşım var yazardım konuştuğum tanımaya çalıştığım biri varBir erkek arkadaşınız var ama siz başkadından hoşlanıyorsunuz oda benden hoşlanıyor mu diyorsunuz doğru mu anladım?
Aynı anda kaç kişiyi tanımaya çalışıyorsunuz? Hangisinden hoşlaniyorsaniz onu tanıyın.Erkek arkadaşım olsa erkek arkadaşım var yazardım konuştuğum tanımaya çalıştığım biri var
Konu bu değil. Ve ben aşka sevgiye inanan biri değilim önce tanıyorum sonra sevmek istersem seviyorumAynı anda kaç kişiyi tanımaya çalışıyorsunuz? Hangisinden hoşlaniyorsaniz onu tanıyın.
İlgisi olup olmadığını merak ediyorum desem daha doğru olurAynı anda kaç kişiden hoşlanıyorsunuz
Anlattığınız kadariyla yok gibi takılmış olabilir öylesine.İlgisi olup olmadığını merak ediyorum desem daha doğru olur
Galiba evetAnlattığınız kadariyla yok gibi takılmış olabilir öylesine.
Konuşup tanımaya çalıştığınız biri yok demek ki başka birinden hoşlandığınıza göreErkek arkadaşım olsa erkek arkadaşım var yazardım konuştuğum tanımaya çalıştığım biri var
Erkek arkadaşı değilmiş sadece tanımaya çalışıyormışçarpık bir ilişki ben çözemedim kim kiminle
Siz niye erkek arkadaşınız varken başkasına bakıyorsunuz? O niye kız arkadaşı varken sizden hoşlansın?
Benim konuştuğum biri var boyu biraz kısa neyse
Hangisini?Erkek arkadaşı değilmiş sadece tanımaya çalışıyormış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?